seks av ti Nordmenn vil hente IS barna "hjem" til Norge

atnorhe
13.04.2019 kl 10:14 881

https://www.dagbladet.no/nyheter/seks-av-ti-ber-solberg-hente-syria-barna-hjem/70947589

som egentlig er tilbake til Norge, men det høres så kaldt ut.Ingen vil selvsagt argumentere for å etterlate Norske barn i en utbombet krigssone.

Ingen Nordmenn med Norsk mentalitet ville tatt med seg sine små barn inn i en krigssone, for å krige mot andre Nordmenn. Ingen Norske kvinner med Norsk mentalitet vill reist til en krig og fødd tre fire barn inne i krigssonen, og sett at barna enten ble drept av kuler sykdom eller sulter ihjel. Må jeg argumentere for dette?

Nå er dette blitt en helt naturlig problemstilling, og vi er ikke i middelalderen.
Forstår Sotah og andre velferds-korrupte Nordmenn hvor hinsides unorsk det er,at selv med all den humane tolerante velviljen til "nye Nordmenn" i verdens beste naive tryggeste velferdssamfunn,så velger de likevel å dra tilbake til middelalder-tilstander og overtro i en krigssone og oppfostre sine "norske barn"av egen lyst, betyr at de aldri burde kommet hit, siden de åpenbart forakter vår kultur og levemåte.

De som "tilpasser"seg og vekker begeistring for det, gjør det selvsagt ene og alene for alle fordelene de har i kraft av å være en minoritet av fremmedkulturelle, og det er fullt forståelig.


børst
13.04.2019 kl 10:18 879

Dette er barn som har blitt opplært til å skjære hodet av folk. At så mange vil ha dem hit er et sykdomstegn for samfunnet.

Det skulle bare mangle, foreldrene deres var da Usa Saud Arbia og Norges allierte i Syria.

Det der tror jeg ikke et øyeblikk på!

Hvem er spurt? AUF? MDG? Krf?

De 6 av 10 det er snakk om må være 6 sosialister. Anser ikke barn født av terrorister i andre land for å være norske - og at Norge har noe ansvar for dem
Okulus
13.04.2019 kl 11:13 846

Her mangler informasjon om hvor Ipsoes utførte undersøkelsen (var det for eksempel rundt Grønland T-banestasjon, Holmlia eller Groruddalen). Og spørsmålenes utforming (for eks. Er det synd på barn som sulter, - eller fryser, - eller er faderløse osv osv.) Og hvem blir spurt (eks. Abid Raja, Lysbakken?) Nei, det resultatet Ipsos her fremlegger er ikke i harmoni med folkemeningen, og smaker av bevisst svindel. Det er POLITIKK, - og ikke vitenskap!
Oskar2
13.04.2019 kl 11:36 833

Svaret er vel allerede gitt i denne saken , det pågår forhandlinger om løsninger og det er vel ingen politiker som risikerer sin stilling med å nekte å motta grunnet uhumantinæritet, (se historien)

Svenskene har allerede åpnet for mottak via organisasjoner, dette er det vel duket for her og?

Urquel9
13.04.2019 kl 12:03 820

Typisk norsk naivitet, alvorlig syke nordmenn får derimot nei til livsforlengende behandling.

En stor skam hvis den norske regjering løfter EN finger for å hjelpe disse terroristene.

De ville ned dit, mot Vestens sterke råd, la dem bli der i all evighet!!
Redigert 13.04.2019 kl 12:04 Du må logge inn for å svare
vicktor
13.04.2019 kl 12:13 814

Det ligger i dette føringer på hva regjeringen bør gjøre i denne saken.
Jeg har ingen tro på at dette resultatet er riktig.

"En stor skam hvis den norske regjering løfter EN finger for å hjelpe disse terroristene."

Mener du at små barn er terrorister? Hva med barna til Svein Jemtland, som drepte kona og nå sitter fengslet. Regner du de to sønnene hans som mordere fordi faren er det?

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2018/11/12/195455357/jemtland-saken-barna-gruer-seg
Oskar2
13.04.2019 kl 12:37 803

Nå er det ikke bare barna som er omfanget i saken, det er foreldrene og familiene som har en problematisk fremtid med påfølgende ansvar for mottaker. Barna blir her brukt som verktøy , (se familie problematikken i migrasjonen)

Foreldrene skal selvfølgelig straffes om de har gjort noe galt. Om Syria eller Irak ønsker å straffeforfølge dem, velbekomme, men barna, om de er norske statsborgere, har vi plikt til å ta oss av.

Det er ikke mulig rent juridisk å hente disse barna uten å hente foreldrene samtidig.

Mange barn i verden lider like mye, vi kan ikke redde dem alle - sånn er det bare.

Men Globalist-Erna og Globalist-Ine har bestemt seg ser det ut til. Diskusjon i regjeringen godt hjulpet av en fake undersøkelse som skal lure folket til å tro at Vi vil det (kalt globalismedemokrati - helt umulig å få til uten løgnmedia).
Dette er en juridisk nøtt. Har de tenkt å endre lover for å skaffe seg jurisdiksjon i land der vi ingen jurisdiksjon har (sånn litt Libya-light)?

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/regjeringen-holdt-møter-om-barn-av-norske-is-kvinner/ar-BBVTY4p?ocid=spartanntp

Da er jo saken klar, men du mener kanskje vi heller skal putte barna i bur til foreldrene slipper ut av fengsel slik en viss statsleder ble kjent for i fjor?

Du lot deg lure av løgnmedia???

Bildene av barn i bur, var Obama's løsning, og bildene ble tatt i 2014.

Jeg stilte visst et dumt spørsmål... Det skulle være utropstegn:
Du lot deg lure av løgnmedia!!! Igjen!!!

Europe is committing suicide. How did this happen? In this video, Douglas Murray, author of The Strange Death of Europe, explains the two major causes of Europe’s impending downfall. 5 min: https://youtu.be/stR5nWkq3LU

Våre fedres tusenårige slit foredlet fruktbar jord
der vår kjærlighet kunne vokse seg så uendelig stor
at selv forakten og hatets dødskultur omfavnet vi
den tramper ned vår arv; sic transit gloria mundi

*) Slik forgår verdens herlighet.
atnorhe
13.04.2019 kl 14:05 773

Løsningen er å ta dem inn gi dem økonomisk og sosial trygghet, la dem reise ut og krige i prinsippet mot oss, og ta dem tilbake og straff dem, men ta vare på barna deres så de også kan vokse opp og fortsette runddansen?

De skulle aldri vært her, og vi hadde sluppet alt dette, og de hadde sluppet å bli straffet for ikke å tenke som oss.

Trump iverksatte sin nulltoleranse politikk og satte med det igang masse fengsling av barn. Media fikk stoppet det, og bra er det, Folk som "deg" , Laura Ingram feks, mente barna hadde det som på en sommerleir.
Mange av barna som ble fengslet vil nok aldri se foreldrene igjen for idiotene klarte ikke engang å holde styr på hvor de sendte foreldre og hvor de sendte barna.

The Trump administration family separation policy is an aspect of U.S. President Donald Trump's immigration policy. The policy was presented to the public as a "zero tolerance" approach intended to deter illegal immigration and to encourage tougher legislation.[1][2][3][4] It was adopted across the whole U.S.–Mexico border from April 2018 until June 2018,[5][6][7] however later investigations found that the practice of family separations had begun a year previous to the public announcement.[8] Under the policy, federal authorities separated children from parents or guardians with whom they had entered the US.[6][9][10] The adults were prosecuted and held in federal jails, and the children placed under the supervision of the U.S. Department of Health and Human Services.[6]

By early June 2018, it emerged that the policy did not include measures to reunite the families that it had separated.[11][12] Following national and international criticism,[13][14][15][16][17][18] on June 20, 2018, President Trump signed an executive order ending family separations at the border, although in March 2019, a government report showed that since that time 245 children had been removed from their families, in some cases without clear documentation undertaken to track them in order to reunite them with their parents.[7][19]

https://en.wikipedia.org/wiki/Trump_administration_family_separation_policy
Oskar2
13.04.2019 kl 14:08 767

Saken blir den at Regjeringen blir presset til lovbrudd av sosialistene?

Landet er vel allerede tapt når vi ikke håndhever vår suverinitet og får bestemme i eget hus med likheter for Lover og regelverk.
Vi trenger ikke å reise ut å lete etter dem og tvinge dem hjem igjen (Bortsett fra små enslige barn kanskje) men vi skal heller ikke nekte norske statsborgere som kommer til grensen å slippe inn. Dette er helt elementært. Forøvrig tror jeg det er mye mindre sjanse for at barna vil vokse opp å bli terrorister om de vokser opp i et norsk fosterhjem enn i en flyktningleir i Libanon. Hva tror du?


"Saken blir den at Regjeringen blir presset til lovbrudd av sosialistene?"

Jeg er tilhenger av at vi følger loven så dersom du mener at regjeringen presses til et lovbrudd er jeg selvflølgelig enig med deg i at dette er uakseptabelt.
Forklar.
atnorhe
13.04.2019 kl 14:39 747

Jeg tror at hvis de hadde fått vokse opp blant de mest resurssterke kloke omsorgsfulle familiene vi kunne skaffe, og gi dem alle fordeler de måtte trenge, kunne det sikkert gå bra, men ikke nødvendigvis. Det er uansett en ideell løsning i en ideell verden. som Norge ikke skal promotere.

Dette er et røre som Norske politikere og den kulturelle eliten har skaffet seg selv uten innbyggerne sitt samtykke, og innbyggerne burde ikke overlates ansvaret. Sagt på en annen måte. Dette er IKKE vårt problem. Juridiske spissfindigheter forandrer ingen ting.
Zorin
13.04.2019 kl 14:46 746

For meg så er det en selvfølge at små barn må få returnere tilbake til Norge!! Dette er jo det samme som "tyskertøsene" opplevde etter 2. verdenskrig. Her ble små barn også straffet for foreldrenes "forbudte" kjærlighet. Så naturligvis bør små barn med norsk statsnborgerskap få komme tilbake til Norge!

Foreldrene derimot, det er en annen sak. Mødrene - muligens - men foreldreneretten bør bli tatt fra dem, og barna bør adopteres bort. I allfall så bør den slekten ikke få omsorgsansvaret for barna! Mennene, de kan godt få bli igjen i Syria, og kommer de seg til Norge bør de bli arrestert og dømt til forvaring ala Breivik. For her snakker vi om en fare for å returnere til gamle handlinger.

Men barna? Få de til landet! Ikke straff dem for foreldrenes ugjerninger!
Redigert 13.04.2019 kl 14:46 Du må logge inn for å svare

E9 med Zorin. Topicens mest fornuftige og rasjonelle innlegg sålangt.

Viss jeg hadde blitt spurt, hadde nok statistikken vist bare fire av ti ...

Utrolig at du gidder å legge deg opp i det, Jabbe. Uregulert så kommer det nå en million inn i USA på årsbasis, deriblant kriminelle med stjålne barn. Et land har verken bolig eller infrastruktur eller mottaksapparat eller jobber til å ta seg av slike tilstrømninger. Innvandring MÅ reguleres hvis ikke samfunnet skal bryte sammen..

Norge tok imot 33.000 i 2015. Det er to norske småbyer. Utrolig at vi fant tak over hodet til alle, og kostnadene vi pådrar oss er allerede oppe i 40.000 pr år for hver norske småbarnsfamilie. Bare for at asylanter skal leve gratisliv på våre barns regning. Men dere sosialister tror jo det er gratis, for dere har alltid tatt fra de "rike", så det er liksom ikke deres problem. Som om de rikes penger står klar på bankbok og bare venter på å bli brukt, liksom; men slik er det jo ikke, for de pengene er i bruk som arbeidsplasser for land og folk. Vi kan aldri ta imot 30.000 mer, vi har verken infrastruktur, boliger, skoler, politi eller helsetjenester til så mange. Ikke har vi råd heller. Vi bør innføre totalstopp frem til de som allerede har kommet har lært å oppføre seg og er kommet i jobb alle som en!

Problemet er løst ved å omdefinere asylinnvandring til arbeidsinnvandring med arbeidsplikt og ingen særgoder. Da ble det slutt på tilstrømmingen og Norge kunne beholdt litt gjenkjennelig befolkning, språk og kultur (i Oslo hører du knapt norsk i gatebildet lenger).
Redigert 13.04.2019 kl 16:19 Du må logge inn for å svare

"Utrolig at du gidder å legge deg opp i det, Jabbe"

Utrolig at jeg gidder å legge meg opp i at barn blir behandlet som dyr?
Jeg har flere ganger argumentert for fornuftige forslag om hva de skal gjøre for å redusere illegal innvandring men verken du eller andre Trumpetister vil si dere enig pga at det ikke er politikken til Trump. Det er veldig enkelt. Bedre sikkerhetssituasjonen og økonomiske kår i sentralamerika og straffe hardt de som ansetter innvandrere illegalt i USA. Det er lignende argumentasjon vi bruker i Europa. Vi lokker med velferdsordninger og har en uakseptabel sikkerhetsituasjonen sør for middelhavet.

Barna født i terrorkalifatet Den islamske staten (IS), er helt klar Norges og USA ansvar. De er blitt født av IS fundamentalister som var/er USA Norge samt noen øvrige muslimske stater midtøsten allierte med å knuse Syria. Våpen ble de tilført etter folkerett og menneskerett forbrytelsen begått mot det Libyske folk. Hillary Obama-administrasjonen skapte ISIS og gjør hva de kan for "å gå sakte" med å legge hindringer i veien for en effektiv bekjempelse av IS. Det finnes videobevis for at amerikanske Apache kamphelikoptre flyr i ring, rundt lange kolonner med ISIS Toyota-konvoier uten å angripe dem. De samme helikoptre dumper ammunisjon i områder der ISIS opererer. Dette har Høyre Erna Solberg bifalt og vært med på. Høyre, Venstre og Fremskrittspartiet Samarbeid er historisk. For å hente IS krigere hjem til Norge har H. FRP. V og KRF betalt kr. 660 000.- pr døgn for skip i Middelhavet og det i 2 hele år. NB for å frakte Clinton Obama sine betalte leiemordere i Afghanistan, Irak- Syria -Libya til Norge som resten av Europa.
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/qLyRVL/regjeringen-holdt-moeter-om-barn-av-norske-is-kvinner

Bavianen Obamas bidrag og støtte til internasjonal islamistisk terrorisme: Krigen i Libya ble iverksatt og anført av fru Clinton med sodomi drepingen av Gaddafi- regimet. 100.000 islamister plyndret våpenlagrene og våpen ble spredt til alle land der det nå er konflikter: Mali, Syria, Sudan, Nigeria (Boko Haram), Somalia. Våpen fra det ødelagte Libya utgjør mesteparten av de våpen som smugles til Europa. Terroristene som angrep Statoil brukte libyske våpen og hadde base i Libya.
- Tilbaketrekking av amerikanske stabiliseringsstyrker fra Irak
- Løslatelse av dagens toppledelse i IS fra amerikansk varetekt
- Ukritisk støtte til islamistgrupper som senere slo seg sammen med IS.
- Massive leveranser av pansrede kjøretøyer (Humwees) og avanserte våpen til blodferske rekrutter i den nye irakiske hæren, som overga seg så snart de så Toyota-ene til IS.
Presidential candidate Rick Santorum has issued a bombshell statement about ISIS, claiming that the USA created the terror group and are thus ultimately responsible for the Paris attacks.
Speaking at a GOP meeting on Saturday, Santorum said that President Obama and former Secretary of State Hillary Clinton are directly responsible for the creation of ISIS/ISIL.
.777.
13.04.2019 kl 18:44 669

Jeg bare lurer på om disse små barna er like gamle som alle disse små flyktningebarna som har kommet, altså 25-45 år gamle?

Følg nå med bønder; denne "spørreundersøkelsen" er utført av Dagbla`, og som alle vet spør denne ubrukelige blekka sine medløpere i Rødt/SV/KrF og V !
Jeg gremmes .......
Mythos
13.04.2019 kl 19:11 662

Jeg ønsker ikke disse spøkelseskladdene og ungene deres her i landet. De hater oss, og vi har ingen grunn til å hjelpe dem.

Tradisjonen tro. Terroristene som angrep Statoil brukte libyske våpen og hadde base i Libya. Og det hadde klovneriket Norge selv utstyrt dem med.
https://www.nrk.no/hordaland/statoil-ansatte-bekreftet-dode-1.10884569

Tradisjon: Kongedømme Staten lot seg avhente av de krigserklærende stater. Deretter ble de fraktet på deres skip til et sitt (Eksil) i de krigserklærende stater egne land. Derfra fikk dem dermed til å bombe folk og fedreland, der de selv hadde satt seg til "trygt og godt i sofaen" i USA Canada og England. Du snakker for noen fordømte meitemarker.

Jabbe: "Det er veldig enkelt. Bedre sikkerhetssituasjonen og økonomiske kår i sentralamerika og straffe hardt de som ansetter innvandrere illegalt i USA."

Du synes USA skal fortsette med å invadere andre land for å bringe dem fred og sikkerhet? Hvordan har det gått i Afghanistan, Irak, Libya og Syria???

Det er en uttalt politikk fra Trump sin side å slutte med slik innblanding i fremmede staters indre anliggender.

Synd for Jabbe at ikke Killary vant - da hadde vi allerede hatt en full-fledged WWIII nå - med USA/EU/FN/NATO frontlinjer i Ukraina, Syria, Venezuela, Libya og Gaza, og atombomber fra U1-salget hennes hadde vært i bruk mot Israel, India, Kina og Afrika. Store kick-backs fra krigen til Clintons, Obamas, Rothschilds, de europeiske kongehusene og hele Deep State med Brennan, Schiff og Pelosi i spissen. Og sannelig hadde det ikke dryppet på Merkel, Macron, May, Jens og Erna også. (Hvorfor fratrådte Trygve Lie som FNs første generalsekretær?).

Future PROVES Past. Q
Redigert 13.04.2019 kl 19:38 Du må logge inn for å svare

"Du synes USA skal fortsette med å invadere andre land for å bringe dem fred og sikkerhet? Hvordan har det gått i Afghanistan, Irak, Libya og Syria???"

Selvfølgelig ikke. (Selv om Trump, med alle sine erfarne neocons på laget og sine personangrep mot de som faktisk er imot amerikansk oversjøisk innblanding ikke er spesielt troverdig. Det er på grensen det de gjorde/gjør i Venezuela, Iran og Yemen.)

De skal gi nødhjelp og ikke trekke den, slik Trump gjorde forleden. Tenk litt over hva han faktisk gjorde. Han bestakk et lite fattig land i sentral Amerika til å hindre folk fra å flykte. Man skal sørge for gode handelsavtaler for disse landene og ikke være opptatt av å "knuse dem" i handel og de må alvorlig tenke over om det er veldig lurt å sende tusenvis av ferdig "utdanneded" bandemedlemmer til små land som El Salvador.

U.S. officials said aid to El Salvador helped slow migration. Now Trump is canceling it.

https://www.washingtonpost.com/world/the_americas/us-officials-said-aid-to-el-salvador-helped-slow-migration-now-trump-is-canceling-it/2019/04/01/5a8ca570-540a-11e9-aa83-504f086bf5d6_story.html?utm_term=.79d7e981f81c

Until last week, U.S. officials held up El Salvador as proof that foreign aid could help curb migration. The partnership between the two countries drew praise from diplomats, members of Congress and even America’s top border enforcement official.

Then President Trump announced that he was withdrawing economic assistance to the Central American country and its neighbors Guatemala and Honduras.

“They haven’t done a thing for us,” the president said Friday.

The claim baffled development officials and Salvadorans, who saw the country’s cooperation with the United States on security, civil society and economic development as a success story, inasmuch as it achieved the Trump administration’s goal of slowing the flow of migrants heading north to the United States.

In the past three years, both El Salvador’s homicide rate and migration flows have declined sharply. More than 72,000 Salvadorans were apprehended crossing the U.S. border in 2016. By 2018, the number had plummeted by more than half, to fewer than 32,000.
Redigert 13.04.2019 kl 19:55 Du må logge inn for å svare
Sotah
13.04.2019 kl 20:26 626

Jeg synes spesielt den ett-åringen til Skråmo ser farlig og hjernevaska ut. Lys i luggen er han også, han kunne blitt tatt for å være et menneske i en hvilken som helst norsk bakgate. Der må svenskene være skikkelig strenge. Bestefaren ser meg litt skummel ut han også.

Sant nok Sotulf, ikke akkurat Medel-Svensson nei ........