Gamle Erik Solheim rir igjen.


Erik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen
https://www.nettavisen.no/nyheter/erik-solheim-ba-regjeringen-om-penger-til-kjendis-hockey-pa-nordpolen/3423672385.html

En ishockeykamp med Leonardo DiCaprio og Vladimir Putin på Nordpolen vil være til lite hjelp for klimaet, mener regjeringen, som avslo en søknad om støtte.

Håper regjeringen tok signalet og ringte akutten.

Mannen er jo spik spenna gal. Dette var nok et bevis på det.

Ikke gal, kun en helt vanlig SV-velger !

Galskap er nok medfødt, men det hjelper selvsagt ikke på å menges med kommunister i SV i flere år før man avanserer til kommunistene i FN.
17.04.2019 kl 18:42 276

Må være en sen april spøk - ellers må han bli innlagt fortest mulig.

Solheim er eldre enn du tror. Men vanlige folk forstår ikke hva det er å bli eldre før de opplever det selv, og da er det forsent. Har du blitt eldre er det ingen vei tilbake. Det er grunnen til at 50% blir eldre i 2050.


Ringen er sluttet. Kloakkslam kan drive 100 Oslo-busser om 1 -3 år sier AGA som har inngått avtale med kommunen. Man har lenge tenkt at når man går på do, så hjelper man seg sjøl, men nå hjelper man mange andre. Det jeg avgir på WC driver 37-bussen omtrent fra VG til Deichmanske bibliotek. Hvis kona mi trår til, kommer vi helt til Vår frelses gravlund, og sånn kan vi klare hele veien opp til St. Hanshaugen, med en total innsats av hele familien sier Eirik Solheim, en stolt norsk politiker med hele sin familie, bidrar med råvarer til Bekkelaget renseanlegg, som tar imot kloakk fra halvparten av Oslos begavet befolkning. Kloakken renses i anlegget og omdannes til biogass og biogjødsel. Når biogassen har oppnådd en viss renhetsgrad, kan den fylles på kjøretøyer som er bygget for å gå på gass. Ideen om et biogassanlegg fikk oslopolitikerne i 2006, og byråd Kallmyr er stolt av resultatet. http://www.tu.no/kraft/2009/04/22/kloakkslam-pa-oslo-busser

Ref. universalgeniet Leonardo da Vinci oppfatning av mennesket. Det var ikke annet enn et storstilet "dritt produserende" vandrende ”skitehus”, og hva det avgir til sine etterkommere ” var ikke annet enn et fullstappet dass”. Med sitt lov relaterte budsjett vås bidrar det med å øke BNP, men så visst ikke den reelle veksten. Mange gjør seg et levebrød av vrangforestillinger og falske mirakler, og villeder de uvitende masser. Leonardo da Vinci.

Og alt dette kan man "enkelt få til" med et stort apparat rundt, drevet av skattepenger.
Også hjelper det å konsentrere flere dritende rundt kjøpesenterne, om det så må hentes horder fra andre verdensdeler...
Redigert 18.04.2019 kl 11:15 Du må logge inn for å svare
.777.
18.04.2019 kl 11:35 194

Det må være deilig å ha så stor tilgang på andres penger at man kan bruke tiden på å pønske ut den slags fantasiprosjekter.

For en gjeng med idioter.