Deep State tar hevn? Dropper alle anklager mot Jussie Smollett.


De som har hevdet at det ER en Deep State i USA har vel fått ennå mer bevis på det nå. Jussie Smollett ble arrestert og anklaget for 16 ulike lovbrudd etter en lang etterforskning av Chicago Police. Den afro-amerikanske politimesteren holdt en harmdirrende pressekonferanse hvor han la frem saken om at de hadde avslørt at Jussie hadde arrangert et overfall på seg selv. Han hadde også skrevet trusselbrevet han hadde "mottatt". Hensikten var å fremstille seg selv som et offer og samtidig kaste skylda på anti homo, rasister og Trump tilhengere.

Påtaleansvarlige som sjokkerende droppet alle anklager mot Jussie sa at han fremdeles tror at Jussie løy til politiet og at han trolig gjorde det han er anklaget for. Han ga ikke noen nærmere forklaring på hvorfor han alikevel droppet alle de alvorlige anklagene som normalt sett ville medført åresvis i fengsle og store bøter.

Hele politikorpset, politimester og borgermester i Chicago er rasende over denne avgjørelsen. Selv MSM media synes det smaker litt surt av saken og er også mer eller mindre sjokkert. Jussie har "sonet" 16 timer samfunnstjeneste for homo organisasjon "The Rainbow Coalition".

Jussie Smollet selv uttalte at "he wanted to move on with his life and continue to fight for justice, equality and marginalized people.". Selv om han fremdeles hevder å være uskyldig, har han intet ønske om at de "skyldige" skal etterforskes eller straffes. Han vil gjerne fremheve seg selv som en som kjemper for rettferdighet, likeverd og for undertrykte i samfunnet. Han har vel da kanskje ambisjoner om å bli en ny Jesse Jackson og ikke en b-skuespiller i en såpeopera.

En liten interessant twist mitdt oppe i det hele, så later det til at en advokat som ikke representerer Smollett har hatt en finger med i spillet. Advokaten Tina Tchen er ikke en hvemsomhelst, da hun er tidligere rådgiver til Obama og chief of staff til Michelle Obama. Tipper vi får vite litt mer om denne koblingen og alle de andre forbindelse hun har med deep state etterhvert.

Redigert 27.03.2019 kl 13:42 Du må logge inn for å svare

Har en mistanke om at denne saken vil havne i en Senatskomite etter hvert. Saken har vel lite med rettsvesen og likhet for loven å gjøre, men er nok et utslag av politisk korrupsjon. Noen kjenner noen, som igjen kjenner noen, har snakket sammen.

At dette foregår er det liten tvil om, men at det skjer så åpenlyst og freidig som dette, har man vel ikke sett så ofte.

At folk med makt og penger slipper unna tiltale i USA er ikke noe nytt. Det var mange krokodille tårer da sumpdyret Roger Stone ble tauet inn men at slike raid er helt vanlige i USA bryr ikke makteliten seg om, kun når en av deres egne blir tauet inn.
Bill Cosby slapp vel nesten også unna og Harwey Weinstein har sluppet unna flere av tiltalene, for ikkke å snakke om 2 av klientene til Alan Derswitz, OJ Simpson og den pedofile Epstein..
Redigert 27.03.2019 kl 14:20 Du må logge inn for å svare

Ennå en omdreining i denne saken. Chicago Police ble som nevnt rasende da påtaleansvarlige plutselig bare droppet hele saken og de 16 tiltalepunktene. Politiet hadde brukt store ressurser med over et dusin politifolk som har jobbet med saken i over en måned. Det har sikret en mengde bevis og en sak som virket rimelig vanntett.

Smollett ble stilt ovenfor anklager som potensielt kunne plassert ham i fengsel for resten av livet (48 år). Da den vikarierende påtaleansvarlige bare henla hele saken, ble samtidig sakspapirene unntatt offentligheten. Polietaten i Chicago valgte imidlertid i dag å offentliggjøre hele etterforskningsrapporten.

Bare noen timer etter at det ble gjort fikk de en rettsordre om å ikke utlevere noe i denne saken. Rapporten er imidlertid ute på nettet og dermed litt vanskelig å få tak i nå. Flere media har da også gravd seg ned i denne rapporten og kan avsløre hvilke bevis politiet sitter på.

Her er noen av "høydepunktene" i Daily Mails artikkel:

- Jussie Smollett was facing 48 years behind bars on 16 felony charges for allegedly lying to police about the alleged hate crime attack on January 29
- But the Empire actor sensationally had all 16 disorderly conduct charges that a grand jury returned dropped against him on Tuesday
- DailyMail.com can reveal just how extensive the case against Smollett was, with reports showing cops had amassed a trove of evidence to back up the charges
- The Chicago police file on Smollett includes security footage taken from inside his apartment block
- The file also has clips showing him in his car with one of the two brothers allegedly paid to attack him days before the assault
- They say police accessed Smollett’s iCloud account to prove he had been messaging Abel and Ola Osundairo
- Smollett was caught on camera driving with one of the Osundairo brothers in his Mercedes on January 25 and again on January 27
- The police reports reveal that Smollett was never handcuffed, placed in jail cell or 'subjected to the media'
- It also states one of the Osundairo brothers admitted to filling an El Yucateco hot sauce bottle with bleach and later pouring it on Smollett


https://www.dailymail.co.uk/news/article-6856497/Chicago-police-file-Jussie-Smollett-shows-actor-car-man-paid-attack-him.html