19.04.2019 kl 12:50 437

Så bra, det må vi jo bukke og takke for.! De har ingen ting i Norge å gjøre, etter å ha vist oss forakt ved å slute seg til despoter.

2mill usd pr år pr person!?
Det er jo hinsides!

Pga oljefondet har vi heldigvis råd.

Nei takk, vi har ikke lover for nazi muslimer,s overgrep mot menneskeheten

Hadde vi ikke hatt oljefondet i New York så vet jeg ikke hva vi skulle gjort. Vi har hatt flaks og kan ta oss råd til å dekke utgiftene til IS-brudene.

Kan ikke fatte og begripe at nasjonen,skal påføres slike astronomiske kostnader.
De dro frivillig hele hurven,de er der de ønsket å dra.
La dem bare være der de er.
De holder avkommet foran seg som skjold for å få lov til å vende tilbake til det landet de hatet så inderlig at de dro til kalifatet sitt.

Et IS liv kan ikke måles i penger. Hang Èm High. Sett skuddpremie på resten

Sotah
19.04.2019 kl 19:46 394

Fire damer og seks barn er det snakk om, står det her. Da beholder jeg nattesøvnen. De blir henta, og det blir neppe noe problem. Mødrene må svare for seg, og ungene i fosterhjem. Verre er det ikke. Og folket har talt, ser det ut til.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/awOv4d/flertallet-mener-barn-av-is-foreldre-boer-faa-komme-hjem

Genial forretningsidé fra irakerne dette.

Litt stiv pris, så blir kanskje ikke noen stor suksess.
atnorhe
19.04.2019 kl 20:54 381

mødrene må svare for seg, og ungene i fosterhjem. Verre er det ikke. Og folket har talt, ser det ut til.

Å skaffe fosterhjem for IS barn er en lek for sosialister. Har du noen aning om hvor omfattende og vanskelig det er å skaffe fosterhjem for 1 ENKELT NORSK BARN? før du slumrer på sofaen? Du har sikkert hørt historier om fosterbarn som har hatt opp til dusinet fosterhjem før de er konfirmert,. Det var neppe fordi de hadde så mange gode alternativer,og ville prøve flere.

Hvorfor skal IS damer "svare for seg" i Norge? fordi de ikke deler vår mentalitet, og hva får vi gjort med det? De kom til gratislandet, men foretrakk krigssoner for seg og sine barn. Tror du at det var fordi de var missfornøyd med NAV?

Du får melde deg som fosterfar,sven.
Men da må alt være på stell i heimen,vettu.
Tror at mødrene,vil motsette seg at avkommet,blir plassert i fosterhjem,hos vantro horer,og hunder.
Hva tror du sven?
Melder du deg,snakk med fruen,please.
Ikke?
Din feige dritt.
*JBJB`
19.04.2019 kl 21:43 364

Hei folkens:))

Og...hehehe - Zoten trør vannet i motbakke - nå klamrer han seg til et bestillingsverk der ofrene for IS terroristenes gjerninger helt er uteglemt - vi vet jo alle hva folket har ment om tilretteleggingen for sverdets religion gjennom mange år - men da var det merkelig ztille fra bunkerzen...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
19.04.2019 kl 22:07 357

Det er en tung jobb å bringe realitet inn på dette forumet. Disse ti ender opp her, både ungene og mødrene. Som er etnisk norske også, noen av dem. Men siden det er fredag kan jeg i kosens ånd late som de blir der nede, statsløse og uønsket overalt. Ungene til Skråmo har ankommet det svenske konsulatet, men vi later som om de skal bo til evig tid i en trehytte utafor der. Alt for påskefreden.

Edit: De er underveis til det svenske konsulatet. Rett skal være rett.
Redigert 19.04.2019 kl 22:19 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
19.04.2019 kl 22:22 352

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - ARK får lage en meningsmåling der folket blir spurt om hvor mange som ønske Yedisiekokerne "hjem", Zoten - da følger vi den, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 19.04.2019 kl 22:23 Du må logge inn for å svare
Sotah
19.04.2019 kl 22:27 349

Jepp. Forumet her har sjeldent eller aldri ryggdekning ute blant folk flest, Lilletull. Ideene her er for de få og spesielt interesserte.
*JBJB`
19.04.2019 kl 22:35 347

Hei Zoten/folkens:))


Og...i bunkerzmørket er alle katter grå, Zoten - men for oss i den virkelige verden har de forskjellige farger, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
19.04.2019 kl 22:39 345

Hehe. Vi får leve med hver vår virkelighet, Lilletull. Jeg tar aldri skjermdump og husker nokså dårlig. Så jeg skal ikke være breial når de ti er på plass her i landet.
*JBJB`
19.04.2019 kl 22:54 339

Hei Zoten/folkens:))


Og...ingen som vil Norge vel setter terroristenes rettigheter foran nasjonens sikkerhet, Zoten - også der tilhører du en minoritet, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Noen som har spurt seg selv spørsmålet om hvorfor ikke noen muslimske land tilbyr seg å huse disse menneskene?

Så at en ikke folkevalgt byråkrat fra fra FN eller EU forlangte at de europeiske landene tok til bake sine desertører og folkefiender, og ikke minst avkommet deres. Håper politikerne skjønner at de er valgt av det norske folk, og ikke av byråkrater fra disse globalist byråene. Dessverre er lojaliteten større til disse enn dem som har valgt dem.

Alle de som har enkle løsninger om at vi skal bringe dette avskummet "hjem" har ikke skjønt en dritt. Vi kan ikke bare hente ungene hjem, vi blir tvunget til å ta med mora eller faren også. Myndighetene som har kontroll på disse terroristene er krystallklare på dette.

IS var den reneste sexorgien og derfor svært vanskelig å fastslå hvem som er forelder til hvilket barn, etnesitet eller hvilket land som de eventuelt høre til. Etter hudfargen å dømme tilhører omtrent samtlige i midt-østen, Afrika eller Asia. Så en repatriering dit ville nok være den beste og enkleste løsningen.

Mødrene vil "hjem", men de vet inderlig godt at det er de vantoendes land. De burde heller ønske seg til et islamsk land ala Saudi Arabia eller Iran. Førstnevnte er kanskje favoritten, men hvorfor åpner ikke SA dørene?
Redigert 19.04.2019 kl 23:41 Du må logge inn for å svare

IS stammer i hovedsak fra Sunni muslimene og det med en ideologi som stammer fra Saudi Arabia (SA). De har satset milliarder av oljedollars på å spre "det gode budskapet" over hele verden. Sjansen for at moskeen nær deg er finansiert fra SA er stor. De har etablert sin egen terrorfabrikk som spyr ut radikale imamer på regulær basis. Våre svenske naboer setter så pris på dette at svenske aspiranter får studielån og stipender for å delta, no kødding.

Tradisjonelt sett er det vel slik at sunni muslimer er de mest lavpannede og stupide av muslimene, I den andre enden har man sjia muslimer. De er ikke like bestialske som sine brødre, men dessto mer sofistikerte. Sjitene er kanskje mest kjent for sitt anti Israel, anti jøder og anti Amerika. Undre Obama regimet fikk de en voldsomt oppblomstring og kom seg helt inn på grensen til Israel. Trump satt en stopper for dette.

Load
20.04.2019 kl 09:57 290

Nei, de er avskummets avkom.


allahs soldater og deres rugekasser er ikke velkommen til Norge. Konfliktideologier tilhører muslimenes land, altså land sør for Middelhavet.
Redigert 20.04.2019 kl 16:47 Du må logge inn for å svare