"Fjordman støpte kulene" - galskapen fra AP slutter aldri...


"Ap-politiker om islamkritiker: – Breivik avfyrte skuddene, men «Fjordman» var en av de som støpte kulene. Ap-politiker og Utøya-overlende Erik Kursetgjerde hevder norsk islamkritiker «støpte kulene» for massedrapsmann Anders Behring Breivik da han drepte 69 ungdommer i 2011. … Også Kursetgjerdes advokat Bryjar Meling kritiserer Jensen. – Det som burde bekymre Peder Fjordman, er hvorfor en av tidenes verste massemordere fant det for godt å sitere ham og å la seg inspirere av ham, skriver han på Twitter."
https://resett.no/2019/04/15/ap-politiker-om-islamkritiker-breivik-avfyrte-skuddene-men-fjordman-var-en-av-de-som-stopte-kulene/

Hvor skal det satanistiske hatet fra NWO-Støres parti stoppe? Helene Bøksle sang beroligende vakkert i drapsmannens ører mens han utførte skrekkhandlingene. Kanskje var det Meny som hadde bygget opp kroppen hans til ugjerningene? Felleskjøpet sto for bombematerialet. NAV betalte ham for et år med Wargame-trening. Osv. Ehhh, hvor skal vi stoppe listen over gode hjelpere? Ved hans fraværende AP-far? Hans psykisk syke AP-mor?

Hvor dumme er de egentlig i det hatefulle Støre-styrte AP?

Jens Stoltenberg gjorde det helt klart: "Det er bare én skyldig i 22/7 terroren!"

Dette er ingenting i forhold til Trumps rasistiske hatefulle angrep på den muslimske kongresskvinnen Omar's om "out of context" kommentarer om 911. Hun var 18 år da terrorangrepene skjedde. Fjordmann var mye nærmere miljøet til ABB.

Redigert 15.04.2019 kl 13:53 Du må logge inn for å svare
børst
15.04.2019 kl 14:02 759

Det er vel mer grunn til å peke på Islam og Koranen for Breiviks handlinger ettersom både Fjordman og Breivik kan ses på som en motreaksjon mot innføringen av Islam i vestlige samfunn. Man kan ikke ha anti-islamister uten Islam.
Redigert 15.04.2019 kl 14:03 Du må logge inn for å svare

De er ingen motreaksjon. De har samme tankegang som islamistiske terrorister.
Oleg Negranov er et godt eksempel på det. Han gikk fra å være nynazist i Norge til soldat i IS.

https://www.nrk.no/dokumentar/sentral-i-nynazist-miljo-i-norge_-ble-is-kriger-1.12986425

Trumpen popper opp i alle tema.... Blir litt papegøyeaktig kan man si:-))
børst
15.04.2019 kl 14:14 749

Man kan ikke slutte noe som helst basert på ett enkelt tilfelle. Men nå var det faktisk slik at nazistenes toppledelse hadde et positivt syn på Islam og at Hitler selv mente at Islam og nazismen var ideologisk beslektet.

"Jens Stoltenberg gjorde det helt klart: "Det er bare én skyldig i 22/7 terroren!"

Nå har vel nettop du sagt at dette ikke er tilfellet.

Klassisk. For Tyskland ulykker beskylte Hitler på jødene. Emigrantstaten (De hjemvendt rømte,) skylte sin egen dumhet og feighet på Vidkun Quisling. Etter gjødsel detonasjonen til ABB «økonomen» i regjeringskvartalet og Utøya massakren beskyldte et godt dokumenterbart «udugelig offentlige Norge» på Fjordmann? Avslørt for alverdens ble det bevist hvor talent og hjelpeløs, hele den norske krigførende terrorist-støttende norske staten var. Anders Behring Breivik (t.v.) hilser på regjeringsadvokat Fredrik Sejersted før ankesaken. Hva mener egentlig kongeriket Norge med rettstaten sin, å fortelle omverden med bilder som dette? http://www.abcnyheter.no/nyheter/2017/03/03/195282638/breivik-tapte-er-en-seier-menneskerettighetene

Og det koblet du utav at jeg mente det var papegøyeaktig å koble inn Trumpen i alle strenger? Ok....

I en hovedstad jeg har sett omtalt som en pestbyll på nasjonens legeme, rekrutters "klokskapen" fra den del av pestbyllen hvor de norske "arbeidsfolkene" helt nye lederskap dyrkes opp og kommer ifra. Det er fra de samme områder hvor Anders B. Breiviks trådde sine barn og ungdomsår. Utenlandske forskere har konkluder med at det var ikke Breivik som var gal, men derimot den norske «stat og samfunn» som hadde skapt og oppfostret slike som Anders B. Breivik, tilfelles med Jens og Jonas. Med noe forbehold tror jeg faktisk de har rett. Tross alt er han vokste opp i den del av hovedstaden som landets elite (De ikke arbeidene arbeidsfolkenes fremtidige lederskap) er etablert og rekrutteres fra. Norge har mange Breiviker er det noe Norge har nok av, så er det Breiviker. Hvor du står og går, så treffer du på Breiviker. NRK.no har bedt Johan Galtung om å grunngi sammenligningen mellom Anders Behring Breivik og Jonas Gahr Støre. http://www.nrk.no/norge/sammenligner-store-med-breivik-1.7959418
Min første konklusjon er at Breivik og den norske elite illustrert ved Jens Stoltenberg og J.G. Støre de stiller temmelig likt. De er også like i å ta det avgjørende skritt: I å omsette sine vrangforestillinger til ekstrem vold mot kategorier av andre mennesker: AUF for Breivik, Taliban for Norge, med målrettet skyting, skriver Johan Galtung i en epost til NRK.no, som del av et lengre svar.


Du må være like realistisk som Jens, Jabbe... Den eneste vi kan straffeforfølge i Norge! Eller ville du ha startet WWIII her???
Redigert 15.04.2019 kl 14:42 Du må logge inn for å svare

Nå lar jeg Ladaen ta over samtalen.

I en hovedstad jeg har sett omtalt som en pestbyll på nasjonens legeme, rekrutteres "klokskapen" fra den del av pestbyllen hvor de norske "arbeidsfolkene" helt nye lederskap dyrkes opp og kommer ifra.

Er det denne del av landet nevnt jabbadabbato og De-pepper selv kommer fra? Jeg bare spyr.........
Redigert 15.04.2019 kl 15:22 Du må logge inn for å svare

I dag fikk æ svar fra skatteetaten at min selvangivelse ikke kunne bli godkjent. Ved spørsmål om æ forsørger noen, hadde æ ført opp;
65000 innvandrere
34000 narkotikamisbrukere
1082000 trygdede
6208 i fengsler og kriminalinstitusjoner
349 idioter i regjeringen og andre statlige departementer
Svaret var helt uakseptabelt, ble det svart i fra
Skattemyndigheten, hvorpå æ svarte tilbake; Kæm har æ glæmt?
dirken
15.04.2019 kl 15:34 718

Hva med islamistiske ideologiske hatpredikanter som islamistiske terrorister trekker inspirasjon fra?

Enig i det Børst skrev og som du støtter, det er bare det at nazisme er ikke høyre-, men venstreekstrem. De er sosialister, de var sosialister og vil forbli det! Og de er akkurat samme dritten!

RR

Har lite med meninger om Trumpen, han bryr meg mindre:-))

Det handler ikke om inspirasjon og synspunkter, Dirkepirken, men om Allahs ord og lover i Koranen - evig uforanderlige og perfekte dogmer - som mennesker ikke skal vurdere eller overprøve. Det gjør ingen forskjell at det primitive ørkensamfunnet etter 1400 år har fått institusjoner som gjør vold og drap mellom mennesker overflødig. Det finnes ingen årsak og virkning, bare Allahs ord; Allaho Akbar!

Nå legger ikke Trump skylden på Ilhan Omar for 9/11, Jabbe.

Han forteller henne at hun sårer etterlatte og sårete og hele USA med å bagatellisere handlingene og gjøre muslimer til ofrene for det.

Det er noe helt annet enn AP-galskapen som forsøker å klistre skyld for 22/7 på vanlige mennesker som ABB kynisk brukte åndsverkene til i galskapens handlinger. Fjordman har ALDRI oppfordret eller hyllet drap, og det har heller ikke Helene Bøksle eller andre som uvitende ble misbrukt av drapsmannen!
15.04.2019 kl 16:31 684

For å fortsette de tragiske blødmene te a-gro:
Det er tragisk å tenke på det det var a-gro som lagde og leverte de selsame formene som kulene ble støpt i.
Det klarer ikke kjerringa å ta inn over seg.
Hver gang vi hører noe fra den kanten så er det ei skyllebøtte som kastes over halve Norge. Det er som hun aldri kommer ut av PMS'en hun hadde for "hundre år siden".
Hva skyldes denne bitterheten fra a-gro? Jo, at noen(sannsynligvis halve Norge) kom til å gi henne økenavnet Landsmorderen.
Det tilgir hun oss aldri! Så vi blir sittende fast i denne depresive sutringa fra a-gro.
En ting er sikkert: Sitter ap i posisjon så blir hun stedt til hvile på statens bekostning. For pent og pyntelig det skal det ihvertfall være der i gården. Hun er grusomt kontroversiell, men bedraget og sviket skal glattes over.
Og jeg snur meg bort og vemmes!

https://bit.ly/2KF2jJr
Med verifisert referanse til koranen : a-gro can't talk and remember simultaneously becaue "when a-gro talks she uses for talking the part of the brain containing the memory and the data is lost"
Redigert 15.04.2019 kl 17:55 Du må logge inn for å svare

Det er mye møkk som følger i kjølvannet av innvandring
SCK
15.04.2019 kl 17:46 653

Støpte Fjordman kulene så fødte muslimene ABB - ved deres invasjon til Vesten.
papaXI
15.04.2019 kl 18:55 634

Den som støpte kulene, og forsatt støper dem er de samme politikerne som har siden 1970 ignorert folkets vilje. Folket ville ha en folkeavstemning om innvandringen fra muslimske land, men AP knuste den muligheten. Gro startet galskapen sammen med barna sine i AP, og igjen ble ikke folket hørt. Man gjorde narr av Frp og alle dem som så galskapen, men idag vet vi alle hvilken tragisk feil som ble begått da Islam ble sluppet inn.

Men som historien har vist oss, de som har kommet inn i huset, kan kastes ut igjen, selv etter hundrevis av år.

En artig analogi, SCK! Vi på høyresiden er liksom ikke så vant til å ramme motparten på den måten, men du illustrerer på en fin måte hvor effektivt det kan være!

Så disse "Fine people" i "unitetheright" rallyet i Charlotteville som gikk rundt med hakekors og ropte "jews shall not replace us" er egentlig venstreekstreme? Noen burde fortalt arrangørene at de burde kalt marsjen "unitetheleft"

Litt som tankegangen i Saudi. Om en utlending er involvert i en bilulykke så får han skylden pga at den hadde ikke skjedd om han ikke var i landet.
Melvind
15.04.2019 kl 21:34 597

Må være Nammo som har skylda.

Det er et hatefullt rasistisk angrep som setter livet hennes i fare fra mannen med verdens største megafon-

Til sammenligning er det nærmest ingen i Norge som "tørr" å dra utøya kortet. Du går jo bananas fordi en eller annen tulling ingen har hørt om kommer med en obskur uttalelse.

Kan du sitere hva du mener er "et hatefullt rasistisk angrep som setter livet hennes i fare"
Sotah
15.04.2019 kl 22:29 576

Ole Edvard i Drammen er et nokså krakilsk bekjentskap. Han vil gjerne støpe kuler med hull i som river og sliter folk i filler. Og er kjempeklar ved daggry en eller annen dag. Posta under fullt navn hos reset.no på twitter. Skjermdumpen har gått sin gang på twitter i etpar timer før jeg så den, så han har stått frem på egen hånd. Hesteskoteorien igjen der, altså.



Predictably, “since the President’s tweet Friday, I have experienced an increase in direct threats on my life—many directly referencing or replying to the President’s video,” Omar confirmed Sunday night. That didn’t stop Trump from encouraging more threats Monday, with a disgusting tweet accusing a lawmaker and a black Muslim woman of making “ungrateful U.S. HATE statements.”

It’s not speculation to say that Trump wants violence. He literally called for it during his 2016 campaign, when he told really supporters, "If you see somebody getting ready to throw a tomato, knock the crap out of them, would you?” He doubled down then, too, when asked about the violence his supporters gave him: “The audience hit back. That’s what we need a little bit more of.” As president, he praised the Republican Congressman who’d body slamming a reporter during his campaign: “he’s my guy.”

Combine Trump’s calls for violence with his demonization of Muslims—from declaring “Islam hates us” to retweeting anti-Muslim videos to calling for a total ban on Muslims entering America—and it’s a perfect storm.

For real world proof of this, look what happened the week before Trump attacked Omar, when self-professed MAGA supporter Patrick W. Carlineo was arrested for calling her office and telling the staff person who answered the phone that he was planning to kill the Congresswoman “I’ll put a bullet in her fu**ing skull." When authorities questioned him, Carlineo told them he “loved” Trump and viewed himself as a “patriot.”

https://www.thedailybeast.com/ilhan-omars-the-latest-muslim-to-endure-trumps-violent-words-and-hear-from-the-people-inspired-by-them?ref=home


jabbadabbato
I dag kl 22:31 7

HanDrPepper skrev
Kan du sitere hva du mener er "et hatefullt rasistisk angrep som setter livet hennes i fare"

--------------------------

Jeg ba deg gi et sitat, ikke en avhandling fra dailybeast. Ingen haters leser mer enn one-liners.
Prøv igjen.
dirken
15.04.2019 kl 22:38 568

Shit du er kul ass.

President Trump targets Rep. Ilhan Omar with a video of twin towers burning

https://www.washingtonpost.com/politics/2019/04/13/president-trump-targets-rep-ilhan-omar-with-video-twin-towers-burning/?utm_term=.e71e8d79318d

Angrepet var via en film men det er ikke første gang. Det virker som han prøver å fremprovosere hat mellom muslimer og andre. Kanskje han ønsker å fremprovosere et terrorattack? Han vet sikkert like gått som alle andre at Bush's approval rating dobblet seg etter 911, så han vet han vil få økt støtte av voldelig terror utført av feks muslimer. Dessuten vet han at hans harde kjerne av supportere liker slike angrep.
Redigert 15.04.2019 kl 22:45 Du må logge inn for å svare
Sotah
15.04.2019 kl 22:40 564

Etternavnet vil jeg ikke legge ut. Han har posta med jevne mellomrom på reset´s twitterside, og skal som regel kverke folk.

Dailybeastavhandling og washpostvideo er en ting.
Spar oss for sitatjuxing bak betalingsmur.
Forklar selv da, hva som er "et hatefullt rasistisk angrep som setter livet hennes i fare"

Redigert 15.04.2019 kl 22:44 Du må logge inn for å svare

Det er ikke første gang

https://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2015/nov/22/donald-trump/fact-checking-trumps-claim-thousands-new-jersey-ch/

Fact-checking Trump's claim that thousands in New Jersey cheered when World Trade Center tumbled

Forskjellen er at nå har Trump 50 mill ivrige følgere som tror blindt på det han sier. Da har man et ekstra stort ansvar for å veie sine ord eller, som i dette tilfellet, poste filmer med dårlig skjulte rasistiske undertoner.
Redigert 15.04.2019 kl 22:55 Du må logge inn for å svare