Så var det bøndene igjen. NB de som mater "gjøkungen".


Et par dager etter 9. april feiret Sikhene sin turbandag mad in noway. Erna Solberg skinte som en sol, vel og merke, uten noen Turban.

https://www.aftenposten.no/osloby/i/kJ026L/Venter-over-20000-pa-turban-fest-i-Oslo-sentrum

Ifølge Goethe var det lettere å flette en Krans, enn å finne et hode som var Kransen verdig..........
Høns og fjærfe kjennetegnes å være fargeblind. Erna Solberg Børve Brende og Ine Marie Søriede m/fl fremstår å være Do-do fuglene Hærførere “If it walks like a duck, and quacks like a duck, it most probably is a duck!” Mitt inntrykk er i vertfall at både svensker og nordmenn flest representerer en slags menneskelig variant av dodo-fuglen, som ble utryddet fordi den knapt kunne gå, men trodde selv at den kunne fly..............


Gratis på Flytoget
Turbandagen innledet for et par år siden et samarbeid med Flytoget. Det blir egen turbanstand og servering på Flytogterminalen på Oslo S. Alle med turban får reise gratis med Flytoget hele dagen. Så det er sagt.

Til forter, du selv skaffer deg en Turban, des bedre ...............

Hvorfor er du imot forslaget fra SP? Jeg mener det er et fornuftig forslag.

Feil Oliver. Høns har fargesyn. Høns har til og med bedre syn enn mennesker fordi de også ser ultrafiolett og de har et avansert "bevegelsessensor-syn" som vi ikke har. Og de har så raskt synsapparat at de kan se blinkende/flimrende lys der vi mennesker bare ser jevnt lys, feks lysrørlys. Derimot har de dårlig nattesyn, dårligere enn hos mennesker.
Redigert 14.04.2019 kl 16:50 Du må logge inn for å svare

Innlegget er slettet av Ignatius