"Fjordman støpte kulene" - galskapen fra AP slutter aldri...


"Ap-politiker om islamkritiker: – Breivik avfyrte skuddene, men «Fjordman» var en av de som støpte kulene. Ap-politiker og Utøya-overlende Erik Kursetgjerde hevder norsk islamkritiker «støpte kulene» for massedrapsmann Anders Behring Breivik da han drepte 69 ungdommer i 2011. … Også Kursetgjerdes advokat Bryjar Meling kritiserer Jensen. – Det som burde bekymre Peder Fjordman, er hvorfor en av tidenes verste massemordere fant det for godt å sitere ham og å la seg inspirere av ham, skriver han på Twitter."
https://resett.no/2019/04/15/ap-politiker-om-islamkritiker-breivik-avfyrte-skuddene-men-fjordman-var-en-av-de-som-stopte-kulene/

Hvor skal det satanistiske hatet fra NWO-Støres parti stoppe? Helene Bøksle sang beroligende vakkert i drapsmannens ører mens han utførte skrekkhandlingene. Kanskje var det Meny som hadde bygget opp kroppen hans til ugjerningene? Felleskjøpet sto for bombematerialet. NAV betalte ham for et år med Wargame-trening. Osv. Ehhh, hvor skal vi stoppe listen over gode hjelpere? Ved hans fraværende AP-far? Hans psykisk syke AP-mor?

Hvor dumme er de egentlig i det hatefulle Støre-styrte AP?

Jens Stoltenberg gjorde det helt klart: "Det er bare én skyldig i 22/7 terroren!"

Du har lært deg exian triksene i unnvikelse og hopper videre. Det sier seg selv.
politifact da. jaja

Feilpostert.
Redigert 15.04.2019 kl 23:06 Du må logge inn for å svare

Det Trump holder på med er kjent som dogwhistling, ikke ulikt det Havfruen gjør i innlegget foran her. Ved å snakke om brannen i Notre Dame på denne topicen prøver hun å insinuere at det var en terrorhandling.

Konklusjonen på granskingsrapporten er klar. Vedlikeholdsuflaks. Du oppfatter såpass?
Hva sa jeg.

Det må du nesten ta opp med Havfruen

Du er et uanstendig og nedrig menneske, Jabbe! Kan ikke fort nok få svertet dine medmennesker. Æsj, for en ekkel type du er!

Jeg hadde feilpostert på denne tråden, og det burde du ha skjønt.

Det var faktisk umulig å skjønne. Uansett knyttet du brannen til terror så hundefløyta di ljomet høylytt.

Drittsekk - jeg har slett ikke koblet brannen til terror. Innlegget mitt er satt inn på riktig tråd, så du får lese om igjen og prøve å forstå meningen med det jeg skriver! Tips - jeg knytter IKKE brannen til terror!
dirken
15.04.2019 kl 23:34 338

Det var jo bra. Men det tar vel ikke mange dagene før en av dekoderne dine koker ihop en sprø fantasi om notre dam deep state macron rotschilds ffo osv, og du ukritisk sluket det rått. Det er det som pleier å skje.

Du farer med hatefull løgn. Trump gjorde bare folk oppmerksom på denne hatefulle kvinnen som pisset på ofrene under terroren den 9/11. Hun pisset på Amerikas sjel.