***DANMARK*** BARN AV IS MEDLEMMER FRATAS STATSBORGERSKAPET

*JBJB`
28.03.2019 kl 08:56 375

Hei folkens:))


Og...du verden for et rabalder radizzene har satt i gang her på berget med henvisninger til all verdens avtaler og konvensjoner - de samme forordningene gjelder vist ikke i Danmark som nå fratar barn av såkalte fremmedkrigere statsborgerskapet og kan også frata fremmedkrigere statsborgerskapet administrativt - vi husker alle hvordan den tidligere Justisministeren ble behandlet av arabermedløperne da hun ville sette nasjonenes interesser og folkets best foran rettssikkerheten til jihadizter og terrorister - da mobiliserte som kjent gråtekonene i Araberpartiet Utøyaofferne og kastet krenketkortet, resten er historie - nå har danskene adoptert forslaget fra Listhaug og innført lovverket mens folket her på berget skal utsettes for tikkende bomber - tilgi dem ikke de vet hva de gjør...ZnageZz....


Barn født av danske fremmedkrigere i Syria mister retten til sitt danske statsborgerskap etter en ny avtale mellom regjeringen og Dansk Folkeparti.
Det skriver DR.
Regelen fram til nå har vært at barn av fremmedkrigere med dansk statsborgerskap automatisk blir danske statsborgere, men det er det nå slutt på.
– De er født av foreldre som har vendt Danmark ryggen, og derfor skal de ikke tilhøre Danmark, sier innvandringsminister Inger Støjberg.
Christian Langballe, som er en talsmann for Dansk Folkeparti, gleder seg over avtalen, som partiet hans har ønsket lenge.
Til DR sier han at barna aldri har kjent Danmark, at de ikke har noen tilknytning til Danmark, og at de må «ta konsekvensene» av at foreldrene har valgt å dra til Syria for å kjempe for IS.
Innvandringsdepartementet opplyser til Ritzau at den nye avtalen også gjør det mulig å frata fremmedkrigerne statsborgerskapet administrativt. Tidligere har dette kun vært mulig etter en domfellelse.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/03/28/195565177/barn-av-danske-is-krigere-mister-statsborgerskapet


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 28.03.2019 kl 09:13 Du må logge inn for å svare
vicktor
28.03.2019 kl 09:53 361

Danmark går foran igjen. Dette er veldig bra. Jeg mener det er galt å skille barn fra sine foreldre,
det vil garantert føre til konflikter og muligens hevnaksjoner.
Dette tiltaket vil føre til at mennesker i fremtiden, tenker seg om noen ganger før de reiser.
atnorhe
28.03.2019 kl 10:11 352

"Dette tiltaket vil føre til at mennesker i fremtiden, tenker seg om noen ganger før de reiser."
Vel, I vår kant av verden kan folk reise hvor de vil, og oppdra barna til å tro på det de vil. De som føler sterkere tilknytting til andre steder/kulturer enn den de er kommet til frivillig, kan selvsagt reise frivillig tilbake der de føler seg mer hjemme.

Danskene har selv satt seg i denne situasjonen sammen med andre europeiske land, og vil møte problemer når de skal reversere denne tolerante"gjestfriheten".
Ingen gir i fra seg sitt statsborgerskap i verdens mest liberale velferdssamfunn Norden uten kamp.

victor
"Jeg mener det er galt å skille barn fra sine foreldre"

Ja det er vi vel alle enig i, men da må jo bare foreldrene følge barna. Det er ikke verre.

Gummiryggene i Høyre og gråtekonene i V har fått vann på mølla til de grader. Nå venter bomsikkert ARK og "Debatten", hvor alle mørke krefter skal slaktes av uintelligente sosialister. Fykkjom ... !
.777.
28.03.2019 kl 16:47 315

Enig med Langballe.
*JBJB`
28.03.2019 kl 19:11 302

Hei folkens:))


Og...som forventet vender de tomme dressene i kebab Hoire tommelen ned for de danske lovene - Hoire setter Norge og norske borgeres sikkerhet i spill når de proklamerer at IS krigere vil bli straffeforfulgt i Norge, men er velkommen "hjem" - alle vet at dommene blir korte og rettsakene vanskelige og kostbare - det viktigste for Hoire er å tute med ulvene i Brussel og FN reiret i NY og fremstå som politisk korrekt - men Frepp setter Norges sikkerhet foran rettssikkerheten til jihadizter og terrorister, seff...ZnageZz...


Torsdag ble det kjent at den danske regjeringen og Dansk Folkeparti har inngått en avtale som vil gjøre det lettere å ta statsborgerskapet fra danske IS-krigere med dobbelt statsborgerskap og barna deres.
– Vi lager politikk for norske forhold, danske politikere må lage politikk som løser utfordringer for Danmark, sier kunnskaps- og integreringsministeren.
Frp støtter danskene
Høyres regjeringspartner Frp støtter i motsetning til Sanner danskene, og partiets innvandringspolitiske talsmann Jon Engen-Helgheim mener Norge bør vurdere å gjøre det samme.
– Disse foreldrene har flyttet fra Norge, tilsluttet seg et grusomt terrorregime og kjemper aktivt imot alle verdier vi står for, da bør de ikke inneha et norsk statsborgerskap, sier han til NTB.
https://www.document.no/2019/03/28/sanner-norge-vil-ikke-folge-danmark-og-frata-barn-av-is-foreldre-statsborgerskapet/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
28.03.2019 kl 19:20 298

Så er det de som mener at barn ikke skal være statsløse. Jeg holder fremdeles en knapp på Redd Barna fremfor danske nasjonalister, selv om saken er nokså komplisert. Iblant er det nok å se hvem som er for noe når man skal bestemme seg.
*JBJB`
28.03.2019 kl 19:35 294

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - ja de nasjonalistiske danske sosialdemokratene gikk inn for de nye lovene, Zoten - at Redd Barna vil ha nye oppgaver og gråtehistorier for massene i nye innsamlinger forandrer intet - for øvrig er barna statsløse i utgangspunktet men hvis faren kommer fra Midt.Østen er saken klar - og det er de jo stort sett, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Riot
28.03.2019 kl 19:46 287


I grunden borde ratten till abort straka sig till 15 ars aldern....forst da vet du vardet av din avkomma.
Fragan ar om staten eller familjen skall bestamma?
Sotah
28.03.2019 kl 19:52 283

Hehe. Da hadde jeg blitt seinabortert, Riot. jeg var enda mindre sympatisk da enn jeg er nå.
*JBJB`
28.03.2019 kl 19:58 279

Riot/folkens:))

Og..Løfven vil ha allah "hem", Riot - jobb i kommunen og klapp på skuldra med ny identitet og zvensk flica ventar, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Riot
28.03.2019 kl 20:28 266


Som vanligt ar det enkelt, sen abort pa missfitts, dotsstraff for brott, och forbjud islam.....med andra ord dotstraff.

Ar det Siv eller Erna som bestammer vad som galler idag?
Vem bestammer imorgon?
vicktor
28.03.2019 kl 21:52 248

Pappsatan78
Det har vært skrevet at disse barna skulle taes fra foreldrene. Altså at vi henter barna til Norge og at foreldrene ikke for komme hit.
Dersom man ønsker å hjelpe barna, så for man gjøre det i de miljøer og kulturer de naturlig hører hjemme.
I veldig mange saker skyver foreldrene barna foran seg, for å oppnå opphold og økonomisk trygghet.