Vulgær burger konsumert! Liker du storkæll-mat? Se her

Slettet bruker
MIDDAG 05.04.2019 kl 18:47 414

For be red el ser:

- Ha 100% andefett tellgjengelig. Fås på Møny etc.
- Ha aldrende cheddarost tellgjengelig.
- Ha briochebrød tellgjengelig.
- Kvern opp en burger av entrecôte eller kjøp en burger med mye fett. Ha litt salt på. Faen ikke pepper før steking.
- Finn frem en jernpanne.
- Kutt opp gul løk i små terninger.
- Skjær et par feite skiver med befftomat.

Dressing:

- Ha trøffelmajones, agurkmix, knust rød chili, grov sennep, løkpulver, sukker og litt hvit eddik i en skål og bland det.

Laging av burger:

- Stek løken i andefettet.
- ANDEFETT ER STORKÆLL SÅ BRUK MYE!
- Ta ut løken når den er brun. La fettet ligge.
- Stek 250 grams burgeren i andefettet på relativt høy varme, ha på pepper og cheddaren etter at burgeren er snudd en gang.
- Tilsett litt palmeolje og mer andefett hvis burgeren er i fare for å bli svidd.
- Del briøche burgerbrødet slik at INNSIDEN blir brunet i stekeovnen. Da blir ikke brødene soggy. Men ikke svi brødene din byhømo.
- Legg stekt løk og dressing på bunnbrødet.
- Legg på burgeren.
- Ta på mer dressing oppå burgeren.
- Så kaster du tomaten til helvete og legger på toppbrødet.

Denne cheeseburgeren med ekstra mye fett plasseres i aluminiumsfolie slik at alt det gulle gode animalske mettede fettet itte renner vekk.

Skyldes ned med Pokal Pilsner! Svusj ned i magan!
Slettet bruker
05.04.2019 kl 19:15 408

Takk du.
Slettet bruker
05.04.2019 kl 21:51 398

Nam du

Animalsk fett er det beste fettet se.
Redigert 05.04.2019 kl 21:51 Du må logge inn for å svare
Zorin
05.04.2019 kl 23:10 390

Du vil altså ødelegge en 5 michelin-stjernes hamburger måltid ved å servere skvip ved siden av som kun kan slås av Budweiser i bunnmål? La meg tenke du er en tidligere redneck som har fått deg en jobb i Bjørvika, uten helt å ha lagt bak deg den vonde tiden?
Slettet bruker
05.04.2019 kl 23:35 387

Å her lukta det av Zorin du.
Slettet bruker
06.04.2019 kl 14:09 373

Budweiser er jævlig gøtt gett. Lys og korrekt pilsnertype med mye humlesmak og lite av det mørke hømogreiene folk kaller malt. Itte rart det er verdens mestselgende øl.

Den amerikanske (og korrekte) versjonen er brygget av storkæll-bryggeriet Anheuser-Busch siden 1876 som et bøhmisk øl. Døm lærte seg denne bryggemetoden etter å ha besøkt Budweis i Tsjekkia.

De verste ølmerkene i verden på smak:

Kilkenny
Guinness

Det je drekker mest av fordi je er storkæll og connoiseur:

Pokal
Bud lite
Budweiser
Aass
Frydenlund
Ringnes
Redigert 06.04.2019 kl 14:10 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.04.2019 kl 22:59 364

Aass er gulle gøtt.