Integreringen går så det suser i Oslo ser jeg.

Slettet bruker
15.04.2019 kl 07:39 1291

Du må huske at dette er meget konforme mennesker som hverken bruker logikk eller tenker selvstendige tanker. Dette er trampeklappere som følger lederen blindt, så først når ledelsen i Partiet sier at sånn er det, ja da ER det sånn.
Slettet bruker
15.04.2019 kl 07:47 1285

Sånn sett er det nok best at Partiet står fast på at innvandring er berikende og at mangfold er fantastisk, for tenk om Partiet hadde sagt at innvandrera stjæler trygda og jobba våres og priser ungdommene våre ut av boligmarkedet. DA hadde ikke fotsoldatene vært seine om å finne frem faklene og høygaflene!
Slettet bruker
15.04.2019 kl 08:08 1274

Parti for sterk nedsettelse av skatter og avgifter. Bompenger er kommet for å bli sa samferdsels-stuten fra FRP. Mange tror at FRP er imot innvandring EØS eller Schengen, det er slett ikke tilfelle. Alt dette er FRP for. Det er ufint å gjøre som FRP Tybring-Gjedde å beskylde folk (uten egne midler,) som den norske stat selv har frakte/ hentet for bosetting her i Norge, å være en byrde? Staten som står bak denne galskap må selvsagt betale og gi dem et anstendig liv her i riket sitt. Med FRP i regjering har da fattigdommen økt. Det er aldri vært avgifts-bommet mer. Aldri har så mange fremmede folk ankommet Norge som med FRP Listhaug som innvandringsminister. Norge hadde 2 skip (kostet oss alle milliarder i leie,) i Middelhavet som bisto menneskesmuglerne for å frakte IS terrorister til Norge. De syklet over Storskog i store mengder. https://www.dagsavisen.no/nyemeninger/sylvi-listhaug-lyver-1.1159213
Sotah
15.04.2019 kl 09:31 1262

Den artikkelen i Dagbladet er så elendig journalistisk håndverk at den må være skrevet av en analfabet. Statistikkene er helt umulige å forstå noe av. Jeg satser på at det kommer mer fra edrue journalister etterhvert. Eksempelvis mener DB at det er under 5 % etnisk norske i bydelen der jeg bor. I virkeligheten menes det at det er omvendt, antar jeg. Og en økning på 60.000 over ti år fremstilles som noe truende. Og det kommer ikke frem om det er etnisk norske i den haugen eller ikke. Og ikke ser jeg noen definisjon på hva en innvandrer er. Makkverk, søppel og amatørmessighet satt i system.
ladaen7,30
15.04.2019 kl 10:05 1250

Enig med Oliver, det er fortsatt noen som roper på sosialistene men denne regjeringa har ikke akkurat rettet opp "feilene" fra forrige regjering, ting og tang har istedet tatt seg kraftig opp, om det så gjelder avgifter innvandring eller EU-tilpasning. Det ser nesten ut som at de holder på å overlevere hele nøkleknippet til EU-blokka.
Modnok
15.04.2019 kl 10:23 1243

Sorah klager på journalistikken til Dagbladet,må vite.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Ae0Lj/groruddalen-nordmenn-ut-innvandrere-inn

Også VG og de fleste andre i media har rapportert om hvordan nordmenn forståelig nok flytter vekk fra bydelene med mange innvandrere.
Aps egen Torbjørn Berntsen sa allerede i 2001 at det var ‘’Nok innvandrere på Grorud’’
Mon tro hva Berntsen mener om forholdene i Groruddalen nå flere år etter st også han valgte å flytte?

https://www.dagbladet.no/nyheter/berntsen---nok-innvandrere-pa-grorud/65742881
Slettet bruker
15.04.2019 kl 10:34 1236

Jan Bøhler delte sine bekymringer om ghettofisering i går kveld på NRK. Det var sikkert bare makkverk fra AP-mannen fra Groruddalen...
Slettet bruker
15.04.2019 kl 10:37 1232

https://www.dagbladet.no/nyheter/listhaug---vi-ser-en-gettofisering-av-oslo/70848947

Dette med høy fjernkulturell innvandrerbakgrunn blant skolebarn i Oslo har vi sett i mange år. Dette burde vært
tatt mer tak i tidligere.

Oppgaver :
1. Det må ikke tas inn flere fjernkulturelle innvandrere til Oslo. Her må det bli inntaksstopp.
2. De som er i Oslo må søkes spredd til andre kommuner, evt. andre bydeler. Og andre deler av landet eller Norden.
3. En må sende ut noen til deres hjemland.
4. Det må integreres bedre det som da er igjen på sine respektive steder.
5. De må ikke få så mange barn.
6. Etniske nordmenn må få flere barn enn nå.

Dette må tas veldig seriøst. Det er allerede veldig ekstremt visse steder med 9 av 10 osv. Oslo skiller seg ut nasjonalt.
Fjordgubben
15.04.2019 kl 10:48 1227

MMulig det er jeg som har misforstått, men jeg ser ikke noe problem med Dagbladets statistikk, men kan være enig i at den ikke er forklart på en presis måte, selv om det burde være mulig å tolke den i en bestemt retning uten at det blir altfor forvirrende.

F.eks sier de at ifølge statistikken at de i Søndre Nordstrand bydel at det var 18% av andelen etnisk norske som bodde der i 2006 som hadde flyttet ut i løpet av perioden 2006-2016.

Altså at andelen etnisk norske hadde sunket med 18%, det sies ikke hvor stor andel som var etnisk norske i 2006 eller 2016, bare at en så stor prosentdel hadde flyttet, er det korrekt?

I så fall er statistikken lett å forstå, og sannsynligvis ganske korrekt.

Er du enig sotah?

Here poenget her var vel å sette søkelyset på at det blir mange flere innvandrere i de østlige bydelene og omvendt i de vestlige, altså en utvikling som er uønsket, en ghettofisering som også overskriften tilsier.
Redigert 15.04.2019 kl 10:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.04.2019 kl 10:54 1221

Hva sier du Fjordgubben?

"altså en utvikling som er uønsket"

Den er jo ønsket av de som har hjerner som amøber. (Så får de som føler seg truffet tenke igjennom intelligensen til en amøbe.)
Redigert 15.04.2019 kl 10:55 Du må logge inn for å svare
Prelle
15.04.2019 kl 11:08 1213

Hagen og Frp har forgjeves gjentatte ganger foreslått å stoppe bosettingen av nye flyktninger i Oslo inntil byens store problemer med integreringen er redusert betydelig.
Selvsagt har de andre partiene avvist dette.Det er derfor riktig av byrådet å i økende grad avlaste Østkanten ved å bosette flyktninger og andre innvandrere på Vestkanten.Hele byens innbyggere må delta i integreringsarbeidet og dette er en klar konsekvens av den politikken det store flertallet selv har stemt på.

Greit at det er dyrere å kjøpe og leie boliger i vest,men i lengden vil bedre integrering mer enn kompensere for dette.
Vestkantfolka er ressurssterke og vil selvsagt inkludere innvandrere i bydelenes tilbud og sørge for at de får norske venner, lærer språket og ellers raskere blir integrert enn på Østkanten.
Når vil vi se somaliere og stanere med settere og aktive på tennisbanene i vest?
Sotah
15.04.2019 kl 11:12 1209

SSB har sikkert gjort en allright jobb her, det er bare så innmari krøkkete lagt frem av DB. Jeg savner gamle dager da redaksjonene hadde råd til korrekturlesere.

Edit: Sånn cirka, jeg bare, Hæ???

-I perioden mellom mellom 2007 og 2017 vokste Oslos befolkning med 63.000, om lag like mange innbyggere som bor i Drammen. I samme periode var netto utflytting fra Oslo blant dem med norsk bakgrunn på 5000.

Netto økte altså Oslos befolkning med nærmere 70.000 innbyggere med innvandrerbakgrunn i perioden.

For å sette det i perspektiv er netto økning i innvandrerbefolkningen i Oslo i løpet av ti år om lag like mange som bor i Molde (27.000) og Arendal (44.000).
Redigert 15.04.2019 kl 11:30 Du må logge inn for å svare
polemiker
15.04.2019 kl 12:06 1189

La meg prøve å hjelpe deg litt Sotah.

La oss begynne med de 5000 netto utvandrede nordmenn fra Oslo. Det er altså summen av de nordmenn som flytter inn minus de som flytter ut. Når så Oslos befolkning har økt med 63.000, vil det altså tilsi et det er kommet 68.000 nye med innvandrerbakgrunn til Oslo. (eller nærmere 70.000 som det står i artiklen).

Got it?

Hensikten med den grafiske fremstillingen var altså å vise hvilken vei den norske flyktningstrømmen går, og sånn sett er den ganske avslørende.
polemiker
15.04.2019 kl 12:50 1168

Noen av oss så denne utviklingen skje allerede for 25 år siden, så denne flukten av nordmenn ut fra innvandrerbydelene er ikke noe nytt. Det har pågått lenge, men skøt vel virkelig fart rundt årtusenskiftet. Tilbake i disse bydelene sitter nå syke, gamle, sosialister eller de med dårlig økonomi. Mange av dem har vel allerede kapitulert og innfunnet seg med at de er blitt en minoritet og fremmed i sitt eget nabolag.

Politikere som Bøhler & co kan snakke så mye de vil om at noe må gjøres, men fakta er vel at det er ingenting de kan gjøre. Utviklingen vil bare fortsette helt til det ikke er noen nordmenn igjen. Kanskje en og annen feit batikkheks som har funnet seg en kortvarig lykke sammen med en asylsøker som vil ha statsborgerskap eller noen konvertitter. Sistnevnte gruppe vil nok øke i tiden som kommer.

Danskene prøver nå fortvilet å ta grep, men selv om de tar i bruk drastiske metoder ved å rive 40% av boligene, vil ikke det løse noen problemer. Selv ihuga SV'ere er ikke så stupide at de flytter inn i en blokk smekkfullt av innvandrere. Noen ildsjeler har fått lære seg en kostbar lekse for sin pionervirksomhet når de har fått barn i området.

Den multikulturelle berikelsen vil bare bli spredd ut over et enda større område og ødelegge nye nabolag. Tusenvis av etniske danske blir igjen jaget på flukt og sin økonomi ødelagt med lavere boligpriser. Utviklingen ses tydelig i Sverige hvor boligprisene generelt sett har steget kraftig, men unntakene er områder med stor og økende innvandrerandel. Der har boligprisene stupt med 15-20% bare de siste halvannet året.

Desto mer tragisk blir det for de som ikke har kommet seg ut i tide. Verdien av deres bolig faller mens prisen for tilsvarende boliger stiger i andre områder de potensielt kan flykte til. De blir etterhvert fanget eller må innfinne seg med å gå ned i boligstandard. Utviklingen med "gated communities" har allerede startet i Sverige og vil spre seg til Norge og Danmark også. Her er det ikke kjøpers marked, men man må søke om medlemskap. Det er selvsagt ikke lov å sile ut folk basert på etnesitet, men hva som skjer i praksis er vel en annen ting.

Den politiske eliten og folk med masse penger har håndtert dette ved hjelp av penger. Boligprisene er rett og slett så høye at kun en mikroskopisk andel av innvandrere har råd til å bosette seg der. I tillegg har de naturligvis sørget for at moskeer og multikulturelle "kulturinstitusjoner" holdes langt unna nabolaget.
Redigert 15.04.2019 kl 12:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.04.2019 kl 13:01 1164

I Groruddalen er det nå bosatt folk fra hele 130 nasjoner. HMK sa med et smil at dette er fremtidens for Norge. HMK Kongen fylte 80 år og feiret dagen i utlendighet. Han trengte ikke å komme tilbake, han bør beordre sin adjutant å innlevere "flosshatten" slik den del av staten kan bli brakt til opphør.
polemiker
15.04.2019 kl 13:37 1151

Jeg kan vel være såpass bold å komme med en aldri så liten spådom. Hva tror dere vil skje når det nå snart ikke er flere etniske nordmenn igjen i disse områdene i Grorudalen eller Søndre Nordstrand? Vil det være norske verdier, frivillighet, dugnadsånd eller respekt for lov og orden som vil råde tror dere?

Det vil nok sakte men sikkert dø ut og det vil vokse frem en egen kultur basert på den dominerende muslimske "kulturen". Det vil bli shariapoliti og domsstoler, eget bankvesen, eget sosialt hjelpeapparat, muslimske skoler og barnehager. Butikker med skilter og plakater på arabisk, somali og pakistansk. Kebabnorsk blir bare en dialekt sidestilt disse fremmedspråkene.

Hvor skal barna som vokser opp i disse gettoene lære seg norsk? Hjemme lærer de seg kun sitt morsmål og når det ikke er noen norske igjen lærer de heller ingenting når de er ute i nabolaget og leker. Kontantstøtten sørger for at analfabet mødre holder ungene hjemme inntil de begynner på skolen. Der møter de i stadig større grad "lærere" som heller ikke kan snakke skikkelig norsk. I tillegg har vi denne "geniale" ordningen med at ungene har krav på morsmålsundervisning.

Svenskene har gitt opp, så på grunn av at stadig flere "nyankommende" strøyk i Svensk Hovedmål og følgelig ikke kom inn på videregående skoler, politiskolen eller univeristet, endret de like godt hele greia og har nå innført valgfritt hovedmål. Ungene kan nå velge bl.a arabisk som sitt Hoved- og "morsmål". Enn så lenge er svensk et obligatorisk sidemål. Smart, ikke sant?

Så ja, min anbefaling til politikerne er å fortsette med det vi vet ikke virker. Mer morsmålsundervisning, flere moskeer, flere etniske kulturinstitusjoner, gi folk mer gratis penger uten krav til motytelse - fattigdom gjør muslimer krakilske. Folk med mange unger må få større leiligheter bekostet av samfunnet - trangboddhet er roten til alt ondt vet vi.

En kjempesuksess i integreringen er jo å sørge for at det kommer stadig påfyll av folk fra middelalderkulturer. Man må for all del ikke lytte til forskere og ren fornuft ved å gjøre det forbudt med søskenbarnekteskap. De milliardene dette koster helsevesenet er en god investering. Sist, men ikke minst, sørg for å gi innvandrere flere og mere goder enn den etnisk norske befolkningen - slikt blir det alltid god stemning av.
ladaen7,30
15.04.2019 kl 14:00 1143

Byrådsleder Raymond Johansen sier at utviklingen ikke er ny.




Neivel, men da har man kommet langt da de har funnet ut at det ikke bare er et FRP-problem lengre, det er et virkelig problem.
Når alle er enige i at det er et problem så kanskje det kan gjøres noe med det? Eller er det allerede for sent?
Modnok
15.04.2019 kl 14:00 1141

Igjen godt beskrevet av Polemiker!
Det er en illusjon å tro at man ikke ramnes av forfallet i Oslo om man har kjøpt bolig vestover i byen og ikke selv har berikerne som naboer.
Hele den segregerte byen rammes økonomisk og miljøet,tryggheten og trivselen ødelegges også for de på Vestkanten.
Byrådet gjør rett når de nå leier og kjøper boliger til flyktninger og innvandrere på Vestkanten.Da spres problemene over hele byen og de som da vil gå på skoler med norske elever vil «ære norsk mye raskere enn de som bor i ghettoene.

Jeg flyttet fra Oslo og angrer kun på at jeg ikke flyttet tidligere.Oslos forfall er lettere og bedre å observere når vi bor utenfor byen.
polemiker
15.04.2019 kl 14:30 1133

Det som er det "geniale" ved at Oslo har samlet omtrent alle innvandrerne i egne bydeler er at vi nå kan se litt nærmere på den gamle påstanden om at innvandring skulle være en berikelse for samfunnet. Ikke bare kulturelt men også i stor grad økonomisk. Vi trang nye innvandrere som skulle sikre våre pensjoner når eldrebølgen skyllet inn over landet, ble det påstått.

Etter 30 år med innvandring og hvor politikerne har gjentatt denne floskelen til det kjedsommelige, kan vi nå gjøre opp en midlertidig (?) status. Om påstanden hadde vært riktig burde nå bydelene Grorud og Søndre Nordstrand vært noen fantastiske pengemaskiner for Oslo kommune. Slik gikk det nok ikke. Samtlige av disse bydelene er et gigantisk underskuddsforetagene for kommunen.

Innbyggerne i disse bydelene har de laveste gjennomsnittsinntekten og samtidig den høyeste andelen trygde- og sosialhjelpmottagere. Størst andel barnevernssaker, høyest kriminalitet, arbeidsledighet, sykefravær osv. Kort sagt scorer de høyest på alle utgiftsposter og lavest på samtlige inntekstposter. Da har jeg ikke engang regnet med eiendomsskatten sosialistene innføre og hvor de satt grensen slik at nesten alle boligeierne i disse gettoene falt utenfor.

Her kan man finne en del av tallene. Kommunen har gjort alt de kan for å gjøre sammenligning vansklig, men med litt kreativitet er det mulig å finne det som er interessant. Hvorfor oppgir de oppgir de ofte tallene i antall hoder i stedet for % av befolkningen tro? Er litt enklere å sammenligne når man har prosent og ikke antallet.
http://statistikkbanken.oslo.kommune.no/webview/index.jsp?catalog=http%3A%2F%2F192.168.101.44%3A80%2Fobj%2FfCatalog%2FCatalog79&submode=catalog&mode=documentation&top=yes

Opplæring i arabisk, somali og Urdu koster penger. Så om ser på kostnadene per hode i Osloskolene er det vel også en ganske klar trend. Enkelte vestkantskoler får drøye 50.000 per hode, men f.eks. Tøyen har over 100.000 per elev. Om skolebudjettet anses som en pott, burde ideelt sett fordelingen vært tilnærmet lik, men sosialistene har "tatt" penger fra skoler hvor det går hovedsaklig nordmen og gitt dem til innvandrerskoler. Er vel ikke bare morsmålsundervisning som er årsaken til det.

https://www.aftenposten.no/osloby/i/4OrV/Store-forskjeller-mellom-Oslo-skolene

Nå vil vel noen hevde at vi må gi dem litt tid. 30 år er "kort" tid, så om vi gir dem 30 år til og stadig pøser på med en småby hvert år, går det seg sikkert til. Det vil det naturligvis ikke gjøre, men kostnadene til å brødfø den nye befolkningen vil bare komme på toppen av det eldrebølgen vil koste. Disse nye landsmennene blir også eldre og de første som ikke allerede er blitt uføretrygdet blir nå pensjonister.
Vomit
15.04.2019 kl 15:14 1121

Vi som ikke trives med utviklingen i Oslo har allerede flyttet eller bør flytte vekk.
Det er for dumt å bli boende på et sted hvor man forbanner utviklingen og ser at det går i feil retning.

Bittert og frustrerende,ja,men det er viktigere å trives der man bor.
Redigert 15.04.2019 kl 15:15 Du må logge inn for å svare
Sotah
15.04.2019 kl 16:46 1106

Men da er det tyrkere, syrere, polakker, russere, bergensere og trøndere i skjønn forening, tipper jeg? Utflytter kan hvem som helst bli nå for tida sånn prisutviklinga er. Jeg titter på boligannonser utaskjærs støtt jeg også. Du får lett 75 kvm til for samme prisen.
polemiker
15.04.2019 kl 19:34 1073

Nei, de 5000 er etniske nordmenn. Før så var det altså en netto tilflyttning av av andre nordmenn til Oslo, det har altså snudd. Norlendinger, bergensere og trøndere er ikke så tent på å bo i Oslo om de ikke må. Hva kan det komme av. Mitt tips er at ikke bare vil utviklingen fortsette, men den vil eskalere kraftig i tiden som kommer.
Sotah
15.04.2019 kl 19:44 1072

Dette begynner å se meg ut som en ikke-sak. Si fra hvis det dukker opp noe interessant.
Biggy
15.04.2019 kl 20:45 1064

Det er nok en del unge voksne nordmenn som flytter til Oslo.De vil leve urbant,være hippe og føle byens puls.
Norske barnefamilier flytter fra Oslo.De ser hvilke flotte boliger de får utenbys for det de selger vanlige boliger
for i hovedstaden.
Mye bedre skoler og miljø for barn å vokse opp i.
Lurulf
15.04.2019 kl 23:47 1047

Bydelene i Oslo øst, Groruddalen og Søndre Nordstrand er tapt for godt. Utviklingen er irreversibel, det er ingen vei tilbake. I løpet av få år vil disse bydelene være fullstending tømt for etniske nordmenn.

Det mest fornuftige vi kan gjøre er å plassere samtlige nyankomne ikke-vestlige i årene som kommer i disse bydelene som uansett er ødelagt for all framtid. Stortingsflertallet bestemmer at vi skal masseimportere en middels stor norsk by med uintegrerbare muslimer og afrikanere hvert eneste år framover. Greit, da havner de der hvor de kan gjøre minst skade for etniske nordmenn. Disse bydelene er allerede utrivelige å ferdes i, og vil snart bli NO-GO soner.

Det absolutt verste vi kan gjøre er å bosette disse uintegrerbare og voldelige menneskene i andre bydeler i Oslo. Får disse først rotfeste i enkelte nabolag er helvete løs med en gang. Det vil etterhvert komme flere og flere som vil føre til ghettofisering, økning i vold, bilbranner, osv. Den kjente norske konfliktskyheten vil gi disse voldskrapylene fritt spillerom til å gjøre hva de vil. Det er ingen løsning å utvide ghetto-områdene og dermed også ødelegge andre bydeler. Og på toppen av all jævelskapen må alle vi delta i finansieringen av kostbare boliger i andre bydeler som mange etniske nordmenn ikke engang har råd til.
Pedal
16.04.2019 kl 08:21 1034

Å bygge ut ghettoene og virkelig segregere Oslo kan føles besnærlig for de som bor på Vestkanten og tror at den berikelsen de ikke ser akkurat der de bor ikke angår dem.
Byen er allerede så segregert at de i vest i stadig større grad vil måtte betale for de på øst og det er allerede en økning av barneran og andre berikelser på Vestkanten.Særlig på Majorstuen har det vært økt aktivitet av berikende ran i det suste.

Selvsagt må hele byen delta i integreringen.Alle skoler må delta i å tilby best mulig læremiljø for innvandrere,og da er det klart at skolene med flest norske elever raskere vil lære de fremmede norsk språk og kultur.Vestkantens velgere har selv stemt på partier som Høyre,Ap og andre som ukritisk tar bølgen for innvandring,og da må selvsagt disse velgerne også stille opp i denne enorme utfordringen for Oslo og Norge.
Truly
17.04.2019 kl 07:33 990

https://www.nettavisen.no/%C3%B8konomi/oslo-politikerne-aner-ikke-hvordan-de-skal-stoppe-ghettofiseringen-av-byen/3423671858.html

Forfallet fortsetter uten at politikerne vet hvordan de kan stoppe det.

Byrådets satsing på å bosette innvandrere på Vestkanten virker fornuftig,for når Østkanten flere steder er ødelagt MÅ også resten av byen hjelpe til.
Velgerne også i vest der har jo selv indirekte stemt for denne innvandringspolitikken.
Flott med mangfold for de blendahvite barna og spennende med nye kulturer i bydelene......,eller?
Slettet bruker
17.04.2019 kl 07:48 983

Dette går ikke og stoppe.
Dere forstår ikke dette.
Må bare innfinne seg med at snart er vi 8 milliarder på kloden.
Dere skal alle dere være glad at dere kan drikke rent vann om dagene.
Nesdal dere snakker om noen tullinger på Østkanten.
Fy faaen hvor er IQ.
Tenk globalt.
Og det er det ingen politikere som gjør,,,, samt noen av dere.
Jeg sitter på min høye hest.
Bæsjen er dere.
Tenk, tenk , tenk ,
Hilsen Tanker.
Binders
Slettet bruker
17.04.2019 kl 07:52 982

Og du pappastan skjønner ikke en dritt.
Vil ikke dele en brødsmule med deg en gang.
Ikke god og ha med seg i Krigen.
Du har ikke opplevd de hare 80 i åra...
Slettet bruker
17.04.2019 kl 08:33 975

Og hvorfor skjønner ikke jeg en dritt?
Jeg betaler med 99% sikkerhet mer skatt enn deg.
De fleste vil nok ha med meg i krigen. (Det vil du forstå hvis du visste hva jeg har utrettet tidligere i livet og hvis du fikk møte meg face to face.)
Jeg var mellom 18 og 28 år i 80-åra så jeg har nok opplevd de.

Hva med deg?
Hva kan du skilte med annet enn å være tøff i trynet her på HO?

Slettet bruker
17.04.2019 kl 09:26 965

Tøffere en deg.
80 åra var hare.
Her på HO
Farlig, bra det er Guds i deg.
Er du Guden.
Hehe.
Kunne vært bra og møtt deg Kongen.
Slettet bruker
17.04.2019 kl 09:30 965

Ganske sikker på jeg er 1 % som betaler mest skatt av Norges befolkning.
Der har du påske Q.
Jeg sier bare at vi må tenke på de som ikke har nok.
Er ikke så vanskelig det .
Slutt og fyr deg så opp, din lille sopp.
Slettet bruker
17.04.2019 kl 10:16 960

Du er i alle fall god til å rime.

Det skal du ha.

God påske.
Slettet bruker
17.04.2019 kl 10:45 954

Den er grei papp.
God påske ?
Skall
17.04.2019 kl 11:35 944

Etter valget i 2015 har det vært mange frustrerte borgerlige velgere som har håpet at det ved valget nå i september igjen vil bli borgerlig styrt byråd.Det er mulig de fremdeles håper,men det ser ut som om det blir fire nye år med Ap,SV,MDG og kanskje Rødt i hovedstaden.
Da vil mange våkne og innse at den utviklingen de har sett de fire siste årene vil fortsette.
Selvsagt vil da enda flere nordmenn innse at deres fremtid i Oslo vil bli preget av innvandrere,bompenger, restriksjoner på bilbruk,eiendomsskatt og mer kriminalitet og dårlig oppvekstmiljø for barna.
Flyttestrømmen med nordmenn ut av Oslo vil øke!