AUF vil at Norge skal ta i mot 35 tusen kvoteflyktninger på 5 år

Tyr
05.04.2019 kl 10:24 883

Hva skal man si om disse sinnsyke ungdommene ?

https://resett.no/2019/04/05/ap-landsmote-vil-ta-imot-35-000-kvoteflyktninger/
Redigert 05.04.2019 kl 10:26 Du må logge inn for å svare
atnorhe
06.04.2019 kl 18:05 225

At de ønsker å hjelpe mennesker i nød
Snufs-snufs, jeg skulle si noe, men glemte det. Snufs...

Pga at ingenting av det de prøver å få stoppet blir stoppet på denne måten. Hva blir det neste. Bygge mur i fjæresteinene fra Brownswill, Texas til Jacksonville Florida? Dette er feilprioritering av ressurser 101. De aller fleste illegale i USA kommer seg inn visa og lar være å reise når det utløper eller de vil finne seg en måte å snike seg over grensen. Som jeg prøver å si så er beste måten å unngå høy innvandring fra sentralamerika et godt økonomisk og sikkerhetspolitisk samarbeid samt at man må slutte å straffe illegale innvandrere som jobber i USA og heller begynne å straffe de som forårsaker problemet, arbeidsgiverne. I Norge kaller vi de gjerne asylprofitører og lignende. Folk som på en eller annen måte tjener seg rik på innvandringen. Merkelig at de i USA skal slippe fri fra all kritikk. Er det fordi presidenten selv er en av disse profitørene?
Redigert 06.04.2019 kl 15:45 Du må logge inn for å svare

En stemme til APE-partiet er å invitere SV (igjen - huff) og Rødt inn i styre og stell sammen med Bondepartiet til Glisulf!
DET skal bli tider det bønder, bare å glede seg - og vurdèr konvertering til Islam!

Kan du forklare hvordan dette er totalt bortkastet, jabba? Gjerne makroøkonomisk slik at jeg forstår den store sammenhengen. Viktig å se hele bildet her, regner med du har en god forklaring på den sterke påstanden din, og at den forklaringen er feilfri.

Hadde vært interessant å lese! Sett gjerne i gang :)
Tyr
06.04.2019 kl 13:38 497

Hvorfor har ikke Nrk toppsak om disse hendelsene ? Er det fordi det er rødgrønt styre i Oslo ? Toppsaken til Nrk nå er en sak fra fengsel i Usa .
Redigert 06.04.2019 kl 13:48 Du må logge inn for å svare
convert
06.04.2019 kl 13:04 504

Alle som har hatt det minste kontakt med de som styrer og steller i det offentlige helsevesenet, kjenner til hva som er viktigst; Nordmenn skal jobbe lengst mulig, og så daue på post. Ingen pleiekostnader og masse skatteinntekter. Folketrygdens gjeld til vedkommende, forsvinner.

I alle kommunale inntakskontorer for pleietjenester, går de kun rundt og håper at folk skal daue fortest mulig, slik at køene blir kortere og måltallene for lederne bedre. Hvis folk blir sjuke, skal de holdes hjemme lengst mulig. De pårørende skal ut utnyttes så langt det lar seg gjøre.

Mange ansatte i offentlig helsevesen gjør en kjempejobb. Men hele konseptet går ut på at brukerne er en utgiftspost, en pest og en plage. I private løsninger er brukerne kunder, og kunder behandler man bra.

Uansett...det AP driver med nå er å fylle landet med trengende negre og muslimer. Dette går på bekostning av nordmenn som har behov for tjenester, bl.a. i helsevesenet. Et skammelig svikerparti.

Flere varme hender i sving i landets hovedstad?

"Boligen til mannen er et tilbud om tilsyn, og likevel skulle det gå flere uker før mannen ble funnet død. – Det er helt jævlig å se dette, det er helt forferdelige boforhold. Jeg er på gråten. Sånn skal ingen ha det! Dette er et tilbud som Oslo kommune gir de mest utsatte, og så følges det ikke opp. De lukker døra og håper det vil gå bra, men det gjør det ikke. Her har det ikke skjedd noe, og det er opprørende. Jeg har aldri sett noe lignende, sier en tydelig beveget Lae Solberg til avisa. Sagene Avis har vært inne i leiligheten. Flere bilder kan du se her. Han spør seg om byråd for eldre, helse og arbeid, Tone Tellevik Dahl (Ap), er egnet for jobben." https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2019/04/05/195567512/mann-la-dod-i-kommunal-leilighet-i-ukesvis-det-er-helt-vanvittig

De "varme hendene" er kommet i arbeid i Lans prisbelønte miljøhovedstad. Hurra! Dette er egentlig litt hemmelig, men likevel:
https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2019/04/06/195566910/morten-62-la-i-egen-avforing-og-oppkast-i-helsehus
.777.
06.04.2019 kl 10:56 537

Om det er 3.000 eller 7.000 i året pluss familiegjenforening spiller liten rolle i det store bildet. Bortsett fra at Norges økonomi ødelegges litt raskere.

Ca halvparten av verdens befolkning klassifiseres som fattige og befolkningsveksten blandt de fattigste er enorm.

Dere pisser i havet (med andres penger).
Redigert 06.04.2019 kl 11:33 Du må logge inn for å svare

Om du er tilhenger av at skattepenger skal gå til totalt bortkastede sysselsettingstiltak for å støtte egoet til nåværende president. så er det jo en god ide.
.777.
06.04.2019 kl 10:48 539

Hjelp til selvhjelp har vært prøvd utallige ganger. Gi dem en fiskebåt, traktor, eller lignende, og på under 24 timer er alt som er mulig å demontere, demontert og stjålet, og bare skroget/ramma står igjen.

Når delene er solgt og pengene brukt opp, setter de seg ned igjen og venter på mat. Det var en dokumentar med to danske leger hvor mentaliteten kom godt frem. De satt på ræva hele dagen men da bilen med mat kom ble det fullstendig Texas. Først inn til de overordnede som grabbet til seg ca halvparten og deretter uniformerte vakter som slo med belter for å holde litt ro i rekkene mens maten ble delt ut.

Det er altså ikke enkelt å få til noe særlig fornuftig. Og når 90% av midlene forsvinner i administrasjon fremstår det nærmest som svindel alt sammen.

Nå blir jo muren finansiert med statlige midler fra USA, skaper mange arbeidsplasser i flere år (også til vedlikehold) og vil bidra til å opprettholde det vi naive idioter fant på en gang i tiden som kalles «grenser» som er der for en grunn.

Nasjonalstater eksisterer. Da må man jo verne om dem da.

Ser at mange er enige om at flyktninger skal hjelpes i nærområdet. Det er jeg helt enig i. Jeg brukte også samme argumentene om USAs for tiden store bølge av innvandring fra sentral amerika. Så langt er det ingen som har sagt seg enig med meg. Sannsynligvis pga at Trump ville kutte bistand til disse landene med mindre de stenger sine grenser og holder flyktninger hjemme. For USAs problem på en akutt flyktningkrise er det vist bare en ting som nytter, en stor mur som det vil ta en generasjon på å bygge.

https://forum.hegnar.no/thread/25130/view
Redigert 06.04.2019 kl 08:48 Du må logge inn for å svare

Etter min mening har det aller meste av Norsk uhjelp vært fullstendig feilslått. Den er stort sett basert på samme lesten som norske misjonærer bedrev i forrige århundre. Folk følte seg gode ved å gi litt i bøssa til misjonsarbeidet. Misjonærene selv følte de hadde et bein i paradis når de ga almisser til underutviklede mennesker.

Det er kun i nødstilfelle at uhjelpen bør gis i form av mat. Det bør være såkorn i stedet for brød. De store pengene bør settes inn på å sørge for at folk skal livnære seg selv og forhindre eller redusere omfanget av naturkatastrofer (tørke, flom, jordskjelv osv). Opplæring, utstyr og startpakker. Myndigheter og norske sykehus prioriterer hver dag om hvem som skal få leve og hvem som må dø. Folk i nødhjelpsbransjen har ikke den samme tankegangen, men lar seg styre av følelser.


Jasså.. Du hjelper dem der nede ja? Avsett kroner ja.. Fordi du ikke vil ha dem her eller..?

Ser du hvor lite produktiv den argumentasjonen er?

Jeg er faktisk helt sikker på at det finnes folk i dette landet som stemmer FRP som vil «hjelpe dem der de er» fordi de mener det er det beste for flyktningene.
Det du og flere driver med når dere tar en hel politisk gruppe (freppere som du sier) og dømmer dem nord og ned som rasister for noe så banalt som «hjelpe dem der de er» bidrar IKKE til målet dere vil oppnå, som jeg håper er et bedre liv for flest mulig mennesker i nød.
Sotah
05.04.2019 kl 22:50 593

Jeg har avsett noen kroner i mange år til hjelp "der nede". Og bidrar litt i hverdagen her hjemme. Men det er ikke mye å skryte av. Det burde vært mer.

Jeg hjelper bl.a. folk i et somalsk miljø i mitt lokalmiljø med jobbsøknader, forklare offentlige brev og lignende. Når de allerede er her. Dette er på frivillig basis en kveld per uke.
Det er ikke heltemodig, det er faktisk svært ineffektivt i forhold til hva man kunne fått til i organiserte former i *farlig ord innkommende* nærområdene deres før de flykter nordover. Hjelp og støtte i NÆRHETEN av der de uansett skal flytte tilbake til når situasjonen i hjemlandet tillater det.

Hva gjør du, Sotah?
Sotah
05.04.2019 kl 22:34 598

Enhver frepper som gjør en innsats "der de er" er en helt. Udiskutabelt.

Der kom Sotah med standardtøvet fra «de gode», hvor det er ansett som svært mindreverdig, frepper og rasistisk å «hjelpe dem der de er». Dette har altså den kvalme hatbevegelsen bedre kjent som de innvandringsliberale klart å gjøre til en slags hånende setning.

Fakta er at det er de som tror de er innvandringsliberale og uten fremmedfrykt i dag som faktisk er smålige og onde. Dere vil at flest mulig mennesker skal lide, og allikevel fremstå som gode. Hvorfor?

Det er så latterlig å se mennesker her i Norge med høy levestandard sitte å le hånlig av de «dumme frepperne» som vil «hjelpe dem der de er». Tror de har gjennomskuet noe mer fremmedfrykt hos frepperne og skal ta dem på det... Å gud bedre det er så ufattelig patetisk.
brahman
05.04.2019 kl 20:23 639


Det kan bli mange "nye" trønderar.
Sotah
05.04.2019 kl 20:10 643

Man hitler ikke folk som vil øse av sin nestekjærlighet til de "der nede", Lilletull. Man oppfordrer dem til å dra ned. Eller i verste fall å donere til Røde Kors eller tilsvarende.
*JBJB`
05.04.2019 kl 20:01 647

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - bare ta den helt ut, Zoten - kom med Zyklon B retorikken og Hitlerbildet i bestestua også - zånn for sakens skyld, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.04.2019 kl 20:01 Du må logge inn for å svare
børst
05.04.2019 kl 19:46 651

For ikke å snakke om hvor mye øll man kunne ha kjøpt for disse pengene!
Sotah
05.04.2019 kl 19:44 654

Hehe. Jørn-B vil heller hjelpe dem der nede. Har hørt det før. Freppere er gjerne begeistra for å hjelpe store skarer av folk der nede. I nedsøpla leire med piggtråd rundt og sølevann til knærne. Sett igang, J-B. Trå til, kjøp deg slagstøvler og dra ned. Ta første flyet ned til "der nede" og by på deg selv.

Visste ikke at AUF var blitt så inhumane mot flyktninger.

Ekstremt pengesløseri å bruke milliarder på de 35.000 kvoteflyktningene (ca. 100.000 med FGF) når man heller kan bruke samme sum på å legge til rette for ordna forhold i nærområdene deres og hjelpe flere millioner. Da får de også kortere vei hjem når de ikke trenger å være flyktninger mer.

Skjønner ikke dette hatet venstresiden har mot flyktninger. Man skal liksom fordele midlene på mest mulig åndssvak måte slik at minst mulig flyktninger får hjelp (??) og det i helt feil del av verden altså her i nord (??) Hva i allverden er poenget med det? Da oppfordrer man jo også flere til å dra ut på langflukt noe som medfører at unger dauer på veien.

Nå: helg.
Redigert 05.04.2019 kl 19:25 Du må logge inn for å svare
MERLOT
05.04.2019 kl 17:13 687

https://www.derimot.no/george-soros-frakter-han-migranter-for-a-destabilisere-europa/

"Soros er forøvrig ærendsgutten til den egentlige makten i USA. Noen har gitt dem navnet «the deep state». Grunnen utgjøres av anglo-amerikanske oligarker og deres uttallige NGO´er som de skjuler seg bak. Imperialisme er deres kjennetegn, død over lands ledere som ikke følger deres ordre er et annet. De står bak opprettelsen av både FN og EU, jobber for et arealutvidet Israel, og er forøvrig imperialister av rang, så å si. De arbeider hardt, har nådd langt, men har lang vei fortsatt for sin drøm om verdensherredømme. Krigene i Midtøsten, oppfinnelsen av «moderate opprørere», godt betalte – samtidig som de har oppnådd europeiske lederes gunst (Norge bidrar stort) er deler av deres meritter."
convert
05.04.2019 kl 16:37 707

Islam-sosialistene i AP gir seg ikke. I tillegg til å stanse videre utvikling av det vi lever av, olje og gass, vil de fylle landet med negre og muslimer. De fjerner seg stadig lengre fra nordmenns interesser.

Her dokumenteres at innvandrerne tar jobbene fra nordmenn uten lang utdanning og med bakgrunn fra fattige familier. Tenk at det er AP som fører an i kampen nordmenn. For en skam.

https://www.nettavisen.no/nyheter/ny-rapport-slar-fast-at-innvandrere-tar-jobbene-til-fattige-nordmenn/3423581252.html
børst
05.04.2019 kl 15:39 718

Og alle skal ha boliger. Boligprisene kommer til å gå fullstendig av skaftet.

Stemmer det! Ingen utdannelse, ingen norskkunnskaper, ingen arbeidsevne! Må AUF forsvinne med moderpartiet!
Let it be!
Wish
05.04.2019 kl 15:08 739

https://resett.no/2019/04/05/listhaug-om-flyktningforslag-fra-ap-direkte-useriost/

Klare advarsler fra Sylvi Lusthaug som advarer om signaleffekten da Støre inviterte 10000 kvoteflyktninger
og det kom flere ganger så mange Nav-turister.
Zorin
05.04.2019 kl 13:49 756

Så nå har til og med muslimene skylda for at Breivik ble norgeshistoriens verste terrorist? Sier litt om nivået her inne.

Aha så det er det de skal bruke skatteøkningen på altså. 35 000 koster 35 milliarder så bra de har noe og bruke de pengene på da. Alle dem kommer garantert ut i jobb iløpet av ett år så dette er vinn vinn. Alle vi har tatt imot er jo selvfølgelig i jobb nå eller?

Zorin skriver: "Gi dem 1. Norskundervisning, samfunnsundervisning og utplasser dem i næringslivet!"

Du som driver så stort Zorin så regner jeg med at du tar minst 250 av dem inn i din bedrift så skal du se at det blir fart på sakene. Jeg skal vente i 2 mnd så skal jeg begynne å se etter deg i listene over firmaer som har gått konkurs.

Lykke til. IDIOT !!!
Nuka
05.04.2019 kl 12:41 780

Var Fjotolf Hansen muslim ?

AUF har ikke lært noe av 22/7-11
Tyr
05.04.2019 kl 11:33 803

I Trøndelag kneler kommunebudsjettene pga at mesteparten av sosialhjelpen går til flyktninger. Hvorfor ikke begynne med å få alle flyktninger som allerede har kommet til Norge, i jobb ?
Melvind
05.04.2019 kl 11:17 813

Da får jeg håpe at AUF tar med de 35000 til Utøya og blir boende der permanent
Zorin
05.04.2019 kl 11:16 814

Sverige har kun tatt i mot, men ikke gitt dem skikkelig språkopplæring eller hjelp til å komme seg ut i samfunnet.

Når det gjelder arbeid. Hvor mye utdanning trenger de for å jobbe på butikk, fiskemottak, lagerarbeidere, kundemottak, gatekjøkken og kaffedrift osv. osv. Det er allerede mange som jobber i Norge og stort sett så er mantraet at de får ikke hjelp og må starte noe selv, som frisører eller gatekjøkken. Men det er kun de mest resurssterke. Vanlige flyktninger trenger bistand som så mange andre, og hvis de ikke får det, faller de av. Så ja, de må utplasseres i arbeidslivet. Og hvorfor ikke? Næringslivet tar i mot folk til renholdsjobber, jordbærplukking og fiskeoppdrett langs hele kysten som knapt snakker norsk eller engelsk fra EU land. Jeg tror de godt greier noen flyktninger.