Politiet har øvd på å stoppe våpen­droner over barnetoget på 17.

polemiker
NRK 18.04.2019 kl 14:05 311

Smak litt på denne overskriften som NRK legger ut i dag, vi tar den en gang til: Politiet har øvd på å stoppe våpen­droner over barnetoget på 17. mai.

For noen ganske få år siden ville man blitt nazifisert eller ledd av om man foreslo at noe slik kom til å skje i fremtiden. Nå har tydeligvis politiet innsett at dette er en reell trussel og at fiender allerede er på plass rundt oss. Et massivt opptog av glade barn som synger og veiver med et rødt flagg med kors i er som en rød klut for de som hater oss.

Det er ikke bare droner man er bekymret for, men det er også utplassert koranklosser på permanent basis rundt om, samt at alle sideveier inn til Karl Johan blir sperret med busser og lastebiler på 17. mai. Det ironiske er at vi på denne dagen feirer vår frihet og selvstendighet, men noe har skjedd de siste årene.

Med denne utviklingen er det vel ikke utenkelig at om noen år må settes inn væpnede vakter fra forsvarert for å beskytte barnetoget, før hele feiringen blir avviklet og forbudt.
Stephen
19.04.2019 kl 08:01 299

Send barnetoget i reprise på kringkastingen om et par år, snart vil alle kunne se på kringkastingen uten å betale lisens; selv betalende medlemmer i blindeforbundet. Barna kan gjøre lekser denne tiden;snart masse prøver på skolen, er vel stort sett folk på eldreheimen som følger med.
For all del velg opptak med rett konge som vifter med luffen fra oven.


Mvh Stephen
atnorhe
19.04.2019 kl 10:45 272

Jeg tror alle de Pakistanske og Somaliske flaggene som også finnes i et moderne Norsk 17 mai tog, redder oss i fra slike katastrofer. Når de blir spottet, blir en eventuell aksjon avblåst:-)