Drapsmannen Makaveli Lindèn.


Er tilbake i Norge. Hvorfor det, for pokker? Han burde fått råtne i et fransk eller belgisk fengsel. Nå blir det eget rom, med dusj, toalett og farge TV i et av våre tilnærmet lusuriøse "fengsler", og betaling på kjøpet! Men aller først, kjempeutgifter til saken, advokater, etc.etc.!
Jeg gremmes ......

https://www.nrk.no/ostlandssendingen/_-jeg-har-stukket-ham-i-hjel-1.14510764

Ifølge Labonne-Collin har franske myndigheter nå gjort et formelt vedtak om utlevering av den svenske 20-åringen til Norge. Det vil først bli forkynt for Lindén i løpet av neste uke fordi dokumentene først skal oversettes til svensk.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/02/08/195550021/drapssiktede-makaveli-linden-funnet-bevisstlos-pa-cella?gclid=CjwKCAjwqLblBRBYEiwAV3pCJgLbtlyTpsJhOJYMMgU-m_EUYbmsOWi1uVIMphkT-jjUId8GiCdD1xoCv2YQAvD_BwE
Redigert 10.04.2019 kl 13:50 Du må logge inn for å svare

Franskmennene måtte bruke «de største vaktene» for å håndtere denne herren, og de er visstnok veldig glade for å få han sendt til Norge.

Kommunistene i Norge er selvsagt veldig glade for at han nå kan bo i et norsk fengsel slik at man kan bruke mange millioner kroner på å håndtere han inntil han slipper ut og er klar for nye forbrytelser.

God trening for fengselsbetjentene, blir nok mange spark, biting, spytting og andre aktiviteter pluss oppussing av raserte celler.

Jeg ble kvalm da jeg så det...
KalleQ
10.04.2019 kl 15:11 378

Finnes ikke en eneste sjel som ikke mener dritten bør kastet til haiene..så hvorfor blir han ikke det????

Han er mistenkt for et knivdrap på en Belgisk kvinne også. Arabere har som kjent et annet menneskesyn enn vestlige mennesker. For dem er det helt greit å drepe. Et menneskeliv i islamistan er lite verdt. I Vesten er det tabu. Det henger sammen med kristen tradisjon og gresk filosofi er det umoralsk å skade andre. Middelhavet skiller vesten og østen. Folk fra østen som araberne er mer som primitive analfabeter. Koranen er muslimenes moralske kompass. Den sier det er greit å drepe i allahs navn. For Støre & Co er det bare utenpå de er ulike. Slike ynder Støre & Co å importere til Norge. De kan ikke få nok av knivstikkere, voldtekter og kriminelle. Støre & Co vet best. De er moralsk overlegne andre politikere
Redigert 10.04.2019 kl 20:36 Du må logge inn for å svare


Nå får vi alle håpe at Norge bistår, og det med samme ivrer.
Julian Assange arrestert i London
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/AdreaE/julian-assange-arrestert-i-london
Stephen
11.04.2019 kl 23:05 293

Fordi Norge vil dømme han for mord på en nordmann i Norge.

Mvh. Stephen
Stephen
11.04.2019 kl 23:08 293

Sett inn en køyeseng hos Brevik han kan zzz i.

Tipper vi da snart får en ledig soningsplass

Mvh. Stephen

Og det kvalifisere for opphold i norske fengsler, med en døgnpris på kr 4100.- ? Dette etter at noen norske jus-tullinger (som koster oss alle millioner) har liret av seg noe innøvde gloser fra lovboken selv staten, har skiftet ut med EØS lovverket?
Redigert 11.04.2019 kl 23:20 Du må logge inn for å svare

De ti bud inneholder 25 ord. Den amerikanske uavhengighetserklæringen 200 ord. EU direktiver for høns og fjørfeoppdrett, hele 200 000 ord. Er det visdom Norges lover skal formidle, eller hva?


Alt hva våre forfedre har kjempet det gir de norske ”folkevalgte” bort?
Til ukjente som trasker forbi, på vei for å kjøpe seg ny Rambo-kniv.
https://forum.hegnar.no/archive/thread/2285875/view/0/1