--Hmmm BEKREFTER: DET VAR OSLO AP SOM STARTET KRIGEN MOT BILEN


Byrådsleder Raymond Johansen bekrefter at det var Oslo Ap som først kom på ideen om å lage verdens største bilfrie sentrum i en av verdens minste hovedsteder.

http://jatilbilenioslo.no/nyheter/bekreftet-det-var-oslo-ap-som-startet-krigen-mot-bilen?fbclid=IwAR1r2wovJFZAcK0jqwH5lamwiDcVjrnnZxokdcbFocqXWgYlyHfSlXEIOSM
Basse
01.04.2019 kl 10:52 727

SV Raymond er og blir SV Raymond

2000 strøk ham fra SV listen

så hoppet han over til AP og det ble forbudt for folk å stryke ham

så da blir det sånn som det har blitt

men nå skal det etterhvert bli lovlig å stryke sånne som Raymond fra listen

så da får man håpe Oslo kan bli kvitt ham for godt

Zorin
01.04.2019 kl 10:59 716

Supert! Det er den beste ideen de har hatt på lang tid!

Håper på gjenvalg av de rødgrønne! Og Marianne Borgen som ordfører - naturligvis! Og Marie Lan? Hun må bli varaordfører med spesielt ansvar å gjennomføre MDG's og SV's Green New Deal for Oslo!
Redigert 01.04.2019 kl 11:00 Du må logge inn for å svare

Du tror dette er et lokalt påfunn?

Tror du klima-agendaen er lokalt påfunn også?

Cities are banning cars worldwide...
https://duckduckgo.com/?q=city+centers+bans+cars

En god del ganger virker det jo hvertfall som om ganske mange norske politikere tror at CO2 utslipp og temperaturmål er et særnorskt fenomen.
I alle fall når de i det hele tatt vurderer tiltak som fører til reduksjon i Norge når det samtidig fører til økning på verdensbasis, som f eks økt import av kjøtt mot kutt i norsk produksjon, eller landstrøm på plattformer til havs som har alle muligheter til å bruke kortreist energi og da helt uten å lage og legge kabler.

Og også når de på død og liv må bruke store beløp på miljøtiltak her i landet som er helt marginale mhp å redusere utslipp fordi vi har det så rent og bra fra før, fremfor å bruke de samme midlene ute og da oppnå manger ganger så mye for de samme pengene. Hvorfor skulle man velge en slik fremgangsmåte om man ikke tror at klimaproblematikken er et særnorskt fenomen? Kanskje fordi man et potte tett da?

Eller kan det kanskje være at man ser klimapolitikk/ miljø kun som en unnskyldning for å plage befolkningen med restriksjoner og forbud bare fordi man synes det er morsomt?
Redigert 09.04.2019 kl 13:19 Du må logge inn for å svare
mishka
09.04.2019 kl 13:47 534

Dette med bilfrie soner i byene er noe det snakkes om i hele den vestlige verden. Forskjellen er bare at mens de fleste politikere i Norge er bilhatere så er det litt annerledes i andre land. Ta f.eks. Berlin. Vi har EN ENESTE gatestubb som er gågate i sentrum (Wilmersdorfer strasse) og den er kortere enn Karl Johan fra Egertorget til Oslo S. I mange land er det rett og slett ikke noe flertall for dette. I Nederland og Belgia er det mer som i Norge. I Tyskland har vi de grønne som maser om dette på inn og utpust og i Berlin regjerer de sammen med SPD (AP). Det er bare det at SPD er mye mer standhaftige og ren avstenging får de ikke igjennom. Det har endt opp med 30 soner i en del gater og thats it. Miljøsoner med Euro 6 kommer og der er det langt større enighet.

Da kommunismen tryna fullstendig i 1990 måtte alle venstreradikale "selvpiskere" finne seg noe nytt og det ble klimasvindelen.
Odi.1
09.04.2019 kl 14:00 521

" Da kommunismen tryna fullstendig i 1990 måtte alle venstreradikale "selvpiskere" finne seg noe nytt og det ble klimasvindelen. "


Stemmer det, det er ekstremister , og det begynte med å infiltrere FN , der sitter det kommunister nå som sild i tønner, lager diktatur program ,og samtidig sikre gode økonomiske fordeler til noen få personer som utnytter systemet 100% til egen vinning.

Det samme søppelet har presset seg inn i EU parlamentene også, 100% udemokratisk. Der opererer dem med å ha tildelt seg selv over 3 millioner kroner i lønn, det er en kappitalkommunistisk, ekstremistisk organisasjon.

Norge må komme seg ut av både FN og EU , fortere en faen.
Redigert 09.04.2019 kl 14:02 Du må logge inn for å svare