***HOIRE*** VIL FRATA HRS/HEGE STORHAUG STØTTE - IMAMENE FÅR

*JBJB`
11.04.2019 kl 08:32 808

Hei folkens:))


Og...nok en gang viser kebab Hoire sitt sanne ansikt - den "uforpliktende" Marrakech pakten inneholder jo klausuler om at alle skal bidra til integrering og all kritikk av muslimer skal stoppes - Hoire tar den helt ut og vil frata de få kronene HRS får i statsstøtte, ingen kritiske røster skal høres - Moskeene derimot skal nok fortsatt få sitt selv om imamene i hver fredagsbønn predikerer det vi alle vet om vantro - i de blindes verden er den svaksynte konge - siste mann på HO slukker lyset...ZnageZz...


Når regjeringen skal bli enige om et nytt budsjett, er det flere som igjen vil kutte pengestrømmen til HRS, skriver Vårt Land.
«Denne uka har regjeringen budsjettkonferanse … Den enkleste posten å kutte burde være støtten til Human Rights Service», skrev Høyres Heidi Nordby Lunde på Facebook nylig.
– Det bidrar verken til å fremme demokrati eller bygge ned konflikter, sier Lunde til avisen. Hun får støtte av Venstres Abid Raja.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Politikk/2019/04/Flere-politikere-vil-kutte-statsstoetten-til-HRS-i-neste-aars-budsjett

-Takk_

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 12.04.2019 kl 07:38 Du må logge inn for å svare

Jeg blir så eitrende forbannet at jeg knapt nok har godt av det ! Hva i helvete går av partiet Høyre? Det skal litt til å toppe idiotien ved å invitere innvandrings- og utgiftspartiene V og KrF inn i regjering, men det stopper altså ikke der!
Sagt det før; Erna begår harakiri ved sine nye politiske veivalg, og vil få en på tygga allerede til høsten!
Stem FrP bønder, det ENESTE politiske forsvaret vi har mot Islam !
For pokker !!

Helt riktig. Ganske tullete at staten skal gi penger til slike organisasjoner.

Skall
11.04.2019 kl 08:58 791

Her ser vi hva Frp må samarbeide med i regjeringen hver dag!
Kun et større Frp vil ha muligheter til å vinne over Høyre,Krf og V!
Det må være Sanners kvalme som skal helbredes ved å stoppe støtten til HRS.

rights.no
*JBJB`
11.04.2019 kl 09:01 786

Hei daniel/folkens:))

Og...alle har registrert dine ekstreme og udemokratiske Pol Pott synspunkter - å frata støtten (noen usle kroner) til de som varsler om en idelogi som vil føre oss tilbake til steinalderen med barbariske virkemidler er du for - les deg opp gutt...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla


Zorin
11.04.2019 kl 09:35 772

HRS har vist ganske rasistiske tendenser med ønske å spre hat samt skape mistro mellom etniske nordmenn og flyktninger. De er med på å legge grobunn for den høyreekstremistiske bølgen vi nå ser. Jeg ser ingen grunn til at de skal få penger for å rive ned det vesle Norge har oppnådd innen integrering.

Når det gjelder bidrag til den muslimske trossamfunnet er den på lik linje med all tilskudd til andre trossamfunn. Og som med alle andre tilskudd følger det med vilkår, hvor brudd på disse kan medføre til tap av tilskudd. Spredning av ekstremisme faller naturligvis inn under det.

Forøvrig så synes jeg slike tråder mangler "dagslys". For det trenger de, siden det er tydelig til har lett for å bli vel ekstremistiske. Ikke gå i den fella.
Truly
11.04.2019 kl 09:51 759

Ideelt sett bør trossamfunn og interessegrupper stå på egne økonomiske bein og ikke styres av politikere.
Et alternativ til dagens ordning er at hver skattebetaler får disponere et grasrotbeløp vi selv kan donere til
inntil fire forskjellige organisasjoner eller trossamfunn.
Da bestemmer vi og ikke PK-politikere hvem som fortjener støtte.
Demokratisk.
*JBJB`
11.04.2019 kl 09:53 756

Hei Zorin/folkens:))

Og...du får bidra med opplysende retorikk, Zorin - regner med at den tidligere norske ambassadøren i Saudi-Arabia vet hva han snakker om - hat retorikk under fredagsbønnen er dokumentert i Moskeene over hele Europa, også i Norge - men støtte skal de ha og varslerne skal trues til taushet med alle midler - saklig kritikk og varsling er udemokratisk i følge kebab Hoire, må vite...ZnageZz....


Carl Schiøtz Wibye er en norsk diplomat. Han var Norges ambassadør i Saudi-Arabia fra 2009 til 2014.
– Den saudiske oversettelsen er anerkjent kvinnefiendtlig og militant. Her har man lagt inn parenteser og fotnoter, som trekker teksten i veldig radikal retning.
Wibye mener disse imamene har fått i oppdrag å spre hat mot vårt levesett.
– Folk som sprer hat er bare en ting, men så har man litteraturen. Trykkerier i Medina pumper ut millionopplag av det vi må kalle for hat-litteratur.
– Den saudiske oversettelsen er anerkjent kvinnefiendtlig og militant. Her har man lagt inn parenteser og fotnoter, som trekker teksten i veldig radikal retning.
https://www.tv2.no/a/9092060/
Wibye snakker blant annet om den saudiske oversettelsen av Koranen, som igjen blir oversatt til veldig mange andre språk.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 11.04.2019 kl 09:55 Du må logge inn for å svare
Zorin
11.04.2019 kl 09:56 755

All religigion burde miste statsstøtten - inkludert den norske kirke. Hvorfor skal vi gi penger til menigheter som tror på fiktive bøker? I såfall vil jeg opprette en menighet for de av oss som tror på Julenissen! og første vers i juleevangeliet skal være "For hver og en som elsker julen og tror på Nissen, aldri skal være uten harde pakker på julaften, mens hver og en som snur ryggen til Ham skal få kun kull og bjørkeris i gave."
*JBJB`
11.04.2019 kl 10:00 754

Hei Zorin/folkens:))

Og...takk for ditt bidrag på barnehagenivå, Zorinn - da kan du gå videre til andre tema om julenissen...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Zorin
11.04.2019 kl 10:07 750

Takk! Skulle bare mangle at ikke jeg også la meg på samme nivå som resten av tråden! :)

Noen debattanter her er så dumme at jeg nekter å tro at de kan være seriøse.

Tenker du på religiøse organisatjoner? For min del kan de også miste statsstøtte. Men det må selvsagt gjelde alle, også kirken.

Generelt pølser staten ut mye penger til suspekte organisasjoner. Statens konstnader bør ned betraktetlig, mener jeg.

Daniel_kuk

Det var i hvertfall bra at du følte deg truffet. Det er noe du kan ta med deg videre i livet.

Sisyfos-myten fornekter seg ikke. Etter å ha brukt flere århundrer ved å skylle vekk det mest uspiselig og bakstreverske med religionen har nå kongedømmet, i flere tiår bedrevet en storstilt masseimport av en religion, som i sin morbide abnormitet og menneskefiendtlige dogmatisme, stiller "kristendommen" fullstendig i bakleksa og forlegenhet. The dark side of the moon: en fremmedartet mørkemannsreligion er i de siste 30-40 år importert og offentlig finansiert, nå meget godt etablert her i kongeriket Norge.
http://www.ba.no/debatt/meninger/religion-og-livssyn/vi-kommer-ikke-utenom-god-gammeldags-kulturkamp/o/5-8-302194

Innbill deg ikke et eneste sekund at Norge styres av «demokrati» eller «folkestyre». Vi styres av folkesvikere, landssvikere, forrædere, muldvarper, femte kolonister og deres oppdragsgivere i det rottereiret Committee of 300, og det skal vi ytterligere synliggjøre i en rekke. http://norgesaksjonen.org/tidslinjer/
http://norgesaksjonen.org/2015/12/17/the-empire-verdensregjeringen-snakker-apent-om-seg-selv/

USA og kongeriket Norge allierte, Saudi-Arabia sier at Alle ateister er terrorister det har diktaturstaten Saudi-Arabia erklært. http://www.dagbladet.no/2014/08/26/kultur/meninger/kronikk/34970915/
Obama som Hillary er mye støttet av kristen-folket i USA, men noen burde fortalt dem at de har satt en Ateist som sekretær i NATO. Arbeidsmann herfra i APe land eks stasminister og folkevalgte mad in noway. Jens Stoltenberg er iht. grunnlovens § 1. i det innskrenkete Kongeriket Norge har OFFENTLIG uttalt å være ateist. Han er ikke medlem av den norske kirke. http://www.herregud.com/?id=52
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=9086377
Et annet sted sier han, at han ikke vil kalle seg ateist og rynker brynene hvor fire furer vokser frem på pannen. Den tynne kroppen vrir seg i stolen. Jeg pleier ikke å bruke det begrepet, jeg er bare ikke medlem av noe trossamfunn.
http://www.bt.no/nyheter/–Man-ma-tro-at-det-nytter-2633333.html
http://www.riksavisen.no/?p=8930Skatt og penger (Budsjett)kirken som «Humanetisk Forbund» får støtten som livssynsorganisasjon (En «religion) og ikke som politisk aktivist. For det ateistiske/sosialdarwinistiske, såkalte «humanistisk» verdensbilde som utgjør Den Nye Verdensordens religion; arven fra Lenin, Stalin og Hitler) Humanetisk Forbund defineres som en livssynsorganisasjon «religion». En bunt med tullinger med Lars Gule, et akademisk nek i front som har bidratt mindre til felleskapet, enn de pingvinene selvrådeoppgitte stasminister Erna Solberg som eneste utført arbeidsinnsats (en sommerjobb i sin ungdom) når hun matet pingvinene på akvariet Nordnes pr Bergen.
http://www.hegnar.no/Nyheter/Politikk/2016/02/Solberg-takker-kommuner-som-sier-ja-til-flyktninger
Gud velsigne kongen, sies det, men hvem sin Gud er Lars Gule og Jens Stoltenberg sin Gud?

Upopulære meninger fra ulikt hold skal strupes i dagens samfunn. Definisjonsmakten sitter for en stor del i mainstream media, samt hos politikere, som ikke synes å bekymre seg på tiltak som begrenser ytringsfriheten. Nå er HRS en premissleverandør uten sidestykke i debatter og spørsmål om ting som opptar folk, og det finnes adskillige andre , som måtte følge med i dragsuget , dersom pengesekken til skal begrenses ved neste budsjettdebatt.

Om det er religiøse organisasjoner eller et husmorlag på Løten går for det samme for meg.
Er ikke rart politikerne trenger noen vanvittige budsjetter når man skal sponse kreti og pleti.

Kunstnere får jo bevilgninger for å lage kunst under vann, man må dykke ned for å se det.
Vanvittig.

Niks. Ikke far med løgn!

Kom med TRE forskjellige dokumenterte eksempler hvor HRS er rasistiske.

Gjør det, ellers er påstanden din ugyldig!

Bleie-Bernt

Du vet hvordan disse sosialist-svina er. Hvis noen sier: "Jeg synes det kommer for mange innvandrere til Norge".
Ja da er det slik at vedkommende som sier dette er RASIST med store bokstaver. PUNKTUM.

De er så innsnevret i hjernen sin at det er et under at de klarer å få i seg mat.

HRS kommer ikke til å miste støtten. Heller ikke islamistene i moskeer
Wrist
11.04.2019 kl 20:49 638

Når Frp er alene om å ville gi HRS støtte er det klart at flertallet på Stortinget og i regjeringen raskt kan overkjøre Frp.
Særlig fordi PK’erne gulper opp påstander om at HRS er rasistiske fordi de informerer bredere enn PK-media, vil dette
bli en symbolsak for å tekkes PK-miljøene.
Frp står igjen alene mot røkla og da er det forståelig at flertallet vinner og Frp må gi seg.

Frp tar et lite populært standpunkt, og velgerne svarer med å gå i sofa.
Som fortjent får man si. Frp har velgere som stikker, det er realiteten. De liker sofa nå. Sota gliser. lol
*JBJB`
11.04.2019 kl 22:04 617

Hei folkens:))

Og...ingen organisasjon har varslet mer inngående om kvinneundertrykkelse, omskjæring av kvinner og manglende likestilling i Islam enn HRS - men de usle kronene skal heller overføres til Moskeene, seff - bare i 2013 mottok Tawfiiq Islamic Academy 2,1 millioner kroner, beløpet er betydelig høyere i dag og langt over det HRS mottar - kebab Hoire jobber for sin egen undergang og leker med ilden når de premierer Moskeene med millionbeløp - dialog og integrering my ass...ZnageZz.....

Tawfiiq Islamic Academy er en del av den somaliske moskeen, Tawfiiq Islamic Center. Det bekrefter styremedlem Mohamed Bahdon Osman. Tawfiiq Islamic Academy har egen Facebook-side og nettsiden detroende.com som opplyser at det er et undervisingsprogram som skal gi alle muslimer «en grundig forståelse av islam».
På Facebook legger moskéens egen imam, Dr. Ali Mohammed Salah, ut informasjon om «forbudte ting som folk ikke tar på alvor», blant annet at kvinner ikke kan nekte ektemannen ekteskapelige relasjoner uten legitim grunn:
«En kone bør skynde seg til å svare på sin manns ønske hvis han vil ha henne, i lydighet til Profeten (Salla Allahu ‘alay-hi wa-sallam): «Hvis en mann kaller sin kone til sengen, la henne svare, selv om hun rir på ryggen til en kamel (dvs. veldig opptatt) …. Samtidig må mannen vise hensyn overfor sin kone hvis hun er syk, gravid eller lei seg, for å opprettholde harmoni og hindre misnøye eller hat».
«Når en kvinne reiser uten en Mahram, oppfordrer dette til korrupte folk til å jakte på henne på grunn av hennes svakhet. I det minste vil hennes ære bli skadelidende».
https://www.aftenposten.no/norge/i/m6ABg/Oslo-mosk-ut-mot-radikalisering_-hadde-besok-av-radikal-imam

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 12.04.2019 kl 07:40 Du må logge inn for å svare
.777.
12.04.2019 kl 07:51 594

Jøss, er hatet mot Gud (Partiet er Gud for dem) så stort at kommunistene faktisk er enig med meg for en gangs skyld?

Hadde vi hatt et høyreparti så burde vi benyttet anledningen nå til å få fjernet absolutt ALT av statsstøtte. Ikke bare til trossamfunn og politiske tenketanker, men til alt og alle. Vi skal nok ikke se bort fra at vi kunne fått til enighet der...

Hvis vi hadde hatt et høyreparti...
Redigert 12.04.2019 kl 07:52 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
12.04.2019 kl 08:07 590

Hei folkens:))

Og...det fremstår helt urimelig og skremmende naivt at kebab Hoire gir statsstøtte til Moskeer som aktivt predikerer hat mot vantro og driver pengeinnsamling til terrororganisasjoner som Al-Shabaab i Somalia - men varslerjentene i HRS skal straffes for opplysningsarbeidet om Islam og kampen de står i for kvinnene og menneskerettighetene- jaja, som sagt er heleren er like ansvarlig som heleren...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
.777.
12.04.2019 kl 08:14 586


When misguided public opinion honors what is despicable and despises what is honorable, punishes virtue and rewards vice, encourages what is harmful and discourages what is useful, applauds falsehood and smothers truth under indifference or insult, a nation turns it's back on progress and can be restored only by the terrible lessons of catastrophe.

Frédéric Bastiat, Economic Harmonies

Det går til helvete, foreløpig på 1ste. klasse, men dette vil det snart bli en forandring på - i takt med våre udugelige folkevalgtes knefall for Islam !
Fy og pokker for et samfunn mine barnebarn skal tilbys !

Kanskje best å ikke få barn betong?
*JBJB`
13.04.2019 kl 22:51 504

Hei folkens:))

Og...realitetene skal mørklegges med alle udemokratiske DDR midler - alt som HRS har advart mot de siste 10 år er oppfylt - det må stoppes når konsekvensene blir lyssatt for å unngå at noen blir stilt til ansvar...ZnageZz....

Det «vesentlige» som skjer i disse dager er at Høyre-politiker Heidi Nordby Lunde har latt seg irritere over HRS. Vi er irriterende plagsomme fordi stort sett alt vi har brakt til offentligheten – og blitt kritisert nord og ned for – har etter 10-15 år blitt en realitet. De folkevalgte, med noen hederlige unntak i FrP, kan bare skjemmes over at de selv tok problemene inn over seg altfor sent – og dermed har ført en politikk på innvandring- og integreringsfeltet som ikke er bærekraftig, verken økonomisk eller kulturelt.
Tvert om er den mislykkede politikken kostbar for den enkelte av oss her og nå, og konsekvensene kommer stadig nærmere den enkelte. I storbyene, og særlig Oslo, som Heidi Nordby Lunde selv representerer, må man se seg over skulderen.
https://www.rights.no/2019/04/varjakta-pa-hrs-er-apnet/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Riot
14.04.2019 kl 00:20 492


Att ha rätten att säga sin mening, är viktig.
Stödja två skinntorra kvinnor när de upprepar sitt budskap som en papegoja...tveksamt.


Vi prøver å unngå eller i det minste utsette at vi får svenske tilstander her Riot, da er slike nettsteder som HRS svært viktige. I sverige hadde ikke bare nettstedet vært stengt, men de ansatte hadde nok sonet en lengere fengselsstraff.

Sverige var et trevligt land, men fremstår nå mere som et muslimsk uland. Fullt av kriminalitet, korrupsjon og et stadig mer feilende statsapparat. Skolevesenet, politi, rettsvesen og helse råtner på rot og blir værre for hver dag. Stadig flere svensker våkner opp, men nå er det allerede alt for sent. Når våkner du tror du?
Riot
14.04.2019 kl 01:03 484


Med okunnighet och råstyrka kommer man långt på HO......hoppas Norge som helhet är mer urbant.


Det er en skam at HRS mottar statlig støtte. Trebukkene på tråden burde donert en fast del av den romslige trygda si til Hege og hennes møkkaspredere. Kjenner dere forresten begrunnelsen for tildelingen?
Prelle
14.04.2019 kl 17:17 438

Møt gjerne ‘møkkasprederne’ med argumenter og gode linker,om du kan.....
Åpne sinn tilegner seg også ytringer vi ikke selv nikker anerkjennende til.
*JBJB`
14.04.2019 kl 18:43 432

Hei toern/folkens:))

Og...har du noen eksempler på møkkaspredning fra HRS sitt mangfoldige arkiv, toern - hatretorikk uten begrunnelse kan lett falle for sensuren, vettu:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla