Ghettofisering av Oslo


https://www.dagbladet.no/nyheter/listhaug---vi-ser-en-gettofisering-av-oslo/70848947

Dette med høy andel fjernkulturelle med innvandrerbakgrunn blant skolebarn i Oslo, har vi sett i mange år.
Dette burde vært tatt mer tak i tidligere.

Oppgaver :
1. Det må ikke tas inn flere fjernkulturelle innvandrere til Oslo. Her må det bli inntaksstopp.
2. De som er i Oslo må søkes spredd til andre kommuner, evt. andre bydeler. Og andre deler av landet eller Norden.
3. En må sende ut noen til deres hjemland.
4. Det må integreres bedre det som da er igjen på sine respektive steder.
5. De må ikke få så mange barn.
6. Etniske nordmenn må få flere barn enn nå.

Dette må tas veldig seriøst. Det er allerede veldig ekstremt visse steder med 9 av 10 osv. Oslo skiller seg ut nasjonalt.
Redigert 20.04.2019 kl 23:42 Du må logge inn for å svare
15.04.2019 kl 23:07 1962

Flere norske jenter/ kvinner må gifte seg med muslimske menn så er problem solved.
Iz
20.04.2019 kl 23:08 1769

Oslo bør kanskje ikke bosette nye flyktninger da det blir vanskelig med integrering. Det bør være tak på hvor mange barn med utenlandsk bakgrunn kan gå på en skole. Videre bør kommunale boliger spres over hele Oslo. Jeg synes at ulike folk og kulturer er en berikelse men de bør integreres i arbeidsmarkedet først og fremst. Utlendingene er mye forskjellig men det er vanskelig med de som går på Nav år etter år og har ikke en gang ønske å komme ut i jobb. Mens noen andre vil jobbe men får det ikke til. Kanskje de som kommer som flyktninger burde fått jobb uten å søke. F eks om man er lege fra hjemlandet så får man etter introduksjonsprogrammet deltids jobb på et sykehjem og så kan en selv jobbe seg opp og ta imens de godkjenningen han/ hun trenger. De som ikke har utdanning må få andre type jobber som passer dem.
Binyrer
21.04.2019 kl 20:44 1563

Det er deilig å se multikulturismen i Oslo.
Muslimene fortjener å eie Oslo som de snart gjør, mems nordmenn går på ski og reiser bort i påsken og etterlater tomme kirker var moskeene fulle langfredag til fredagsbønn.

Man kan ikke tale med 2 tunger, ønske mer norske verdier, men selv ikke aktivt delta for å ivareta det kristne fundamentet Norge er bygd på. Nordmenn melder seg ut av kirken, muslimene melder seg inn i respektive muslimske trosamfunn.
Ergo etter norsk lov får de mer og mer støtte til å bygge flere moskeer. Bare å gratulere dem, vel fortjent.
Iz
21.04.2019 kl 22:13 1505

Nordmenn er veldig individualister mens de som kommer fra muslimske land søker mer sammen og tenker mer kollektivt. Ikke alle er så beviste muslimer men de søker sammen og de har kanskje heller ikke råd å dra et sted i påsken. Interessant at en undersøkelse nylig viste at somaliere var se mest lykkelige i Norge. De kommer lavt på alle statistikker når det gjelder inntekt, jobb, boforhold, integrering men de kommer høyt på lykke! Jeg tenker dette skyldes at de søker sammen og omgås hverandre og at materielle verdier eller prestisje jobb er ikke så viktig for dem. Mens andre streber etter lykke i penger, hus, jobb og blir kanskje aldri helt fornøyde. I tillegg kan være at troen gir dem ro.
OldNick
22.04.2019 kl 00:47 1442

Helt forståelig det.

De kan nok NAV-reglene både bak og fram, og skrattler hele veien til banken over hvor lett det er å snylte på Ola Dunk.
Iz
22.04.2019 kl 09:34 1339

Mange er ikke så god på Nav- reglene. Jeg har sett mye overtramp som Nav gjør mot disse. Tenker at egentlig har kanskje Nav skylden for at så mange av disse er utenfor jobb og utenfor norsk samfunn.
Odi.1
22.04.2019 kl 12:39 1264

Elvis kjem snart å spelar på Kasse Gitar
Odi.1
22.04.2019 kl 12:41 1255

"Oslo skiller seg ut nasjonalt. "

Ikke minst Politisk!

Kommunistenes høyborg...
kaunis
22.04.2019 kl 12:47 1241

Svenske-tilstander, HÆ I Norge e det ikke TVANG å være kristen.
Iz
22.04.2019 kl 12:53 1231

Jeg tror venstre partier vokser i Oslo på grunn av de utfordringene som er der og på grunn av befolkningen som finnes i Oslo. En av utfordringen er boligpriser både for de som kjøper og de som leier. Det er også mange høyt utdannete i Oslo og mange enslige både med og uten barn. I tillegg søker mage landets rusmisbrukere seg til Oslo. Oslo har også utfordringer med områder hvor det bor mange utlendinger og en del av disse står utenfor arbeid, boligmarked og det norske samfunnet og det finnes også mange som vil delta men ikke klarer eller får sjansen.
22.04.2019 kl 13:10 1208

Ja hvem vet, det kommer til å løse problemene, ny giv !

Sanner har gjort det klart at det ikke er aktuelt med flyktningsstopp (men hva med innvandring som ikke handler om asyl? - vet ikke) til Oslo. "Det henger sammen med kompetanse og beredskap" sier han. Heh... vet ikke andre kommuner i Norge noe om integrering? Jeg synes lykkes ganske bra jeg. Innvandrere blir satt i arbeid og i mindre miljøer blir de brutalt tvunget i kontakt med de lokale, de kan ikke "slippe unna" integrering ved å lage gettoer og lage grupper med "sine egne". De blir pent nødt til å lære seg norsk i rekordfart og spise komler og raspeballer når gamle Rigmor inviterer dem på middag. Så kan de jobbe med å sløye fisk, sette opp gjerder for bønda eller servere på hotell. Selv bodde jeg i Nord-Norge på en øy og mine slektninger satte noen somaliske asylsøkere til å henge torsk og torskehoder til tørk til 150kroner timen. De jobbet som bare rakkern. Hva ellers hadde de å finne på?

Havner de på Søndre Nordstrand, kommer de bare til å henge rundt der eller på Grønland og surre rundt med sine egne. Sorry altså, men lediggang er roten til alt ondt.

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/regjeringen-ikke-aktuelt-med-flyktning-stopp-i-oslo/3423594584.html

Sanner og Mæland på "ekskursjon" til Grønland og Tøyen. Heh... det er jo ikke engang de mest belastede stedene akkurat...

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/EoA48G/faridah-fra-toeyen-folk-var-redde-for-aa-komme-hit

Fortsatt God Påske
Redigert 22.04.2019 kl 13:24 Du må logge inn for å svare
Odi.1
22.04.2019 kl 13:28 1181

" De jobbet som bare rakkern "

Belive you…. Så det samme på gjæren , der samlet en Bonde inn 8-10 stykker i en Opel stasjonsvogn fra ca 1978 , og kjørte de ut på Cottonfields , for så å hente de igjen på ved solnedgangen.., slikt blir det samfunn av , ikke bare bråk og knivstikking , Norge på sitt beste.

Sosjalister , kappitalist kommunistene trykker ordningene til sine bryst, med 500 -800 000 kr i året for stort sett null og nix, de trenger bare følge strømmen og nikke samtykkende. Helst ha ett ekstremt HAT til TRUMP som har som sin største oppgave å få Amerikanske innbyggere i Arbeid.


CA 80 000 olje og gass arbeidere skal fases ut, når kommer de offisielle tallene for alle ansatte i Stat og Kommuner som skal Fases ut i takt med falle fra Olje og Gass inntektene, Sanner og Erna har vel en god Nasjonal plan på dette , med så god tid dem har fått på seg nå ??

Politikernes verden kan ikke begrense seg til det som skjer i Brussel og Oslo. Da går det att helsike.
Karybdis
22.04.2019 kl 13:58 1153

Har jo fulgt debatten i 30 år. Nå er det blitt ghettoer og et problem(er); vel det tok jo bare 30-35 år. Ingen stilles til ansvar selvsagt; mange har jo
scoret billig humanisme poenger gjennom lang tid. Det er krevende/vanskelig å integrere fjern-kultur og genuin fattigdom. Folk flest er jo klar over det, men ikke det offisielle Norge. Der skal jo Bøhler gis litt kred for at han har turt å artikulere det; Raymond sier at han forstår at normalt vestlig orienterte barnefamilier flytter; CTGD har sagt det lenge, men han er forlengst stemplet som rasist. De vestlig orienterte flytter/rømmer bort fra fjernkulturen og tilbake blir kniven(e) og ghettoen. Det er blitt et problem i Oslo så nå skal dette eksporteres til andre deler av landet der problemet muligens er mindre alvorlig.
For Norge er det viktig at problemet er størst i Oslo- politikerne skal nettopp se og kjenne på problemene og på konsekvensene av sin politikk: Nei til eksport!!


Integreringen må styres mer, nå bare lar de det skure og gå. F.eks. med norskopplæring. Hvorfor er det så mange skoler der elevene mangler grunnleggende norskferdigheter. De burde selvsagt sendes på et introduksjonskurs og tvinges til å bestå før de setter en fot inn i ungdomsskole eller videregående skole. Men de kan ikke nektes pga. opplæringsloven. Det er sånne ting politikere er redde for å ta tak i (tror jeg) av frykt for hva det vil koste, så de bare kaster ballen over på kommunene og bydelene og lukker både øyne og ører. Dette er bare én av tingene...

Men flere flyktninger, jo de må vi ta inn. Ellers kan Juncker bli lei seg.
Redigert 22.04.2019 kl 16:43 Du må logge inn for å svare
Iz
22.04.2019 kl 23:34 993

Norskopplæring blir et problem der mange av samme nasjonalitet går på samme skole og klasse samt at de omgås kun sine egne i fritiden. Ellers utenforskap er et problem: de som er uten jobb og uten egen bolig og må leie dyrt og kanskje ustabilt år etter år. Jeg er sikker på at de som kommer innenfor boligmarked vil også ha mer stabilitet og derfor krefter og motivasjon til å ta ansvaret for sitt liv og økonomi enn de som bor i diverse Nav betalte boliger. For å få en jobb så må man gjerne delta i en konkuranse- altså reklamere for seg og vise ar en er bedre enn andre som vil jobbe der. Mange blir også diskriminert om de prøver samt at mange får håpløse råd av Nav. Jeg har vært bort i folk som f eks blir bedt om å gå på jobbsøkerkurs i siste året av et studium i stede for at nav kan støtte dem slim at de fullfører og har et yrke. Vi må se på
nav litt som foreldrene våre. Men de rådene Nav gir er langt fra de en far eller mor ville gitt. Jeg har også sett noen som klarer å få fast deltidsjobb i en kommune et stykke unna mens tiltaket vedkommende går på råder denne personen om ikke å ta jobben men heller ha diverse praksisplasser. Mye rart med Nav men det er Nav som veileder mange voksne flyktninger og andre som er utenfor. Tenker gi noen fortrinnsrett til en jobb eller øremerke noen stillinger til visse grupper er ikke så dumt. Kommer det en flyktning så gir vi ham eller henne en jobb og kun fa kan vi se hvordan det går.