Bare prat

 

Folkeaksjon mot mer bompenger

dirken
31.03.2019 kl 11:17 193

Storkællaksjon dere du.

Ja spesielt når man vet det er en lost case
dirken
07.05.2019 kl 22:46 134

De gjør det bra på målingene gett.

E9 gett. Det vi mangler nå er organisert hærverk av bomstasjonene gett. Store følkemasser som ødelegger døm igjen å igjen se.

E9 se. De bør ødelegges HVER natt. Av ALLE bileiere som bor i en radius av 10 km til hver bomring. Da blir det så massivt at det er umulig å stanse.

På denne måten hindrer man myndighetene å stjele fra fattige. Myndighetene har IKKE lov til å kreve inn bompenger. Største landssviket siden Quisling (ikke ironi/sarkasme).
Korsar
08.05.2019 kl 10:52 118

Je vil først ha en tidøbling ta bompengesatsa gett.
Slik at følk går amøkk totalt og knuser æillt langs vega.
Da kjæm je ut med cabben min du.
I oppstyret dette vil medføre kan vi bl.a. smyge inn en tvangsinnlegging av åkerrikser og døm som roter med vatnet vårt.

Å je skjønte ordspellet om Rotevatn der du.

I Frønkreke så har døm revet ned over 60% av alle fotobokser gett. Dette er også noe man bør vurdere i Norge. Fotobokser er nesten like forferdelige og frihetsødeleggende som bompenger. Noen steder så senker de dødsraten på veien, men stort sett så fører fotobokser bare til at folk blir så frustrerte, nevrotiske og angstfylte at de BANKER OPP familien sin. Je trur faktisk at fotobokser er en god bidragsyter tell vold i hjemmet, da spesielt mot unger og kvinner. Og hva slags psykopater vil ha noe av det?

Å kørrekt du. Je tok livet av en familie på fire etter at je ble tatt i en gjennømsnettsmøling se.

Bra. Da får samfunnet se hva som skjer når døm tellater slikt faenskap som føtobokser er. Vi må snart få noen politikere med baller som bare tar og fjerner alt dette irrasjonelle dritet som alle hater, en gang for alle. Så kan vi heller bruke tiden vår på å diskutere normale politiske utfordringer. Svært mye tid kastes vekk på noe som itte burde være der in the first place, altså bømpenger og ulovlig bildetaking av farts"syndere".