Bare prat

 

-NØSS du.


Åjada. Alltid like crafty Døktør Gørg har et scoop på gang. Har et etablert hølding selskap i en free-zone i Medt-Østen en plass (akuratt hvor driter du i).

Dette kan da brukes til å starte LLC\LTD\BV som er hakket mer legit, som deretter kan eie et nørsk AS eller NUF se.

Har tenkt å source noen tjenester svært bellig fra Endia, ta noen treks for å slippe ansatte, hoppe litt mellom landene og evt. ta ut det je føler for i det norske NUF\AS fermaet. Det je itte føler for å dele med SOSSIALISTRADDISFAENSTATEN holder vi utaskjærs gett.

Å nei...je skal itte selge ørganer eller mongoloid medgets. Alt er helt legit, fermaskatten i free-zone MØ er 0%, noen få prosenter i BV\LLC\LTD alt etter hvor man oppretter etc. Tilbakefører man tell det nørske NUF\AS så må man seffers skatte...(men man slipper døbbel selskapsbeskatning du).

Helt legit se. Ellers ville je itte gjort det.

*FrrRRptRRTffSSttsHHhhrtttt*

Joda, men akuratt denne er legøt.
dirken
17.04.2019 kl 19:29 135

Hvilke arabere må man bestikke for å få tilgang til den frisonen?

Å bare å gøøgle øffshøre holding companies in UAE så får du flust med treff se.

Litt vanskelig å få bankkonto der hvis du itte bruker free-zone holdingselskapet til å eie en business i UAE, men kun eier utenlandsk. Men vil uansett anbefale å ha et UAE selskap hvor man fyrer litt inntjening igjennom (skattefritt uansett), for ellers er bankkonto vanskelig. Skal du ta pængene tellbake tell Nørge så flytt døm fra UAE tell norsk AS så er det skattefritt tell du skal ha utbøtte.

Ja, med unntak av den fordømte selskapsskatten da, men foregår itte næringsvirksomheten din i Nørge og du ansetter deg selv i AS så skulle du hoppe bukk over den. I tellegg får du trøgderettigheter å kan f.eks størte 24 rappe på Skepperstua å klatre tell tøppen av Mariakjerka for å få trøgd se.
Redigert 17.04.2019 kl 22:07 Du må logge inn for å svare