Kansellering av JV/CMT og uten nærstående inntektskilder


I dag kom det mange hadde ventet på - en kansellering av opsjonen for videre kjøp av eierandeler i CMT. ELE tar et tap på 1,1m/usd i q1 som en konsekvens av at de trekker seg. Noe av dette kan kompenseres gjennom å selge de få eierandelen de har tilegnet seg om de får en god pris som de selv melder.

https://newsweb.oslobors.no/message/473400

Så var dette kapitlet over hvor det da ikke blir mulig å tokenisere råvarer fra egne gruver i dette prosjektet som kunne ha generert betydelig med kapital og hva sitter man så igjen med?

AMI - der venter man på AdEx prøvelisensen som er langt på overtid og som ikke vil generere inntekter, men vil være forløperen til en langsiktig prod lisens en eller annen gang frem i td og da snakker vi om år.

Med AdEx lisensen for hånden så er det mulig å børsnotere AMI, men interessen vil styre kapitaltilgangen så det gjenstår og se om markedet er villige til å investere mye i en usikker prod lisens som ligger langt frem i tid.

Mindoro - denne er å anse som fata morgana pr i dag - en eventuell bonus om den kommer en eller annen gang også den langt frem i tid.

-------------------------------

JV med Auplata - det vil da bli oppløst hvor grunnlaget (tokenisering) for Auplatas investering i ELE er på god vei til å smuldre opp og risken øker dermed for at Auplata tar en exit.

* Mao, nå står og faller alt på at selskapet får AdEx prøvelisensen på plass og at børsnoteringen av AMI vil bli en virkelighet og en suksess og i mellomtiden vil selskapet måtte leve på EK inklusiv det som gjenstår av transje 3 hvor en eventuell ny men mindre lånefasilitet vil måtte opprettes gjennom ABO eller andre alternativt at man går over til emisjoner.

Veien videre kan bli svært humpete hvor det mest sannsynlig må bli verre før det kan bli bedre - verre fordi ABO nå kan konveretere til 20 øre og senere bedre med forbehold om at selskapet begynner å levere.
Redigert 31.03.2019 kl 23:10 Du må logge inn for å svare

Ooooog der var ABO og traderne ferdig med gevinstsikring! Blir spennende å se om vi ender i minus.

de vil garantert tjene på dette uansett, så at de moste ned kursen fra 0,30. det ser ikke ut til at de har forlatt shorte opplegget sitt. som sagt så vil ikke closure planen bli børsmeldt fordi denne inngår i prosessen til adex. det er kun adex som er viktig i denne sammenhengen

Ref tidligere julebrev melder de hva som helst...