Europa brenner - muslimske ekstremister fryder seg

Sotah
16.04.2019 kl 09:12 762

Det hadde ikke vi gjort hvis det var en moské som brant.

Var visst 875 kirker bare i Frankrike som ble vandalisert i 2018, noen ble brent ned.

Det er usikkert om brannen i går var påsatt, men har notert meg at brannmannskapene sier at «den ikke var påsatt», noe de har fått beskjed om å gjøre; å avvise spekulasjonene før de har begynt skikkelig.

De vil selvsagt påstå at det var et uhell uansett, for de vet at dersom det blir kjent at den var påsatt f.eks av en muslim vil dette fyre opp under veldig mye aggresjon.

Synd at de ikke føler at de kan si sannheten, dette vil føre til ytterligere spekulasjoner at man ikke kan stole på myndighetene.
børst
16.04.2019 kl 09:21 745

Jada, myndighetene går ut og avkrefter kategorisk at brannen kan være påsatt, mens branntomten fortsatt ryker og det pågår etterslukking. Og alle de andre angrepene mot kirker og synagoger de siste ukene rapporteres kun på sosiale medier, Russia Today og små lokalaviser. Men folk får jo vite om det likevel, og de ser at myndighetene bare lyver og holder fakta skjult. Frankrike er et samfunn i total oppløsning.
Redigert 16.04.2019 kl 09:22 Du må logge inn for å svare

Når myndighetseliten kommer med en offisiell forklaring selv FØR brannen er slukket og etterforskning er påbegynt, har vi all grunn til å reagere.

Muligheten for sabotasje/terror fra ansatte i selskapene som jobber med vedlikeholdet (tenk på ansvaret de har), gjør at grundig etterforskning må skje. Menneskeheten, Frankrike og Paris har krav på det. Vi har fått nok bull-shitting fra eliter som tror de eier verden, mens vi godtfolk betaler alle regningene deres.

Jeg tror de gule vestene har fått mer å demonstrere imot...

PS. Sotah gjør meg rasende! Notre Dame ble oppført for 850 år siden og bærer mye av Europas og Frankrikes kulturhistorie. En europeisk moske er noe helt annet. Nyoppførte skrinne bygninger for folk uten historisk opphav i Europa er ikke tap av slike dimensjoner. (De 5000 år gamle figurene i Palmyra derimot, var menneskehetens fellesarv, og ble kynisk utradert av av IS.) Men selvsagt er moskeer i muslimske land som er av betydning viktige å bevare for ettertiden.

«Jeg tror de gule vestene har fått mer å demonstrere imot...»

Jeg er så enig. Jeg skrev i går at franskmennene kommer til å gjelle Macron etter dette. I går skulle han visstnok ha holdt en tale om de gule vestene. Bevegelsen kommer til å øke enormt.

Selvfølgelig er Frua på plass med nye saftige teorier .-)

"Når myndighetseliten kommer med en offisiell forklaring selv FØR brannen er slukket og etterforskning er påbegynt, har vi all grunn til å reagere."

Som regel er det veldig enkelt å finne brannårsaken. Automatisert branslukkingssystem gjør at man ser nøyaktig hvilken sensor som gav alarm først og i tilegg var det folk til stede som muligens viste hva de gjorde galt.

Er det noen som fortsatt bryr seg om kommunist- og nazist pøblene som utgjør restene av de gule vestene?
Forøvrig er denne brannen sannsynligvis mer samlende enn splittende da alle vil være enig om at det er en tragisk.

Når har de gule vestene gitt uttrykk for at de er nazister, Jabbe? Kan du ikke være litt etterrettelig!

Jabbe: "Som regel er det veldig enkelt å finne brannårsaken. Automatisert branslukkingssystem gjør at man ser nøyaktig hvilken sensor som gav alarm først og i tilegg var det folk til stede som muligens viste hva de gjorde galt."

Jabbe vet ingenting om etterforskning og bevisførsel forstår, jeg. Mener du løse antagelser og rykter skal få beviskraft i en rettsstat???

Er det en "saftig teori" å kreve full etterforskning når en tusenårig arv er gått tapt etter en brann det burde vært sikret mot!

Bare det at brannen begynte 5 min etter at katedralen stengte er litt for "god" timing - slikt må faktisk etterforskes! Om så ingen har gjort noe klanderverdig, så skal vi faktisk ha lærdom fra slike hendelser. Men opplysningstidens årsak/virkning er visst forlatt til fordel for overtro og selvkonstruert virkelighet...

Uvanlig rask overtenning! Hmmmm......det ligger noe mer enn "vedlikehold" bak denne brannen!
børst
16.04.2019 kl 10:29 666

Video som påstås å vise en mulig gjerningsperson ligger ute på sosiale medier (Twitter)
https://twitter.com/i/status/1117966167040249856

Redigert 16.04.2019 kl 11:07 Du må logge inn for å svare

Uansett - Macron har fått en gullkantet sjanse til å gjenopprette sin posisjon som "populær" (var det flere enn meg som rakk å registrere det innfule gliset hans idet han snudde ryggen til kameraene etter sin skjelvende tale i natt?):

"Frankrikes president Emmanuel Macron roser brannvesenets «ekstreme mot» og kommer med følgende løfte: – Vi skal gjenoppbygge Notre-Dame." https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/slik-ser-det-ut-inne-i-notre-dame-etter-brannen/ar-BBVZ61P?ocid=spartanntp

Han beveger seg i hvert fall svært målbevisst og vet hvor han skal - neppe noen turist, den muslimen!

Men vi kommer ALDRI til å få bekreftet det hvis det var han som antente det hele - da vil hele Europa stå i brann - elitepolitikerne VET det! Sosiale medier vil gjøre informasjonsjobben, løgnmedia og eliten som vil ødelegge Europa kommer ikke unna! Snart brenner Europa???

?BREAKING: No workers present at the time that the Notre Dame Cathedral fire started......So who is this guy dressed in Muslim garb??
https://twitter.com/therealcornett/status/1117966167040249856
Redigert 16.04.2019 kl 10:40 Du må logge inn for å svare

The footprint of an ffo:

❌ ?The Real Cornett ?❌ @therealcornett
for 6 timer siden
Shepard Smith abruptly ends an interview with a French elected official who says about the Notre Dame fire that the "politically correct will try to tell you this is an accident"

;-DDD Joda, de gule vestene får mer å marsjere mot - tror nok elitene i Europa også begynner å merke at folket stopper deres BS!
Redigert 16.04.2019 kl 10:48 Du må logge inn for å svare

Smilende fornøyde tilskuere bivåner et fantastisk spektakulært show!
https://twitter.com/RBindhamer/status/1118032898391777282
Sotah
16.04.2019 kl 10:56 633

Men vil vi at hele Europa skal i brann da, fruen? Det kan se Iut som du er litt skuffa.

Nei, Sotah! "Vi" vil ikke det!

Men vi er mange som er skuffet over at politikerne turer frem med sin globalisme, uten hensyn til hva godtfolk mener:

"Det er nokså klart at internett, smarttelefoner og sosiale medier har gitt «vanlige folk» en enklere måte å uttrykke sine meninger til et større publikum og direkte til de privilegerte. Det er denne tilbakemeldingen fra folk flest, som jo vanskelig kan tolkes som annet enn økt demokratisering, som altså av deler av eliten oppfattes som tvert i mot. Det er et problem for demokratiet, hevder de, fordi politikerne ikke tåler disse folkelige tilbakemeldingene og mange derfor vil trekke seg fra politikken." https://resett.no/2019/04/15/de-som-vil-sette-deg-i-fengsel-for-a-hate-islam/

Godtfolk har det ikke med å hate. Godtfolk er for eller imot en sak. Hat og kjærlighet er forbeholdt privatsfæren!
børst
16.04.2019 kl 11:26 614

Det kommer til å bli borgerkrig i Europa før eller siden. De som benekter dette og klynger seg til håpet om at dette vil "gå seg til", bidrar bare til å utsette tidspunktet for 'all out war' til et tidspunkt der Europa er enda mer svekket og tapstallene og konsekvensene vil bli enda verre.
Redigert 16.04.2019 kl 11:31 Du må logge inn for å svare

"Når har de gule vestene gitt uttrykk for at de er nazister, Jabbe?"

Når har du gitt utrykk for at du er rasist? Nazist? Kommunist?

De gule vestene var veldig langt til venstre men hadde også innslag av høyre-ekstreme. Nå er det mest pøbel og ekstremister igjen. Vanlige folk har gitt opp for lenge siden og er bare irritert på denne pøbelen som ødelegger butikker og sperrer gater for vanlige folk.

Shepard Smith - En av de få med ryggrad i FOX som har vett til å be konspirasjonsteoretikere som deg ryke og reise til helvete.
Sotah
16.04.2019 kl 11:42 605

Og noen mener at Jesus kommer tilbake, børst. Det kan bli lenge å vente for både de og deg.
børst
16.04.2019 kl 11:57 598

Hvordan var situasjonen i andre land før det brøt ut borgerkrig sammenlignet med hvordan det ser ut i Frankrike nå? Jeg vil påstå at det pågående opprøret fra "De Gule Vestene" og den stadig mer anstrengte økonomiske situasjonen i Frankrike og flere andre euroland, og de økende angrepene fra islamister rettet mot etniske europeere og kulturminner, er tegn på at vi snakker om år, ikke tiår eller generasjoner. Om fraksjoner i det militære blir lei av kaoset og bestemmer seg for å støtte et folkeopprør, er det et faktum.

Bønder i Afghanistan, Taliban, klarte jo å kaste ut NATO. Så jeg vil tro at et væpnet opprør blant europeiske militære - i sivil og med asymmetriske metoder og nøye utvalgte mål - vil kunne ha en rimelig sjanse til å lykkes. Faktisk kjenner jeg til at dette skal ha blitt diskutert og planlagt blant militære i Tyskland.

Når får franske militære nok?
https://en.wikipedia.org/wiki/Day_X_plot
Redigert 16.04.2019 kl 12:18 Du må logge inn for å svare

Hovedaken til Resett:

TV 2-journalist Fredrik Græsvik benytter Notre Dame-katastrofen til å gjøre narr av Trump
https://resett.no/2019/04/16/tv-2-journalist-fredrik-graesvik-benytter-notre-dame-katastrofen-til-a-gjore-narr-av-trump/

Hvorfor er hva Græsviks sier om Trump på twitter viktigere enn selve brannen?
Det er nærmest parodisk å beskylde andre for personfokus mot Trump når de nærmest daglig har artikler om en tv2 journalist.
børst
16.04.2019 kl 12:37 573

Fredrik Græsvik er en bedriten, forfyllet og avdanket journalist som få gidder å følge med på.

Hvorfor har Resett stadig vekk toppsaker om fyren dersom ingen gidder å følge med på han?