PHO - De som ikke ser dette caset må mangle logikk...


I dag hadde vi en liten flik av en forsmak på hva som kommer i dette selskapet og denne aksjen.
Oppgangen var på 9% til 46,5, men personlig forventer jeg meg realistisk en kurs på 90-120 i løpet av året.
Jeg har satt opp 215 på tippetråden, men tror den sjansen har blitt mindre med utsettelsen av netto overskudd og problemer med flexiscope fra slutten av mai 2018 til medio februar 2019.
Allikevel kan det være mulighet for at tipset på 215 slår inn.
Da må det til utplasseringer uten forsinkelser eller problemer i hele kvartal 2 og resten av året, og bruksfrekvensen må litt opp, i nvertfall fra 1,2 til 2 ganger pr uke.

Personlig tror jeg vi lander på rundt 23 rigide scope og rundt 5 flexiscope i Q1,
I Q2 bør vi komme opp i 15-20 flexiscope, og synlig oppgang av bruksfrekvens på tidligere utsatte scope til 1,5 - 1,7 gmger pr uke.

Jeg tror vi skal opp over ath de siste 12 måndere mellom q1 og Q2, og fra Q2 i august kan moroa med varig oppgang begynne.
thepower
10.04.2019 kl 20:01 2944

Hadde ikke du en relativt stort veddemål med noen kompiser om PHO pris?

Hva var den igjen?
Computum
10.04.2019 kl 20:15 2889

Hvem er det du forsøker å forføre. TS?
Nye uerfarne investorer som ikke kjenner farma fra før? Eller oss gamle travere som vet at det er mer enn "tenk på et tall" som skal til før kurser mangedobbler seg i denne sektoren?
Eller er dine fantasikursmål først og fremst ment som "indremedisin"?
gunlove
10.04.2019 kl 22:18 2702

Trenger man å forføre noen med utgangspunktet og potensiale som Pho har idag? Australia gir nå også refusjon for bruk av Hexvix i undersøkelse av blærekreft. Markedet reagerte idag, mulig MW også dekker inn. Det som skrives på HO skal ikke være årsaken til at man velger å kjøpe aksjer. Jeg forutsetter at de som investerer sine sparepenger faktisk bruker mer tid enn å lese på forum før de investerer. Hvis ikke er ikke aksjemarkedet noen plass å være i.

Jeg har sagt det tidligere, jeg vil ha nye investorer inn. Gjerne amerikanske, så kan de norske investorene heller investere i olje og fisk. Ikke at det er noe galt, men det er noe gammeldags over måten mange aksjonærer tenker på. Det er greit å være skeptisk til farmasi, det er jeg og, men se hvor Pho står idag i forhold til øvrige farmasi/biotek selskap, de er i en unik situasjon. Slik tilstanden er nå, det er mer overraskende at kursen ikke er over 100 kr eller mer. Svært få selskap innen denne sektoren kommer så langt som Pho er kommet. Les og forstå, etterpå er det bare å forsyne seg med gi bort aksjene som tilbys. Det er ganske fantastisk at dere uten aksjer fortsatt kan kjøpe aksjer til slike priser.
gunlove
10.04.2019 kl 22:45 2602

Ikke bli den aksjonæren som sitter i 2021-22 og sier til seg selv, 'tenk om jeg bare hadde'.......da er det for sent, da er løpet kjørt. Jeg gjorde delvis det når Algeta forsvann, et selskap jeg var inne i og solgte meg ut for tidlig og gikk glipp av det meste. Tro meg, det er bittert som bare faen. Du regner på hva du gikk glipp av, det er ikke sunt, men man gjør det likevel. For min egen del, det skal ikke skje med PHO. Jeg har blokkert noen skribenter her på PHO, de bidrar med svært lite om noe i det hele tatt. De skal ikke forstyrre, jeg har sluttet å bruke tid på kreftsvulster, hva nytte skulle det gjøre? Du må gjerne være kritisk for min del, men det må begrunnes i noe, ikke hva opplevelse du hadde med PHO for 10 år siden eller at idag gikk kursen ned så da går alt til helvete. Idag er en god børsdag for PHO, det kommer dager da det er minus igjen. Ikke la det definere hele selskapet, det blir for dumt.
10.04.2019 kl 23:03 2553

Bare amatører som selger på disse nivåene. MW reduserer shorten, og kursen kan få en skikkelig boost dersom folk evner å ha litt is i magen. Dessverre er det nok en del truseskvettere som selger seg ut for noen usle småprosenter. Vi får se hva som skjer når konfirmantene har fått solgt seg ut, de trenger vel pengene til moped nå mot sommeren tenker jeg :)

gunlove
Synes som vi to har samme erfaring fra Algeta og at vi begge har bestemt oss for det samme når det gjelder PHO. PHO er en særdeles potent aksje og vi er mange som undrer oss over at kursen fortsatt ligger og surrer nede på disse nivåene. Men samtidig vet vi at der ikke skal mye til før denne raketten virkelig skyter til værs.
Ved årsskiftet var der utplassert 157 scope i USA. Dette antallet vil trolig passerer 200 før vi skriver juli 2019 og nærmere 300 enn 200 når vi kommer til årsskiftet. Vi vet også at når nå problemene med flexiscope er løst og refusjonsordningen er trådt i kraft, så vil vi for det første få en stadig større andel av totalantallet være flexiscope og at brukerfrekvensen av scopene vil øke på.

Jeg har selv hevdet at 2H 2019 vil være tidsrommet da vi virkelig vil se raketten skyte i været, men jeg kan slett ikke utelukke at det skjer tidligere.

Her er det bare å glede seg og bite seg fast og undertrykke eventuelle plagsom høydeskrekk.
thepower
10.04.2019 kl 23:26 2463

Londonmannen. You think more than 43 scopes placed in the first 7 months of 2019?

Isn't that a bit optimistic? And then more than another 50 in the next 5 months after that?

Where do you get your info from? With all respect you have bommet "til de grader" every time before, why is it different this time? What do you know that I dont?
Redigert 10.04.2019 kl 23:28 Du må logge inn for å svare
onuk
10.04.2019 kl 23:28 2443

Du kan selvsagt ikke utelukke at det skjer senere, mye senere, eller i verste tilfelle aldri. For ordens skyld burde du ta med det i troingen din LM. Du har trodd så feil som det går an før........
PS: Det er ingen, understreker INGEN, som bare antydningsvis har blitt plaget av noe som ligner høydeskrekk! Tvert imot......
gunlove
10.04.2019 kl 23:41 2390

Jeg er ikke i tvil om at dette går veien LM. For meg er dette muligheten jeg har ventet på etter Algeta, at det skulle bli i farmasi sektoren er overraskende for meg. Jeg satset mye i Nel og har et solid overskudd derfra, men valgte å hoppe av da jeg tror Pho er lurere å satse på. Det handler om å se selskapet for hva de er idag og enda bedre, hva de faktisk kan bli. Det må være en reell mulighet for at de kan bli giganter og det kan Pho bli. Hvert scope som blir utplassert er som en kontrakt for min del, dette er repeterende penger på konto. Pasienter ønsker, urologer ønsker, AUA ønsker og gud vet hvem som ikke ønsker at Pho skal dominere dette markedet. Vel, hva Power, bravi, somsa og hvem andre som mener de ikke kommer til å dominere mener, blokker folkens, ikke la slike stoppe dere fra å investere i et farmasi selskap som andre sammenligner med å vinne fotball VM. Så jævlig vanskelig er det å komme igjennom FDA godkjennelse, PHO har gjort det med en overbevisning som mangler sidestykke.

By the way LM, Bergen er Norges beste by :)) og jeg håper Brann får sin revansje etter at dommeren har gjort sitt i forrige kamp.

Onuk
Jeg kan ikke nekte deg å være negativ til PHO og som sådan antar jeg at du som flere sv de negative skribentene, ikke tør ta i PHO som et investeringsobjekt. Og dem som fortsatt gidder lese innlegg på HO får nok tilstrekkelig med negative input fra deg og andre skeptikere. Og like lite som dere tar høyde for den eventyrlige utviklingen PHO kan oppleve, så føler ikke jeg noe ansvar for å servere et negativt syn jeg ikke har tro på.
Ber om at du skjønner såpass. Og som jeg tidligere har fremholdt utallige ganger; våre skriblerier her på HO har nada zero innvirkning på kursutviklingen. Det er helt andre krefter som styrer kursen.
Jeg forventer også at dem som vurderer å investere i PHO har vert nok til åbenytte andre kilder enn innlegg på HO som grunnlag for sine avgjørelser.

Ja, jeg har stor tro på PHO sin fremtid. Det er min tro og jeg tvinger ingen andre å tro på det samme som meg. Men jeg vet hvilke aksjer jeg har hatt tro på og hvilke
«Himmelferder» jeg har hatt gleden å få være med på.

Ha en riktig god natt! Brann vant 2-1 så mye skal til for å ødelegge denne kvelden. Selv ikke surpomper vil evne det. ;-))
TAAS
10.04.2019 kl 23:51 2350

Dagens stigning kom på middels volum. Det sier at det ikke er mange selgere på dette nivået, men burde vært høyere for å skape god støtte ved tilbakefall Vi krysset MA 200 og er slik sett positiv. Det ligger tett med motstandsområder oppover så jeg har ikke flådd bjørnen enda. Kommer det volum så er ikke motstanden veldig sterk.

Vi er i opptrend med potensiale for 70 - 80 kr ca ved press. av Q2. Min gjetning på 92 ved årsslutt ligger i overkant av trenden fra starten av 2015, men innenfor den noe raskere stigningen fra bunnen i 2017.
Nedsiden ligger ved bunnlinjene i de respektive trendene. Brudd på opp eller nedsiden vil gi retningsendring. Elementært.

https://www.netfonds.no/quotes/analysis.php?paper=PHO.OSE


onuk
10.04.2019 kl 23:51 2348

Ok, da koker det ned til at Bergensere er noe for seg selv. Ikke noe nytt akkurat, i resten av Norge! Beste by? My a.s.

Det lever jeg godt med. Kanskje ikke overraskende. ;-))
gunlove
11.04.2019 kl 00:20 2276

Nei onuk, det koker ikke ned til noe som helst. Kun koking i ditt eget hode. Det handler om å forstå, ikke hvor du bor. Jeg ble forøvrig ikke født i Bergen, men har selv valgt å bosette meg her. Måten du konkluderer på, jeg kan jo alltids blokkere, hva har Bergen med kursutvikling i PHO å gjøre? Er det avgjørende for deg hvor du investerer?

RE - De som ikke ser dette caset må mangle logikk...

* Kan ikke si at jeg er overbevist og spesielt ikke om vi legger historien til grunn. Selskapet har fått innpass i en rekke markeder tidligere med en eller annen grad av refusjon, MEN på tross av det så har de aldri levert noe av betydning.

Teknologien burde nå være verdenskjent og noe alle skulle ha, MEN det er jo ikke slik - selskapet må ut og promotere som at det var noe nytt noe utplasseringstakten og ikke minst den lave brukerfrekvensen bekrefter …

Nei, her er det ingen hast med å posisjonere seg for først må selskapet bevise at de leverer og det har de nok ikke gjort i q1 heller noe vi får fasit på under presentasjonen i mai ...
gunlove
11.04.2019 kl 00:34 2231

Så flott :) da behøver du ikke skrive noe mer her. Vi vet hva du mener så invester hva du tror på, jeg har ikke behov for vite hva du mener siden du ikke tror på dette. Du trenger faktisk ikke poengtere det, de som investerer kan tenke selv.
thepower
11.04.2019 kl 00:40 2211

What is your problem Gunlove? I think you should stop writing on here.

Who are you to tell people what they should do? Are the rules.of the forum that if you dont agree with Gunlove that you should not bother posting.

Grow up.
gunlove
11.04.2019 kl 01:07 2183

Hjelpe meg hvor dum du faktisk er :))) En komedie som Dagfinn Lyngbøs Evolusjon...Nå blokkerer jeg deg igjen, gud forby at du faktisk skulle si noe som betyr noe en dag. Har du det i deg power?? Det er bla bla bla med deg og litt til. Hvem er du til å fortelle da power? en som er konstant negativ? Skal du ha all talerett her?

Jeg tror salget av scop går en del saktere enn Londonmannen spår. Men ettersom hvert scop genererer repeterende salg av Cysview vil likevel den årlige veksten kunne nærme seg 100%. (Nå 76%).
Aksjekursen burde kunne følge denne veksten. Det er godt nok for meg, jeg er en enkel mann. Da snakker vi 2500kr om 5-6 år

Fortsatt står ledelsens halvannen måned gamle uttalelse: "The company maintains its 2020 forecasted revenue range of USD 20-25 million in the U.S., up from USD 7.8 million in 2018, and sees significant continued revenue growth and profit opportunities in the U.S. market beyond 2020"
Kort oppsummert: Her må kassa fylles på LENGE før og sannsynligvis også flere ganger før det skjer noe som helst positivt for bunnlinja. Og hvis ikke den første emisjonen kommer fort, vil utvanningen bli dertil stor. I tredje kvartal er kassa tom.
11.04.2019 kl 07:49 1913

Rischioso,
Mange måter å gjøre det på.
Du valgte å kjøpe på ca. 42 og selge deg ut med tap en stund etterpå etter hva du selv har skrevet her.
Hadde du ventet til igår kunne du solgt med 10% fortjeneste.
11.04.2019 kl 07:56 1886

DiggingDeep.
Anbefaler deg på det sterkeste at du setter deg inn i selskapet før du langer ut med slikt svada.
Skulle jo tro at enkelte er totalt nedsnødde!

Ser du selv er eksponert i Thin så det sier kanskje det meste.......
Redigert 11.04.2019 kl 07:58 Du må logge inn for å svare

Dette er det dummeste jeg har hørt på ganske lenge. Du må gjerne foklare hvordan dette skulle skje.
Haltopen
11.04.2019 kl 08:00 1866

Hvordan i alle dager får du til det regnestykket? Går selskapet plutselig med 30-40 millioner i minus hvert kvartal i 2019 pga av noen nye selgere er ansatt?
Redigert 11.04.2019 kl 08:00 Du må logge inn for å svare
Helme5
11.04.2019 kl 08:07 1841

??? Tror du virkelig selv på hvad du skriver..

PHO’ s cash burn er årligt etcifret - og de har mere end 100 mill i kassen
Og trods den planlagte stigning i omkostningerne, vil det IKKE betyde noget videre dræn i kassen, så en NE kommer der ikke, tværtimod så vil denne kasse begynde at blive øget i sidste halvdel af 2019.

Selvsagt kan ingen sige sig sikker på noget, når det drejer sig om fremtiden, ej heller undertegnede - men føler mig ganske tryg ved at PHO ikke påtænker at fylde sin kasse via emmisioner..!DiggingDeep må være SomSa som har tatt for mye psykedelisk dop. Det kan umulig finnes 2 så forvirra kreaturer ?

Gleder meg til å gjenta dette s-a-k-t-e og t-y-d-e-l-i-g for dere 14. mai, dvs når Q1 slippes.
For deg som mener jeg er eksponert i Thin... Håper ikke det er et register du stoler på. Har tapt mye penger på Thin, men har ikke vært eksponert der i 2019. Det er mange ideer som er gode, men som det aldri blir butikk av...

Dette lover virkelig gpdt.

l tillegg til de nickene som påstår at de har aksjer i PHO, og allikevel skiter i eget reir flere ganger daglig, får vi nå den ene baisseren latterligere enn den andre på PHO trådene.
Siste ut på den nye nick-stammen er diving deep.
Ja, den personen er nok på ganske dypt vann nå.

Jeg ler meg nesten i hjel, så jeg blir nødt til å hente et lommetørkle til å tørke bort alle lattertårene

Følg med mine damer og herrer....

Anbefaler deg å lære å lese før du kaster deg ut i diskusjon med voksne folk. Skjønner meg ikke på dere ungsauene som tydeligvis elsker å blottlegge deres inkompetanse gang etter gang. Er det en ny trend blant unge dette?

Merkelig dette her - når de kritiske møter de håpefulle så ender det opp med personfisering istedenfor caseifisering - trodde det var det siste som skulle diskuteres på tross av at man ikke er enige alltid - det er jo uenigheter som lager diskusjon så er det opp til oss hvor gode eller dårlige de blir - skjerpings ...

Er det noen vits i å argumentere med folk som skriver : "Kort oppsummert: Her må kassa fylles på LENGE før og sannsynligvis også flere ganger før det skjer noe som helst positivt for bunnlinja."

Du kan jo prøve å diskutere med Julius i dyreparken, det er like matnyttig

Etter hvert så må jo kassa fylles opp om ikke selskapet leverer for det er begrenset for hvor lenge man kan levere underskudd. Q1 ble nok enda et minus kvartal noe vi vil få bekreftet i mai og mitt bet er at også q2 vil bli rødt - mao, med det i minnet så er det jo ikke å forvente at kursen skal trigges.

Det som blir spennende og se er utplasseringstakten hvor den blir vanskeligere å slå for hvert kvartal fremover nettopp fordi det er blitt utplassert flere på tross av at de fortsatt ikke tjener penger.

Likeså vil det bli interessant å måle brukerfrekvensen sett opp i mot nettopp utplasseringen for det hjelper jo ikke med flere utplasserte Scope om de ikke brukes nok da det er som kjent en betydelig kostnad for selskapet relatert til utplasseringen.

Man skulle jo tro at krysningspunktet på et eller annet tidspunkt vil komme og det burde egentlig ha kommet med tanke på antall utplasserte Scope pr i dag - men når det så ikke er skjedd så er det altså bruken som er for liten.

Så kan man jo spørre seg hvorfor er brukerfrekvensen pr Scope så lav når selskapet kvartal etter kvartal melder at interessen er økende?

Da måles interessen i utplasserte Scope og ikke i bruken og det er jo bruken pr Scope som må opp for at det skal kunne leveres overskudd og når det ikke skjer så er jo ikke interessen så høy som selskapet melder - i alle fall ikke der det betyr noe ...
Redigert 11.04.2019 kl 09:40 Du må logge inn for å svare

Vel, dersom du med din kritikk kommer medargumenter som viser du har satt deg inn i caset, så skal jeg svare deg. Men kommer du med påstander du ved å lede deg opp ville visst var svada, da må du forvente usmakelige svar. Verre er det ikke.
Computum
11.04.2019 kl 09:42 1562

"det er jo uenigheter som lager diskusjon så er det opp til oss hvor gode eller dårlige de blir - skjerpings ..."

Der er jeg enig med deg rischioso. Men det forutsetter jo at folk er ærlige om hva de mener, og ikke bare "mener" det som gagner deres "syke mor".
Og det er langt mellom de her på forumet. Du er jo selv ikke noe forbilde i så måte.

Det er vel lov å kritisere og ikke minst stille spørsmål om og rundt den lave brukerfrekvensen sett opp i mot antall utplasserte Scope for det er jo tallenes tale og dermed et faktum.

Bør vi ikke da diskutere faktumet eller skal vi overse det og heller drømme oss bort i markedsandeler relatert til utplasserte scope og ikke bruken når det er bruken som legger basis for inntjeningen …

Man behøver jo ikke sette seg inn i mer enn det så lenge det er akkurat det som vil være styrende for kursen fremover ..
Redigert 11.04.2019 kl 09:45 Du må logge inn for å svare

Vi har alle meninger om hverandre, men om vi legger det til side og heller forholder oss til hva den enkelte deler og diskuterer det så vil det i alle fall kunne bli en diskusjon som gagner alle.

Om man er ute så er man jo kritisk og argumenterer for det og er man inne så er man positiv og argumenterer for det med forbehold om at man ikke sitter låst og føler at man må argumentere for på tross av at man nå ser at det ikke helt er gått slik man først tenkte når man tok en inngang.

Fremtiden er jo noe ingen av oss kan forutse, men utviklingen frem til nå er jo kjent så da blir også den mest interessant å diskutere for det er akkurat den som legger grunnlaget for den videre utviklingen.
Redigert 11.04.2019 kl 09:52 Du må logge inn for å svare
pafo
11.04.2019 kl 10:08 1531

Ja det skrives mye om nær de skall tjene penger eller fylle på kassen. Men uttalerser fra ledelsen om nær de skall tjene penger
gjeller før USA. Og nær de går i null i USA så har de ca 80 mil i overskudd fra de andre markeder. Det peker vel ikke på emisjon.
Men som vanlig er det vanskelig før mange att se helheten. Og eg trur de går i null i USA vid årsskifte.