Nytt navn på Arbeiderpartiet!

DNOi50
06.04.2019 kl 19:32 1086

Nå har grasrota i form av de aller mest naive barna i AP, bestemt at partiet skal enda lenger til venstre. Siden de har mistet all kontakt med virkeligheten bør de nå også bytte navn til noe mer relevant. For et partinavn må gjenspeile hva de står for, så "arbeider" er det som definitivt må vekk. Da står vi igjen med "partiet" og det er jo litt tynt. Her kommer mitt forslag, som jeg synes gjenspeiler essensen på en fin måte: "Sosialistisk akademikerparti" (SA). Og mottoet blir som følger: "Av og for de få". Alt dette skal Støre få gratis hos meg. Mvh

Skulle bare mangle at det ikke ble konsekvensanalyse. LO og mange AP politikere snakker om tapte arbeidsplasser. FrP likeså. Litt avslørende? Snakker vi ikke om en konsekvensanalyse bare allikevel. Noen som egentlig tror at en konsekvensanalyse vil føre til forbud. Vi må slutte med å være naive. De som eventuelt skulle lage denne analysen ville selvsagt fått beskjed om hva konklusjonen skulle være.

Tapte imaginære arbeidsplasser?

kapitalisme uten konkurser, ville være som kristendom uten helvete .
*JBJB`
06.04.2019 kl 22:44 910

Hei folkens:))


Og...enn så lenge får vi vel holde oss til det mest naturlige - Araberpartiet - bekreftelsen komme snart når vi får Europas første kvinnelige muslimske partileder og mulig statsminister- da kan vi med rette kalle Norge for den første muslimske staten i Nord Europa - det blir bra:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

i lengden er det som med arbeid som med ekteskapet. man merker bare ulempene

En arbeider er sin lønn verd....
nordnes
06.04.2019 kl 23:39 819

Arbeiderpartiet har forlatt røttene, men det er lite trøst for «arbeidere» som forlot partiet til fordel for Frp. I den grad arbeidere har fordeler av Frp må det være all arbeidskraften som trengs til bygging av nye bomstasjoner.

Det er veldig få arbeidere igjen i dette landet. I hvert fall ikke mange med norsk statsborgerskap og som snakker norsk. Atbeiderpartiet har ingen hjertesaker lenger heller bortsett fra å øke skattene i et land hvor staten har over 9.000 milliarder på bok. Det er vel den viktigste saken deres siden det appellerer til alle dem som har en nabo som har et par hundre tusen mer i inntekt enn dem selv og kan reise til syden et par ganger i året istedenfor en gang i året slik som de gjør selv, og som har nabo som har en hytte til 5 millioner istedenfor en hytte til 3 millioner som de har selv.
Post
03.05.2019 kl 15:35 501

Er dette en arena for politisk utveksling, eller en arena for brytende selvjustis?