Hva motiver "noen" å ødelegge for sin egen president?


Og hva er motivene for Norge?
Tror virkelig noen på den løgn, at det var Putin som har besørget at Donald Trump ble valgt til USA president?

https://www.tv2.no/nyheter/10556858/

De som skjelte ut Trump, tar selv ikke gjenvalg, og hvorfor? De blir ikke renominert, men de blir gjengitt i NRK TV2 som sannhetsvitne for «hon og hane» der de mener ditt eller datt? Hvor var deres bekymring når menneskeretts folke-retts overgrepet USA utøvde mot Irak, Libya, Syria og før det igjen Afghanistan Balkan, osv. Selv ikke i det forstående kongressvalget blir slike meitemarker/kakelaker renominert eller gjenvalgt. De har fått klar melding; renominert blir de ikke, og slett ikke gjenvalgt. USA er et Imperium nær forstående sivilisasjons kollaps. Kongressvalget har enkelte delstater en velgeroppslutning på under 30%. 86 prosent av det amerikanske folk har faktisk mer til overs for Kakerlakker, strømbrudd, trafikkork og rotfylling enn kongressen. Jens Stoltenberg kom til sine egne. Han er jo oppkalt etter åreknutehelten som kom ned fra skauen med liggesår. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Han-loy-og-bloffet-6585451.html
Valgdeltagelse til kongressen i 2014 var et sted rundt 34-36 prosent. Det er disse folkene som motarbeider sin egen president. http://steigan.no/2014/11/08/ekstremt-lav-valgdeltakelse-i-usa/
http://www.publicpolicypolling.com/main/2013/01/congress-somewhere-below-cockroaches-traffic-jams-and-nickleback-in-americans-esteem.html

Enten statsledere er ekstremt høyre eller ekstremt venstrevridde så kan man være sikker på at Oliver liker de bedre jo mer kriminelle og korrupte de er.


Det får da stå for din egen regning.
Ismer. Høyre og Venstre det er et fett. En kommunist i Berlin som en nazist i Moskva hadde samme mulighet for overlevelse, som En muslim i Vatikanet under Inkvisisjonen «både før og etter reformasjonen». Det norske stemme og velgerkveg bør ta seg en svineribbe og skylde det hele ned med en sup med kaustikk-Soda. Politikk og mafiavirksomhet er to grener fra samme trerot. Fiendebilder – vi og dem. Det er jo dette politikerne lever av. Høyre – Venstre, Rødt – Blått, Rødgrønt – blåblått, vesten – østblokken, NATO – Russland, svart – hvitt for Spotlyset må rettes mot alle andre, for å unngå å få «lyset» på seg selv. Går vi til de dypeste røttene i hvilken som helst statsdannelse finner vi en mafia. Bakmennene har ALLTID rene hender i all organisert kriminalitet! Forskere har slått fast at USA etter alle rimelige definisjoner av begrepet er et oligarki der det er pengene som styrer politikken. http://steigan.no/2014/04/18/forskere-usa-er-et-oligarki/
Bak et hvert parti og statsdannelse er det en mafia.
Redigert 19.04.2019 kl 10:46 Du må logge inn for å svare

Ekornet på havets bunn og laksen i treets topp.
Muslimene har vært svinheldig og hatt griseflaks for å kunne ankomme kongeriket Norge. Det må være trist og tragisk for våre svenske og norsk importerte muslimer, å skulle besøke hverandre fra landsiden å kjøre over en bro, med det fortreffelige navnet Svinesund.
Hva tror dere våre nye landsmenn sier om oss der vi går rundt juletreet, og synger musevisa, for deretter å sitte oss til å spise gris/svineribbe. Tror du de sier. “Halal, is it meat you’re looking for»
Jabbe går gjerne i døden for å forsvare Deep State.
atnorhe
19.04.2019 kl 11:30 235

Kan du ramse opp ti-tolv statsledere i verden som er kommet til makten uten å love velgerne noe de aldri kan holde?

Det var en norsk viking som hjalp Trump med bl.a. skotsk mor å vinne valget.
Noe Norge tjente over 1000 milliarder kroner på, bare i 2017 alene.
Fått stigning på det igjen, senere.
Det var litt flørting med russernes tilstedeværelse. Derfor oppsto dette
med "Russia".

Det er lagt ned enormt mye prestisje i å skremme om hvor ille alt ville bli om den politiske amatøren Trump skulle bli president.
Tenk om en brautende businessman fra Manhattan faktisk skulle få gode resultater som politikere har holdt på med i flere tiår uten å løse?
Prestisjetap!
Hillarys fiktive ‘etterforskning’ og andre forhold ville bli glemt om hun vant,men nå dukker dette opp igjen......
19.04.2019 kl 12:19 205

Motivet er makt.
Demokratene har satt himmel og jord i bevegelse for å vinne makten, uansett metoder. For å skremme den
amerikanske befolkning trekker dem inn Russland, som er amerikanernes skrekk. Og i Norge er det venstresiden som
gråt da Trump ble valgt, som i alle år siden, har ordlagt seg i disfavør av Trump. Vet kke hva sosialistene i Norge kan tjene
på dette, men noe må det være.

https://www.p4.no/nyheter/tror-trump-blir-gjenvalgt/artikkel/765592/

- Større sjanse for at han blir valgt på nytt i 2020 enn at han ikke blir det, mener ekspert.
Av Marte Svarva Fredag 19.04 2019
Del

- Det har heftet spørsmål ved Donald Trumps legitimitet som president på grunn av mistanken om at han samarbeidet med Russland i presidentvalgkampen. Med Mueller-rapporten er den til en viss grad fjernet.

Det sier USA-ekspert og postdoktor ved institutt for informasjons- og medievitenskap ved Universitetet i Bergen, Hilmar Mjelde, til P4-nyhetene.

- Fant ikke bevis
Robert Mueller og hans team har etterforsket om det var en sammensvergelse mellom Trump og Russland. I mars kom rapporten der det ifølge justisminister William Barr ikke ble funnet beviser på dette.

- Den frifinnelsen vil bli diskutert. Og det er andre etterforskninger i gang av Trump, men disse vil se på andre ting og har ikke samme sprengkraft i dag som Mueller-etterforskningen, sier Mjelde.

Han mener historien også er på Trumps side i valget neste år.

- Når partiet har kun sittet i en periode så blir presidentene som regel gjenvalgt. I etterkrigstiden er det kun i 1980 at dette ikke har skjedd. Den andre faktoren er at økonomien går bra. Men han er lavere på meningsmålingene enn mange andre presidenter så han må fortsatt gjøre en god valgkamp, sier Mjelde.

Det er seniorforsker ved Senter for transatlantiske studier ved Institutt for forsvarsstudier, Svein Melby, enig i.

- Veldig ofte ser en på hvordan folk vurderer hvor god jobb presidenten gjør. Det meste av tiden har han hatt rundt 40 prosent på slike meningsmålinger, så han må høyere opp. Men det som blir interessant er jo hvordan målingene ser ut utpå høsten neste år, sier Melby.

Han mener det er for tidlig å si hvordan utfallet av Mueller-rapporten vil påvirke folks oppfatning av Trump.

- Økonomien går bra og det er mye som taler for Trump. Men samtidig er han en omstridt president og de som er negativt innstilt til Trump de vil neppe bli så veldig påvirket av denne Mueller-rapporten, sier Melby.

- Ikke noen som stikker seg fram
Han mener mye avhenger av hvilke kandidater Demokratene stiller med i presidentvalget.

- Foreløpig er det veldig uavklart. en venter på at Joe Biden skal stille og han og Bernie Sanders er de som utmerker seg. Men de sliter med at de begynner å bli vel gamle, forklarer Melby.

Når vi snakker om Trumps muligheter for gjenvalg er det viktig å se på motkandidater. Hvis demokratene skulle nominere en veldig ut på venstresiden så er det bra for Trump. Demokratene er klar over det men spørsmålet er om de ha beveget seg så mye til venstre at det blir en veldig liberal opponent til Trump og det øker hans muligheter, sier Melby.

Mjelde sier Bernie Sanders er så liberal at dersom Demokratene ender opp med å velge ham som sin presidentkandidat har Trump historien på sin side.

- Sist Demokratene nominerte en så venstrevridd kandidat var i 1972 og da tapte de 49 av 50 delstater mot Nixon, sier Mjelde.
Genuine
19.04.2019 kl 14:56 184

https://www.youtube.com/watch?v=jSxMAbEnMRU

Optimisme for Trump slik valget i 2020 ser ut nå!

Bernie Sanders leder i kobbelet av radikaliserte Dems
og økonomien er så god i USA at Trump ligger godt an.

Vi har ytringsfrihet og det betyr at jeg vil kjempe for at USA-eksperter og postdoktorer skal få lire av seg sitt.
Jeg gjor oppmerksom på at Gule er ekspert for Nrk statskanalen oSV.

Pappsatan7

Det sier USA-ekspert og postdoktor