AP - fusk med reiseregninger


Så var det AP sin tur å ha en stortingsrepresentant som har fusket med reiseregningene. Det er tydelig at Stortinget har for stor tillit til representantene. Grådigheten finnes i alle partier og er jevnlig fordelt i befolkningen. Når såpass mange tar sjansen på å fuske med resiseregningene så er kontrollen for dårlig.

Jeg mener partiledelsen i hvert enkelt parti bør komme på banen og bli enige om et system som gjør fusking med reiseregningen vanskeligere. Man kan jo begynne med å innføre de samme satsene og begrensningene som gjelder for andre statsansatte. Og det burde vært innført godtgjørelse mot kvittering for alle utgifter. Statens reiseregulativ har aldri hatt intensjon om at statsansatte skal tjene ekstra penger på reise gjennom kost og nattgodtgjørelse. Men det må tydeligvis være åpning for dette når såvidt mange blir tatt i fusk. Dersom det står så dårlig til med dem som hever lønn som stortingsrepresentant så får man heller øke lønnen deres. Fusk tar seg ikke ut enten man representerer AP, SV, V eller H.

Driter i folket , gå for egen vinning . Dette er gjengs i vår umoralske politiske ledelse , det svindles med statskorrupsjon for egen fremtidig jobb ute i verden , eller reiseregninger. Det får ingen konsekvenser og folket blir matt, rævkjørt og skambanket uten for egen dør.

Dette landet er kommet i den uvirkelige situasjonen at vi er totalt styringsudyktig . Og hvordan skal vi legge opp løpet videre ?

Nesten de fleste på Stortinget er nå fødd ETTER at Neil Armstrong tasset rundt på månen og fikk ikke med seg LIVE dette, mulig de tror det var lett å nå dit...

not because it will be easy, but because it will be hard......sa Kennedy.

Jeg sluttet å røyke for en del år siden etter å ha røykt i 27 år. Det var tøft til å begynne med men det gikk lettere etter en stund, og etter 10 uker var jeg kurert for suget.
Politikerne har nok kommet i en felle der de har tillagt seg selv mange uvaner og altfor mange goder. Tilnærmet fri bolig (iallfallrimelig), nesten gratis mat, reiser til og fra blir dekket osv., faktisk skal de nesten kunne overleve i oschlo uten å bruke noe av lønna si.
Men mye vil ha mer.
Juks og fanteri florerer, svindel med regninger, bruk av ulovlige stoffer,.......alt for å mæle sin egen kake.
De setter på seg selv en seriøs maske når de skal vise ansiktet sitt, men ler rått av vanlige folk når de ikke blir filmet. Taskenspillere kalles sånt.

Dette må de legge av seg før det går skikkelig, skikkelig galt for dem.
Redigert 04.11.2019 kl 22:37 Du må logge inn for å svare

Storting og regjering må sendes hjem og Riksrevisjonen overta driften av landet.

Så får nye Eidsvoll menn samles , finne frem den gamle gode grunnloven ,som Lønning &Høyre Rev flere sider ut av, og få denne reparert.

Så må det utskrives nyvalg , med totalt nye partier 👍😜