Klimagnålet har gått for langt !


vi står opp tidlig om morgenen,setter av skrikende unger i barnehagen og får kjeft fra sjefen om hvorfor vi kom for sent til jobb..

helgen/ferien er krysset av på kalenderen og det skal bli godt å slappe av.....

men nei,-nå skal vi gni mer stress og angst og dårlig selvfølelse også inn i fridagene våre!??

"Din feil dette..."
https://www.nettavisen.no/nyheter/hvalrosser-hopper-uvitende-i-doden-pa-grunn-av-klimaendringer/3423657484.html

"Du forurenser...skam deg,-føl deg pinlig!??"
https://www.dn.no/DNtv/video/2019/04/12/1726/svenskene-synes-na-det-er-sa-pinlig-a-fly-at-begrepet-har-blitt-arets-nyord


skolene er nå pakkt med hjernevaskede unger som tror verden blir bedre med å stoppe tvert i å investere i olje for å opprettholde den velferden vi har!
https://www.studvest.no/tusener-samlet-seg-til-klimademonstrasjon/


God påskefri folkens,og husk,bruk fjellvett,bruk Dieselbil,en El-bil vil mest sannsynlig gå tom for strøm på veien opp til hytten..

Odi.1
30.05.2019 kl 08:50 663

60-80 000 år siden sto Sjøen ca 60 Meter oppover fjellsidene.


Mulig Elefantfis som førte til den Klima krisen i følge skarpskodde Forskere og Professorer fra Norway OSLO.
Redigert 30.05.2019 kl 08:51 Du må logge inn for å svare

flyskam,Dongeribukse-skam....hva blir det neste?

stay tuned for more..


https://www.vgtv.no/video/178298/oppsiktsvekkende-fakta-om-olabuksa

Paven? Like indoktrinert som Greta og alle korrupte klima-alarmister som lyver. Ja trolig.
For de 30.000 forskerne som går i mot svindelen vil visst ikke media fortelle oss om.
Godt vi har flere kanaler å kommunisere med.


https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/05/10/storningar-i-klimatet-beror-inte-pa-co2/
Redigert 30.05.2019 kl 10:03 Du må logge inn for å svare


Dårlige egenskaper innad i mennesket speiler klimaet på kloden både når det gjelder forurensningen og splittelse mennesker i mellom.

Falsk relegion.

Synd er det som hindrer en i å nå målet på mange plan.

Tro det eller ei. Det dyrkes i dag både poteter og kål på Grønland. De merker det varmere klima kraftig.

«Landet har tradisjonelt levd av fiske, men satser nå på utvinning av olje, gass og mineraler – og på turisme.

Regjeringen i hovedstaden Nuuk har oppnevnt et utvalg som skal studere hvordan klimaendringene kan utnyttes til å øke produksjonen i jordbruket på Grønland. Dette vil bli til hjelp for bøndene og redusere øyas avhengighet av importerte matvarer.

Mer poteter
Og selv om tallene i seg selv er små, er framgangen allerede tydelig. I 2008 lå Grønlands egen produksjon av poteter produsert for salg på rundt 50 tonn, i fjor kom tallet opp i over 100 tonn, og produksjonen av andre grønnsaker kan bli fordoblet bare fra i fjor til i år.

– I dag fins det enorme områder sør på Grønland der man kan dyrke matvarer. Folk som dyrker poteter drar den største nytten av dette, men kåldyrkerne gjør det også svært bra, påpeker Josephine Nymand ved Grønlands institutt for naturressurser i Nuuk

Men bildet er ikke bare lyst, den globale oppvarmingen har sterke skyggesider også på Grønland. Det faller stadig mindre regn ettersom somrene blir varmere, og enkelte eksperter mener at øya som er berømt for sin is og sine innsjøer, snart må ha anlegg for kunstig vanning.


Kanskje det ikke er så kaldt på Grønland nå som dere tror. Men hysj. Ikke si det til noen. Den fanatiske troen på at det blir stadig kaldere kan få et skudd for baugen. Hva skal «klimarealistene» slå i bordet med da? Finne på noe annet?

Tatt fra Teknisk Ukeblad

https://www.tu.no/artikler/det-spirer-og-gror-i-gronlands-jord/234268
Redigert 30.05.2019 kl 10:19 Du må logge inn for å svare
Odi.1
30.05.2019 kl 10:29 603

Mener vi noe med miljø og "redde" planeten osv, så skrinlegger en selvsagt Idiot prosjekter som Vindmøller både på Hav og til lands.

En produserer ikke FOR 100 Milliarder med TUNG OLJE for så å bruke pengene på å bygge HavMøller eller tilsvarende SKROT som en i løpet av 25 år tjener 10 milliarder og må bytte stort sett alt av generatorer og lager på disse PLAZA Viftene !


EN bruker selvsagt pengene på å hjelpe disse med å RASKEST MULIG RYDDE OPP :

https://forskning.no/forurensning-hav-og-fiske-havforskning/90-prosent-av-all-plast-som-renner-ut-i-havet-kommer-fra-10-elver/259405


Yngvis
30.05.2019 kl 14:51 555

Selv har jeg ikke høyere utdannelse innen de fag som behøves for å kunne forske på endringer i klima og hva dette måtte skyldes. Kun min sunne fornuft til å guide meg gjennom det som legges fram. Min egen konklusjon er at vi pr i dag ikke har en akutt klimakrise, men at vi kan være på god vei mot dette. Jeg tror ikke at klimaendringer er ensidig menneskeskapte, men helt klart menneskepåvirket. Et av de ikke faglige forhold som betyr en del for meg er å se hva slags mennesker som er på hvilken side. Når jeg ser hva som kommer fra "klimarealistene" og hva man nå kaller seg når man mener at "alt er naturlig og det er intet vi må/trenger gjøre" tenker jeg med en gang at disse kan i alle fall ikke ha rett. Hovedargumentet synes å være at FN, forskningsinstitusjoner, de fleste lands myndigheter osv har en agenda som innebærer å spre frykt for at verden skal gå under. Akkurat hvorfor man skal ønske å spre denne frykten har jeg ikke helt forstått. Man kan også se på språkbruken på fora som dette og registrere forskjeller i hvordan "partene" uttrykker seg og omtaler andre. At den alternative klimarapporten kommer fra samme hold som i sin tid "dokumenterte" at røyking er det sunneste man kan gjøre hjelper heller ikke. Så egentlig er det vel for meg slik at når jeg ser på de som overhodet ikke er "redde" for klimaendringer så blir jeg overbevist om at her må det tas tak for å sikre kloden for de fremtidige generasjoner.
<pete>
30.05.2019 kl 15:50 539

Fluefiskeren

Du burde kanskje legge til at dagens grønsakdyrking på Grønland foregår innendørs i drivhus, og ikke direkte i jord utendørs som i Viking tiden...

Å sammenligne dette, faller på sin egen urimelighet.
Redigert 30.05.2019 kl 15:51 Du må logge inn for å svare

TS

Hvorfor driver du med dette klimagnålet nesten hele tiden?

det var en populær tråd,-og nå nylig fant jeg noe interessant..

ingen gnåling her,-det kan bare til tider være litt lite finansnyheter å kikke på...derfor "spicer" jeg opp forumet litt imens.


;)
<pete>
30.05.2019 kl 19:36 481

Gnål ute, Gnål inne. Gnål i hjertet, Gnål i sinnet. Gnål bare Gnål.

Ååå hvor det gnåles.
Redigert 07.11.2019 kl 17:06 Du må logge inn for å svare

Snart skal vi betale skatt for og fjerte ( CO2 utslip ). Dene Regjeringen er en katastrofe