Wat??? En vanvittig økning på oljetønnene ?
March 2019 February 2019
Boe/d* Bopd * Boe/d* Bopd *
1701 1342 1741 1078


Da legger vi denne død.
IOX har rettet opp i feilen på talla.
Redigert 10.04.2019 kl 08:53 Du må logge inn for å svare

Hegnar sier litt ned så da er den saken klar.nok en kjedelig dag på børsen ?

En feil i rapporteringen i dag, beklagelig fra selskapets side. Endrer som Utkant sier, ikke noe. Men det forledet oss i ei kortvarig positiv stemning. Så det var godt å kjenne på. Langsiktig i aksjen til de viktige tingene skjer, å med forhåpentligvis mer langvarig begeistring enn i dag. PS: Det er menneskelig å feile. De ufeilbarlige er de som gir mest grunn til å bekymre seg over.
Redigert 10.04.2019 kl 09:04 Du må logge inn for å svare

Da har de rettet på talla
hofa
10.04.2019 kl 09:08 2470

Alt er uændret og ingen Panik, selv om der er nogle her på siden der håber på det.
Vikingen
10.04.2019 kl 09:40 2349

Samme sang hver dag fra dig Ransen - har du hørt om - ulven kommer, ulven kommer.
Til sidst er der ikke noget der tror eller gider at høre på folk der råber det samme hver dag.

Jeg går ud fra at du ser dig selv som de folk der har "pejling" og en grundlæggende forståelse for selskabet - men hvis dit meget nuanceret billede af IOX altid er positivt - kan man så omtale sig selv som en der har "pejling og grundlæggende forståelse"??

Du har sunget den samme sangen du også siden tidenes morgen.
Tror du noen gidder å høre på deg som ikke er aksjonær?
Vikingen
10.04.2019 kl 10:03 2246

Velkommen til Ransen største fan - prøv at læs mine indlæg igennem.
Jeg mener stadigvæk at IOX er en meget spændende aktie - men at risikoen bestemt også er stor.

Jeres indlæg er bare total blottet for kritisk tilgang - det er altid helt lyserødt - og min point er bare at jeres indlæg mangler nuance.
Men vi er nok bare enige om at vi ikke er enige :-)

Personlig blitt litt trøtt av hele greia. Vanskelig å sitte og vente på små skriter hvis det kommer noe. Forutsetning at det kommer noen som helst positvt. Jebes ti ovo.

Ja vi vet det er en risk og den er vi villige til å ta.
Om du ikke er det så driter jeg i det.
Dessuten så er det idiotisk å diskutere produksjonsrapporter.
Det er jo ikke derfor man er aksjonær.
LLA 47 betyr alt.
Det er der verdiene ligger å venter.

Når de sier den kommende borekampanjen så er det det eneste som betyr noe.
Ransen
10.04.2019 kl 12:04 1995

Tror at de setter flere rigger i drift når de kommer i gang. Kursen er 10 kroner før man får sagt kake.


Vær obs på skjult kjøper med stort volum...
Mdg1
10.04.2019 kl 12:16 1976

Først kommer reforhandling av obligasjonslånet på 38m$ som forfaller jan 2020, så kommer borekampanje. Klarer ikke å se at de kan bruke penger på noe som helst når de ikke vet hva som skjer med forfall på 325 mill nok.
Redigert 10.04.2019 kl 12:47 Du må logge inn for å svare

Det var tydelig på morran i ordrebildet, etter den kortvarige positive oppdateringen,? at det var mange som er klar for inngang. Det var ca 170 000 på kjøp å nesten ikke noe på salg. Så tror du har rett her. Uansett så er det borekampanjen vi venter på nå?
Vikingen
10.04.2019 kl 12:41 1900

Vi er efterhånden helt enige - også at produktions rapporten ikke er interessant i denne sammenhæng (jeg har ikke nævnt den i mine 2 indlæg)

Hmmmmm skal man gå inn og hente seg noen K tro? Tror jeg gjør det jeg.
Ransen
10.04.2019 kl 15:22 1635

Var inne i ordrebildet, og da kom 450k opp et sekund. Dette skjer når en kjøper legger ordre og ønsker hele eller deler av den skjult. Dette er måten å gjøre det på da det ikke vil skremme opp kursen. Man kan la det dryppe inn i ro og mak
stark
10.04.2019 kl 15:34 1597

Jeg tænker, at vi ender i nul eller et lille plus i dag.

Dagens melding om en LILLE nedgang i produktion var vel som ventet. Casen er stadig intakt.

Videre op hen imod påsken er mit gæt.

Stark
piff
10.04.2019 kl 19:16 1395

For meg står nå iox på stedet hvil. Og forfall av lånet nærmere seg med stormskritt. Ser ikke helt lyst ut dette. Intet nytt om kommer fra. Iox om økt produksjon framover.
Har vanskelig og se for meg nå en løsning hvordan selskapet skal handtere gjeldssituasjonen . Enten kommer en mega emisjon eller en konvertering gjeld til aksjer eller en kombi av begge disse alternativ.
Høy risk i papiret nå.
bæærnt
10.04.2019 kl 20:11 1320

Dette blir jo bare ytterligere studier av kaffegruten, men det er vanskelig å avfeie at det hefter stor risiko til papiret. Nettopp av hensyn til det du påpeker. Men det er samtidig høyst merkelig dersom selskapet IKKE har kontroll både på bonds og ANH snaue 10 måneder før alt kan kollapse. Noe annet vil i ettertid fremstå som høyst kritikkverdig og ansvarsløst. Ja, her kan man egentlig bruke enda kraftigere adjektiv dersom det endelige utfallet går i favør av obligasjonseierne og total wipe out. Selskapet har tross alt et stående vedtak som kan hente inn betydelig kapital for å finansiere og fullføre boring av flere brønner.

Jeg tror derfor at både obligasjonseiere og ANH vil spille videre på samme lag som IOX. Deler av obligasjonslånet vil mest sannsynlig forsvinne i en kapitalutvidelse, mens ANH sannsynligvis erkjenner at rammebetingelsene underveis ikke har vært gode nok når det gjelder infrastruktur og samspill med lokalsamfunn. Dette er i det minste antakelser som jeg har tatt hensyn til i min risikovurdering, men jeg sitter ikke i ro langt inn i solnedgangen uten at selskapet innen rimelig (kort) tid kommer med noen konkrete og troverdige fremdriftsplaner. Les Jaca og Frison, og eller Malevo. Inkl en wdw. Om det er med SLS eller ny partner vil jeg bry meg svært lite om. Det samme gjelder også om man henter inn kapital for å ta skjeen i egen hånd.

edit: Det kan kanskje hevdes at nødvendige avklaringer mot ANH kan være den primære grunnen til at selskapet befinner seg i bakevja akkurat nå. Det er liksom ingen grunn til å hente inn kapital, eller å bore flere brønner uten at utløpet av lisensen - LLA47 - og gjennomføring av gjenværende forpliktelser får en ny dato lenger frem i tid. Det var noen formuleringer i Q4 om ANH som gjør at jeg undrer på om dette fortsatt kan være en uløst floke ? Som f.eks...."Interoil is in constant dialogue with the ANH and has already approached the agency about delays suffered due to the different conflicts in the LLA-47 licence and how this might affect the committed work program."....og videre...."Given the force majeure events related to the Duya community in the Llanos area the ANH has granted Interoil’s request to suspend the, Altair licence contract. Once force measures adopted by the community stop and Interoil’s operations are no longer affected, Altair licence contract will be resumed and time lost due to the community actions will be restored by the agency. As a result, the pending well in the Altair licence commitment will not be drilled until the contract is resumed....".......det er kanskje tilsvarende avklaringer selskapet må ha på plass for alle gjenværende forpliktelser på LLA-47.
Redigert 10.04.2019 kl 21:17 Du må logge inn for å svare
Namtrah
10.04.2019 kl 21:06 1234

Godt reflektert innlegg Bæærnt!