Sterke rykter om at Julian Assange blir kastet ut av ambassaden,

polemiker
06.04.2019 kl 21:59 3091

Det florerer nå rykter om at Assange vil bli kastet ut av Ecuadors ambassade i London.

Her kan man se en fersk video av et enormt politioppbud og som er tungt bevæpnet. https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-7594/Police-surround-Ecuadorian-embassy-London-Julian-Assange-stays-inside.html

Det er vel i hovedsak to land som har krevd ham utlevert og det er Sverige og USA. Han er også ettersøkt for å ha undratt seg en rettsordre i Storbritannia, så det det er nok første stopp. De to voldtektsanklagene fra Sverige skal vissnok være henlagt etter at de to jentene har trukket sine anmeldelser. Utleveringen til USA er noe Obama og Clinton fikk ordnet, men er vel fortsatt gyldig.

Han har søkt asyl, og fått innvilget dette og opphold i Ecuador, problemet er at han neppe vil klare å komme seg til flyplassen. Fyren er en helt etter min mening og fortjener Nobels fredspris for sitt arbeid. Han vil bli æret og honnorert, men det spørs om han selv vil oppleve det.
Slettet bruker
08.04.2019 kl 12:32 1006

Jabbe: "Realiteten er at disse rightwing aktivistene har hatt bedre beskyttelse enn oss andre."

Jepp, Jabbe! Det er kanskje derfor TR fengles uten lovlig rettsprosess, JA sitter i mangeårig ambassadeasyl, norske minstepensjonister dømmes for "hat"-kriminalitet, osv. Du er fader ikke riktig navla!

PS: Når du er utestengt fra mine tråder, så se på det som min moderering av din meningsløse spamming (alle kan se dine siste spam-innlegg på Q tråden da jeg åpnet den og du slapp inn):
Redigert 08.04.2019 kl 12:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.04.2019 kl 12:43 1002

Ser at du virkelig har fått sansen for ytterligående venstrevridde journalister i det siste. Greenwald og disse andre har da vært på Team Trump hele tiden i Russland saken. Ikke fordi de liker Trump (Greenwald uttalte at Trump sannsynligvis er den mest korrupte politikern han har møtt), men fordi de er på lag med Russland og hater etablissementet.
Du vil sikkert også like Jimmy Dore, Abby Martin, og pål Steigan. Lykke til.

Forøvrig så skjønner jeg ikke hvorfor du alltid må lyve om meg. Jeg har da knapt linket til Buzzfeed og det er ganske tydlig at du foretrekker sosialister mer enn meg.

Angående Mueller rapporten så kunne Barr valgt å offentliggjøre et av de ferdigskrevne resumeene som var klargjort for dette formålet, men valgte å la være. Foreløbig får vi la tvilen komme han til gode men det er klart at jo lenger tid det går før noe mer kommer, jo mer mistenkelig blir det. Det er ganske åpenbart at Mueller ønsket at kongressen/velgere skulle ta stilling til alvorligheten av Trumps obstruction of Justice. Jeg blir imidlertid ikke overrasket om vi allerede kjenner alle bevisene.

Forøvrig sa Trumps stabsjef i helgen at demokratene aldri vil få tak i Trumps taxreturn. Så mye for transparency.
Slettet bruker
08.04.2019 kl 12:46 1000

"Jepp, Jabbe! Det er kanskje derfor TR fengles uten lovlig rettsprosess, "
Dette er sannsynligvis ikke sant. Jeg gidder ikke å sjekke. Det jeg kan si med 100% sikkerhet er at det har absolutt ingenting med det som stod i den linken jeg gav med mindre du mener at Facebook styrer rettsprosessene i England.

"JA sitter i mangeårig ambassadeasyl, norske minstepensjonister dømmes for "hat"-kriminalitet, osv. Du er fader ikke riktig navla!"
Hele bøtteballetten ramler ut av ekstremvenstre skapet.


"Når du er utestengt fra mine tråder, så se på det som min moderering av din meningsløse spamming"
Dere kommunister/høyreradikale har sensurgenet i ryggmargen. Det er ikke håp for dere.
Redigert 08.04.2019 kl 12:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.04.2019 kl 12:51 1000

Hva synes du om det hans følgere gjorde mot voldtektsmottaket.

Rape charity hotline bombarded with ‘racist abuse’ from Tommy Robinson supporters

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/rape-crisis-tommy-robinson-facebook-wycombe-chiltern-south-bucks-far-right-a8782661.html
Risk-reward1
08.04.2019 kl 13:07 999

Stråmannen Jabba!
Jeg har ikke tid til å lese linken din nå. Forøvrig venter jeg på dine 10 mrd eksempler. Og om Wallace var en høyreektrem

RR
Slettet bruker
08.04.2019 kl 13:07 998

I New Zealand er de heller ikke fornøyd med Facebook, dog av stikk motsatte grunner som TR og hans supportere.

https://www.thedailybeast.com/christchurch-shootings-facebook-led-by-morally-bankrupt-liars-says-new-zealand-privacy-commissioner?ref=home

They don't mince their words in New Zealand. The country's privacy commissioner has launched a furious attack on Facebook in the wake of the Christchurch mosque attacks, calling the company “morally bankrupt pathological liars” who enable genocide and livestream murder. Facebook has been criticized for allowing the livestream of the mosque shootings to be viewed 4,000 times before being removed by moderators. In a string of now deleted tweets, commissioner John Edwards said: “They are morally bankrupt pathological liars who enable genocide (Myanmar), facilitate foreign undermining of democratic institutions ... [They] allow the live streaming of suicides, rapes, and murders, continue to host and publish the mosque attack video, allow advertisers to target ‘Jew haters’ and other hateful market segments, and refuse to accept any responsibility for any content or harm.” Edwards was responding to an interview given by Mark Zuckerberg to ABC News in which he said he wouldn't be changing the nature of livestreams in response to the attack.
Slettet bruker
08.04.2019 kl 13:10 998

Jeg bruker 30 sekunder på å lese nyheten. Jeg tror du klarer det nesten like kjapt. Tid til å svare hadde du imidlertid.

"10 mrd eksempel"
1. Eksempel fra Guardian linken, 2. fra NZ over.
9999999998 igjen. Du skal få det litt etter litt.

"Og om Wallace var en høyreektrem"
Han var født på 1300 tallet. Høyre/venstre inndeling i politikken begynte på 15 tallet, så nei.

"Høyre og venstre som politiske motsetninger stammer fra 1500-tallets England. Her begynte medlemmene av underhuset å møtes i den lille kirken St. Stephens i Londons Westminster Palace. Under debattene satte tilhengere av kongens politikk seg til høyre for ordførerens stol, som sto foran alteret. Motstanderne tok plass til venstre. Benkene i kirken var vendt mot midtgangen slik at de to gruppene så rett på hverandre."

https://historienet.no/samfunn/politikk/hvor-stammer-inndelingen-av-politikk-i-hoyre-og-venstre-fra

Siden han var mot kongen så var han vel venstre ekstrem.

Redigert 08.04.2019 kl 13:18 Du må logge inn for å svare
polemiker
08.04.2019 kl 14:00 994

Jeg har litt sans for logikk, fornuft og fakta, så prøver derfor i utgangspunktet å bedømme folks uttalelser basert på dette og ikke på hvilke merkelapper de eventuelt må ha eller har hatt. Ikke alle sosialister er like stupide, faktaresistente og virkelighetsfjerne, men en skremmende stor andel av dere er det.

Om de få av dere som er ærlige nok tør å si fra, blir de gjerne skjøvet ut i kulda og får de samme merkelappene som andre "høyreradikale". Journalister som Greenwald blir bare pælma rett ut av disse fake news media som CNN og og andre venstrevridde aviser og TV stasjoner. Samme skjer med juristprofessorer og and kommentatorer.

- "Forøvrig så skjønner jeg ikke hvorfor du alltid må lyve om meg. Jeg har da knapt linket til Buzzfeed "

Påstår du virkelig at du ikke har klipt og linket fra Buzzfeed? Jeg har ikke oversikten over hva du har gjort på andre tråder, men bare på FBI skandale tråden var dette notoriske fake news nettstedet en gjenganger. Om jeg ikke husker feil var vel Buzzfeed det første media som publiserte det berømte Steele dossieret. Do har kanskje moderert deg en smule i senere tid, men nå er det vel heller en dose med DailyBeast som er favoritten.

Du maser fortsatt om denne taxreturn saken, men kan du forklare oss hvorfor dette er så interessant nå? Om Trump har begått noen feil i forbindelse med skatten sin regner jeg med at IRS er på saken. Etter alle de IRS skandalene hvor de trakkaserer og straffer republikanere kan man vel ikke hevde at de er spesielt Trump fans.

Demokratene vet eller tror nok at de vil finne noe grums der. Trolig ikke noe ulovlig, for da hadde vel IRS tatt affære. Derimot vil de kunne koke mye suppe på "umoral" el.l. Han kan f.eks. ha benyttet seg av Obamas skatteregime når det gjelder fradrag for underskudd el.l. Dere sosialister vil heller snakke om slikt enn å sørge for at millioner av fattige amerikanere får jobb eller helsevesen de har råd til. At det flømmer inn titusenvis av illegale og kriminelle til landet, er ikke så viktig.

Den nye hysteria nå er Reparation for Blacks. En slags omvendt Apartheid hvor svarte skal gis særfordeler som tilbakebetaling for at dere besteforeldre ble undertrykt av de hvite. En demokratisk kongressmann stod gråtende frem her om dagen og ba om undskyldninge for at han for noen år sidene hadde uttalt "All lived matter!" . Det var naturligvis rasistisk gjort av ham, for det er "Black lives that matters" .

Et annet forvirret kvinnfolk som stiller til president påstår hun er indianer og en annen fyr ba om unnskyldning for at han er hvit. Historien skal omskrives og gamle monumenter skal rives ned og knuses.
Slettet bruker
08.04.2019 kl 14:48 990

"Jeg har litt sans for logikk, fornuft og fakta,"

Greenwald har vært mer antirussia saken enn mange Trumpetister. Han var vel den siste personen som innrømmet at Russland stod bak hackingen av DNC, men siden du har slik tillit til han plutselig så sa han forleden i en debatt at Trump er en "scumbag and is indescribable corrupt". (Han jobbet som advokat i NY tidligere og var involvert med Trump da). Dette er selvsagt kjernen i de flestes kritikk av trump som person.

"Påstår du virkelig at du ikke har klipt og linket fra Buzzfeed?"

Når påstod jeg det?
Angående Trump så er selvfølgelig NYT og WP de mest troverdige.

"Du maser fortsatt om denne taxreturn saken, men kan du forklare oss hvorfor dette er så interessant nå. Om Trump har begått noen feil i forbindelse med skatten sin regner jeg med at IRS er på saken."

https://edition.cnn.com/2019/04/05/politics/trump-taxes-irs-nominee/index.html

New York Times: Trump requested that Senate prioritize IRS chief counsel nomination

President Donald Trump pushed in February for his nomination of the Internal Revenue Service's chief counsel to be fast-tracked in the Senate, even before the chamber held confirmation hearings on Trump's pending nominee for attorney general, The New York Times reported Thursday.

Trump asked Senate Majority Leader Mitch McConnell on February 5 to prioritize Michael Desmond's confirmation vote over William Barr for attorney general, a person familiar with the conversation told the Times.


"Den nye hysteria nå er Reparation for Blacks."

Dette må du nesten ta opp med de nye ekstrem sosialistiske vennene dine.


Redigert 08.04.2019 kl 14:50 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
11.04.2019 kl 11:43 975

Arrestert!

RR
Slettet bruker
11.04.2019 kl 12:41 964

Julian Assange, the founder of WikiLeaks, could be at "real risk" of the death penalty or detention in Guantánamo Bay if he is extradited to Sweden on accusations of rape and sexual assault, his lawyers claim.
https://www.theguardian.com/media/2011/jan/11/julian-assange-wikileaks-execution-gantanamo
Dette var i 2011...

Får nok en dom men blir benådet av Trump?
Slettet bruker
11.04.2019 kl 13:05 954

Noen statshemmeligheter må selvsagt være top secret.
Spørs om ikke synet på noe av det han offentliggjorde den gang, har endret seg.
Synes å huske at det også var mye avslørende idioti fra stats-topper som kom fram.
Se ikke bort ifra at mye av hatet mot Assange også kan spores til disse fjolsene.
For det vi vet kan det også være Trump selv som ønsker at han skal slippe å pines
lenger i London. (Han ble jo t.o.m. overvåket når han tok seg en Anders, sies det)
Slettet bruker
11.04.2019 kl 14:37 937

Jækla artig.
Klokka 13:05 tippet jeg Trump sto bak .
Kl 13:45 opplyser NTB at det er USA som har bedt om å få Assange utlevert.
Kan ikke fri meg fra tanken om at også dette har med Mueller-rapporten å gjøre.
Tror ikke Assange har så veldig mye å frykte faktisk.
Slettet bruker
11.04.2019 kl 15:06 924

Enig - han reddes ut av Trump administrasjonen. Q er stille - det tyder på top secret.
Jeg tipper han får vitnestatus mot Deep State og beskyttes under et witness protection program (fengsling for egen sikkerhet?).
Redigert 11.04.2019 kl 15:12 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
11.04.2019 kl 15:49 910

Helt klart, jabba er den første til å forsvare skatter og avgifter i alle de trådene jeg har sett, i årevis.

Fyren har skrevet under veldig mange nick i mange mange år.

En kverulant av dimensjoner, har «meget sterke psykopatiske trekk», i motsetning til Morgan Kane som bare hadde «psykopatiske trekk».

Observasjonen «mellom linjene» treffer spikeren, når man konfronterer han med de åpenlyse fakta nekter han, et typisk psykopatisk trekk.
Slettet bruker
11.04.2019 kl 16:22 905

Forhåpentlig blir det nå en rettssak med inntrykk av å ta Assange,
hvor resultatet til alles store overraskelse ender med å avdekke
formidable uhumskheter under Obama-tiden som kan bidra til at medlemmer
av Obama-admin. havner bak lås og slå.
Demokr. lager vel en idiothistorie om Trumps tette forbindelser til Wikileaks.
Egentlig vanskelig å si hva som vil skje med Assange
Slettet bruker
11.04.2019 kl 16:37 902

Hvorfor tror du at rettssystemet i USA handler om demokrater og republikanere? Har du så liten tillit til "rule of law" under Trump?
polemiker
11.04.2019 kl 17:59 888

Han så ikke bra ut nå. Lignet litt på Gollum fra LoR. 5 år innestenkt og uten luftemuligheter har nok tæret på.

Er vel ikke sikkert han vil bli utlevert til USA. Engelskmennene har selv gode rutiner på å avholde kenguru rettsaker, så de finner vel på noe der tenker jeg. Svenskene har forlengst trukket tilbake sin begjæring, men sosialistene der kan vel også finne på hva som helst. Kan derfor bli interessant å se hva som skjer med ham å fremover.
Slettet bruker
11.04.2019 kl 18:23 881

Svenskene trakk utleverings begjæring etter at de mindre alvorlige tiltalepunktene ble foreldet. Sakene er imidlertid ikke henlagt og et av hans ofre har i dag fremmet krav om gjennoptaking av saken. At du synes det er en "sosialist" greie å etterforske sexual forbrytelser sier vel alt om deg.
atnorhe
11.04.2019 kl 18:45 875

Du er formalistisk som en pressetalsmann for påtalemakten. Dette er et debattforum. Ingen blir straffet for ikke å dobbelsjekke alle juridiske formaliteter.
Sjansen for at disse to Svenske voksne jentene som hang seg på superkjendisen ble voldtatt, må du være i fra den indre krets av KRF sitt moral-utvalg for å henge deg opp i. Ingen her trenger å late som de tror at dette er alvorlig forbrytelse.
Slapp av..

Svenske påtalemyndigheter var i ambassaden og snakket med Assange. Etterpå forkynte de at saken var henlagt punktum. At de nå kommer med en mer detaljert historie, har en helt annen årsak.