Veien videre


Nå er det på tide å legge disse bonuser bak seg. Jinhui har endret politikk det er helt tydelig. 2 utbytter på under 1 år viser dette. Pris bok på nivå med å stjele aksjen. Når Trump får avtalen i boks pluss en ny utbytte poltitik så kan denne dobles lett og fortsatt være billig. God påske.
BUBBAN
14.04.2019 kl 21:50 3900

Hva med teknisk analyse og veien videre ?

Hjelper lite med gode rater, når ledelsen "stjeler" overskuddet i form av skyhøye bonuser til seg selv.


BUBBAN
15.04.2019 kl 12:30 3732

Det er utløst en kraftig kjøpssignal i aksjen siden JimJonny er på banen igjen.Hver gang han dukker opp så stiger JIN.Håper det blir samme denne gangen også.
God påske.

Men tro det eller ei Jinhui viser forbedring. "Over 400 mill. i Jinhui-bonus
Bonusfesten fortsetter for Jinhui-toppene. Siden finanskriseåret har gründerne Ng Siu Fai og Ng Kam Wah Thomas fått en samlet bonus på nær 420 millioner kroner.

Dette er vel overskriften fra året 14. Og nå har de kun tatt 60 millioner delt på 2 personer. Og de har begynt med å betale utbytte 2 ganger på kort tid.

Året etter de gjennomførte en emisjon på i overkant av 200 mill. så henter 2 stk fra ledelse/styret ut nesten 60 mill. i bonus. Det handler ikke om forskjellig kultur, men rett og slett mafiavirksomhet. At de betaler ut utbytte har lite og ingen ting med saken å gjøre.
En symbolsk bonus kunne latt seg forsvare, men edruelige mennesker hadde kuttet bonus i det store hele. spesielt siden det er første året på lang tid de går i pluss, og særlig siden store deler av overskuddet kommer fra salg av skip.

Jeg stiller meg i bunn og grunn uforstående til at det er mulig å forsvare at ledelsen, røver til seg 60 mill. i bonus grunnet gode tall, som i hovedsak skyldes markedsbedring. Som før nevnt, man kan vel bare forestille seg hva som skjer på bakrommet, når de i lyse dagen holder aksjonærene for ap og narr på denne måten.

Det kan enkelt oppsummeres som: RØVERSELSKAP!
nucleus
16.04.2019 kl 14:31 3575

Jeg tok hvertfall konsekvenser av saken = salg. En må føle seg komfortabel med selskapet.
Det følte ikke "magefølelsen" lengre, så tenkte jeg pokkers heller.
Finnes jo andre mere seriøse selskaper på Oslo børs.
Så ble mere (påfyll) av FLEX LNG. Noe Myrseth også skiftet., via Dovre-portføljen.

Tar jeg ikke feil er selskapet representert i Norge ved Nordea Bank. Og blir aksjemessig behandlet av Oslo Børs og VPS. Utrolig at ingen griper inn. Fikk idag innkalling til Gen. fors. på Macau onsdag den 15 mai. en blekke på 1/2 kilo. En skikkelig påkostet greie!

Bonuser er nok ikke forbudt ei heller høye lederlønninger

Det er nok sannsynlig at lønna er kun bonus og at de ikke har noen fastlønn.
BUBBAN
17.04.2019 kl 14:09 3409

Negativ kommentarer på forumet og negativ oppslag i DN er ment å skremme små aksjonærer . Det er flere som vil kjøpe billig aksjer med denne negativ omtale. I andre shipping selskaper tjener eiere ved å låne deres aksjer til shorting og så kommer med emisjon på lavere kurser og kjøper billige emisjons aksjer , Jinhui eiere gjør ikke det . Det er åpenhet i Jinhui systemet.
Det er ikke lenge til før JIN stiger over 10 og til 20 kr. https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/04/Et-supert-tidspunkt-aa-oeke-eksponeringen-paa.

Selvsagt, selvsagt!

DN og Hegnar skriver kun om bonusene til JIN for å skremme bort småaksjonærer. Det handler selvsagt ikke om at to stk. i ledelsen tilrøver seg 60 millioner i bonus, året etter de gjennomførte emisjon for å redde selskapet, for øvrig første år på lang tid de tjente penger.

Så burde også alle forstå at det å låne ut aksjer til short, er det samme som bonus på 60 millioner for 2 stk. i ledelsen, helt åpenbart for dem som blir motivert til å kjøpe mer aksjer i røverselskapet.....
coccoman
18.04.2019 kl 08:15 3245

Men under 8 kr, det er billig det !
Hau, hau
ruda
18.04.2019 kl 08:30 3231

Jin er på billigsalg for tiden, og vil på lik linje med Gogl nyte godt av oppsvinget i ratene fremover. Tror ikke det tar mange ukene før vi passerer 10
bokaj70
18.04.2019 kl 10:21 3181

Det ene udelukker jo ikke det andet.

Ja. Det er helt grotesk at ledelsen giver sig selv så store bonusser.

Og ja. Aktien er billig hvis vi får et markant og blivende løft i raterne.

Men vær opmærksom på at regnskaberne har været ret svage justeret for salg af skibe. Vi skal noget højere op end 10.000
BUBBAN
18.04.2019 kl 10:29 3172

JimJonny ! Da er det klart at Gogl og Jin er det samme .Hvis Gogl skal stige framover så skal også Jin.Det er en kortsiktig turbulance innen tørbulk.
BUBBAN
18.04.2019 kl 12:01 3141

Det kommer aldri i DN eller Hegnar om antall aksjer Fredriksen låner bort til shorting i sine selskaper mens de er så opptatt med Kinesere ,hvorfor?

Bubban
Det er forskjell på utlån av aksjer og bonuser.....
nucleus
18.04.2019 kl 13:56 3083

JIN har en gammel utdatert skippsflåte, som trenger oppgradering med scrubbers , alternativet er nye skipp.
Lukter emisjon pånytt.. lang vei, med sjørøvere som styrer selskapet.
Roffer med seg halve overskuddet, seriøst?
Hvem er intressert i å spytte inn penger der på nytt?
Kaptein Sabeltann?..-hehe.

Nei de har en ung flåte faktisk bare på gjennomsnitt 7 år. Dessuten så sitter en norsk storbank bland topp 5 aksjeeiere i rederiet. DNB Nor markets. Nei de er bunnsolid med ingen bestillinger og veldig lav gjeld. Som Jinhui sier selv i en heldig posisjon i forhold til de til tider krevende marked. Der de fokuserer på å komme styrket ut av dette dårlige markedet.
BUBBAN
18.04.2019 kl 14:47 3052

Jimjonny!
Utlån for shorting og kommer med emisjon etter på .Det er verre en å ta ut bonus.

Ja jeg er heller i et tradisjonelt selskap med grådig ledelse som er livredd for emisjon og konkurs enn et selskap som er skapt av en finansakrobat. Ta Gogl nå for eksempel de har økt flåten sin med det dobbelte og satser på at markedet skal komme seg før de har brukt opp sine 300 Mill us dollar på folion siden siste totale utvanning.

Hvem representerer DNB nor Markets i styret? Kanskje de ikke engang deltar i gen. fors.?

Jinhui-flåten har snittalder på ca 10 år. Forøvrig er det bare tull at de "trenger scrubbere". Det hele er fortsatt så uoversiktelig at man faktisk ikke vet om det er scrubbere eller low sulphat-fuel som vil være det mest lønnsomme.

tankardjr
En liten korreksjon, flåten er nok eldre enn 7 år i snitt. De har ett fra 2012 og ett fra 2011, resten er fra 2010 og nedover. Har ikke regnet over, men tipper snittet er 11 år ca. Dog ikke skipene som er problemet, for mitt vedkommende.

Fra mitt ståsted er det lite som er verre enn en uredelig ledelse. Problemet med disse bonusene er at de ødelegger også for prising av aksjen, ergo er ikke potensialet i nærheten av i tilsvarende selskaper.

Hvem var det her som kalte dem RØVERSELSKAP? Og hva kommenterte DNB nor Markets det med?

Dette sier litt!
"De to grunnleggerne har gjennom de siste ti årene fått utbetalt over 600 millioner kroner gjennom Jinhui Shipping."

Legger man til grunn normale lønninger og bonuser, så burde minst 500 millioner vært igjen i selskapet, eller sagt med andre ord:

1. De hadde unngått emisjon.
2. Hadde sluppet å selge skip når markedet var på bunn, til spotpris
3. Vært i posisjon til å kjøpe ski når markedet var på bunn
4. Vært gjeldfri
5. Kunne betalt 5 kroner i utbytte

Det er bare å plukke hvilke som helst av punktene ovenfor. Det er NOEN eksempler på hva som kunne vært situasjonen, om disse to røverne ikke skummet all fløten.
Ikke farlig å kjøpe aksjer, når det er DERE, aksjonærene som betaler for dem!

Smak på det folkens, 600 millioner i bonuser ila. 10 år.

Jeg får ikke mer enn 480 millioner NOK men okey. Hvor mye penger har du da trodd som har forsvunnet i seadril og Gogl når de utvanner selskapene så hardt som de gjør? Er tæring etter næring i Jinhui

Hvis vi sier 4 millioner i lønn pr år pr sjef så er vi for nede i 250 millioner i bonus. Det tror jeg er nærme sannheten fordi DN påstod resten var til arbeiderne
BUBBAN
18.04.2019 kl 19:07 2912

Aksjonærer har tapt mye mer grunnet shorting og emisjoner i SDRL,GOGL og FRO .Derfor er det mindre risiko å kjøpe JIN.

Ja jøss, og Coop er helt fantastisk, der betaler de kjøpeutbytte, og "aksjen" står på samme kurs...….


600 millioner er det DN som har funnet ut av, jeg tar det for gitt at de har gått gjennom og kvalitetssikret. Og om du tar utgangspunkt i 4 mill på hver av Pompel og Pilt, så blir det 8 mill. per år. Det blir 80 millioner på ti år. Regnestykket ditt var ikke enkelt å forstå....
BUBBAN
19.04.2019 kl 08:25 2749

JimjJonny!
Coop betaler kjøpsutbytte til kunder og ikke til aksjonærer.
Redigert 19.04.2019 kl 09:24 Du må logge inn for å svare

Akkurat....
Coop betaler ikke kjøpeutbytte til kundene, men til eierne. Men kjøpeutbytte står i forhold til kjøp...….

Og tilbake til JIN. 600 millioner fordelt på 2 stk. over 10 år, så vill de fleste forstått at det er røveri, og hva som skjer i andre selskaper er aldeles irrelevant i den sammenheng.
BUBBAN
19.04.2019 kl 11:59 2672

JimJohnny kan ikke påvirke JIN kurs utvkling framover.Han skrevet mye negativt da aksje kursen var 4 kr .Jin steget ti 14.
Han er den første som forlater JIN tråden når JIN begyner å stige.

En "liten" lystløgner du, BUBBAN.

Okey jeg gir meg Jonny cash. Men kan du sende link til artikkelen. Jeg har slått sammen to artikler fra DN en artikkel der de sier 420 millioner i bonuser på var det 8 år og den seneste artikkelen på 60 millioner. Men hvis de har kommet med enda en artikkel på hele 600 millioner så gir jeg meg på det.


Tankardjr

Link under.
Til tross av ulikt syn, riktig god påske ?


https://www.dn.no/bors/jinhui-shipping-and-transportation/ng-siu-fai/ng-kam-wah-thomas/de-to-toppsjefene-fikk-mer-i-lonn-enn-rederiets-65-ansatte-til-sammen/2-1-583133

«Broren som får «smuler»
De to grunnleggerne har gjennom de siste ti årene fått utbetalt over 600 millioner kroner gjennom Jinhui Shipping. I tillegg har de aksjer og opsjoner i rederiet verdt flere titall millioner kroner.»
BUBBAN
19.04.2019 kl 16:32 2572

JimJhonny!
Det var en heftig debatt om kursutvkling mellom deg JimJonny og longinstinktbulk da kursen var 4 kr og siste nevnte vant da kursen steget til 12.50.
Redigert 19.04.2019 kl 16:33 Du må logge inn for å svare

Ok takk for den Jonny cash og god påske til deg også. Da er det teamet drept det er 600 millioner inkludert lønn og opp igjennom alle tider. Det er til å leve med og bonusen har gått nedover og utbyttene har gått opp den siste tiden. Ergo så er det bedre å eie Jinhui aksjen nå en før.