Lettkrenkede Resett lesere


Folk her, på Resett og spesielt i kommentarfeltene der borte er i harnisk over at venstrepolitiker Rotevatn oppfordret til boikott av Resett.
Hvor var disse rasende personene når Amundsen oppfordret til boikott av Nordlys, CTG oppfordret til boikott av Aftenposten eller når deres alle kjære verdensleder Trump trakasserer medier og journalister han ikke liker mens han driver reklamekampanje for de som skriver positivt om han.
Skjønner de ikke at de mørter seg selv i døra eller er det bare et falskt argument når de nå later som at ytringsfriheten er truet?

Her er et eksempel:
https://www.facebook.com/Christian.Tybring.Gjedde/photos/a.644268478986381.1073741829.119997371413497/1825802054166345/?type=3&theater


Redigert 20.04.2019 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
.777.
21.04.2019 kl 13:16 678

Jeg får ikke lest linkene dine uten å betale for det, så jeg vet egentlig ikke helt hva det dreier seg om, men jeg kan godt ta avstand fra at freppere anbefaler boikott av aviser hvis det er viktig for deg.

Fra et økonomisk synspunkt er det vel uansett en viss forskjell på at en frepper anbefaler folk å boikotte statsstøttede medier, og en kampanje for å fjerne inntektsgrunnlaget til Resett som ikke mottar noen statsstøtte?

Fra russiarussia konpiranoiateori til stortromme-dom retorikk. Trumps meningsdiktatur, lol, du finnes ikke seriøs bare propanapparat. Punktum.
jabbadabbato
I dag kl 11:53 40
Det er enkelt. Ta avstand fra Trumps meningsdiktatur

Hvorfor skulle det være viktig for meg om du tar avstand og basert på hva du skriver så mener du det antagelig ikke heller.
Avsnitt 2 var bare en merkelig bortforklaring.
.777.
21.04.2019 kl 15:06 658

Jeg fikk inntrykk av at det var veldig viktig for deg ut fra innleggene dine, men hvis ikke det var så viktig allikevel så kan jeg trekke det tilbake.

At du ikke forsto avsnitt 2 kom ikke som noen overraskelse.


Jeg bare registrerer hva du mener men jeg har ingen illusjoner om å forandre deg. Du må si akkurat hva du vil men jeg forbeholder meg retten til å konfrontere deg med dine meninger i andre diskusjoner.
Avsnitt 2 tydet på at du mener medier som ikke lider økonomiske tap kan knebles. Forøvrig vil vel ikke Aftenposten bli kompensert fullt ut for lesere de mister av en eventuell boikott så argumentet er merkelig uanstt hva du mente med det.
.777.
21.04.2019 kl 15:29 643

Nei, jeg vil ha meg frabedt at du konfronterer meg med de meningene du pålegger meg å ha.

Tenker du virkelig bakfrem eller skriver du bare bakfrem for å slippe å være enig?:

«Avsnitt 2 tydet på at du mener medier som ikke lider økonomiske tap kan knebles.»

Poenget er at de IKKE KAN knebles, nettop fordi de mottar statsstøtte, mens Resett som ikke mottar statsstøtte må legge ned hvis inntektene blir for lave.

De statsstøttede blir altså IKKE kneblet av at en FrP politiker oppfordrer til boikott, mens Resett KAN BLI kneblet hvis annonseinntektene blir for lave grunnet denne kampanjen.


Redigert 21.04.2019 kl 15:34 Du må logge inn for å svare

"Nei, jeg vil ha meg frabedt at du konfronterer meg med de meningene du pålegger meg å ha."
Jeg pålegger deg ikke å ha meninger. Hva er dette for tullprat?

"
Poenget er at de IKKE KAN knebles, nettop fordi de mottar statsstøtte, mens Resett som ikke mottar statsstøtte må legge ned hvis inntektene blir for lave."

Roingen din hjelper svært lite. Om Aftenposten miste alle leserne så kan de ikke bare leve av statstøtte, de må også legge ned.
Forøvrig skal ikke ytringsfriheten begrenses bare fordi man har større finansielle muskler enn andre.
Redigert 21.04.2019 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
.777.
21.04.2019 kl 15:45 638

Hele den venstreradikale debatteknikken din handler jo om å pålegge motdebattanter meninger de ikke har. Og å snu alle problemstillinger på hue for å passe inn i den sosialistiske bakfrem logikken.

Roing? tullball. Det er greit at du aldri har drevet firma, men nå gjør du deg dummere enn du er, litt økonomisk forståelse har du. Hva er sannsynligheten for at venstreradikale Aftenposten mister alle leserne sine fordi en FrP politiker oppfordrer folk til å boikotte dem, jo den er nøyaktig null.

Men nå gidder jeg ikke å surre bort mer tid på vreng og vri opp ned bak frem surret ditt i dag.
Biggy
21.04.2019 kl 15:46 635

Jeg oppfatter at langt flere av oss kritiserer medias ensidige dekninger, hvor egen agenda er viktigst ,enn vi forsvarer Trump.
Vi manipuleres av et media som kun dekker en side av Trump; nemlig den med negative vinklinger.
Ved å søke opp andre kilder ser vi at det en annen halvdel av alt rundt Trump og den hopper PK-media elegant over.

"Hva er sannsynligheten for at venstreradikale Aftenposten mister alle leserne sine fordi en FrP politiker oppfordrer folk til å boikotte dem, jo den er nøyaktig null."

Og Resett har noen av norges rikeste personer som eiere. De kan sikre driften til avisen for flere år med lommerusk, men poenget er at det bør ikke bety noe. Er du genuint opptatt av at ytringsfriheten skal forsvares så bryr du deg like mye om Aftenposten som Resett i dette spørsmålet uavhengig av deres finansielle posisjon eller politiske meninger.


Typisk sosialist. Begynne å fordele penger fra Resett eiere og på toppen av alt kalle det lommerusk. Trillrundt oppned forstand på egne vs andres penger.

Denne siden fjerner all tvil om hvor inn i hampen tjukke i hue tilhengerne av resept er. Liker man ikke boikott, vel da boikotter man. Enhver som driver butikk ønsker selvsagt ikke å bli satt i sammenheng med søppel. De som elsker søppel er heldigvis få og sikkert en ekstrem kjøpesvak gruppe. Kred til Stordalen, Jysk osv. Finnes det forresten annonsører igjen i søppelblekka?

Kan vi trene oss opp med å lese MsM VG Marie Simonsen Blabla da, og bli like smart som deg arneB AP AP AP?
.777.
21.04.2019 kl 16:06 597

Eierne startet neppe Resett fordi de ønsket seg et pengesluk å dytte penger i. Jabba viser her igjen frem sin manglende forståelse for næringsvirksomhet og økonomi.

Man starter et firma for å TJENE penger, ikke tape penger. Det er kun halv og helstatlige foretak og statsstøttede virksomheter som drives med omfordelte penger som kan tillate seg å tape penger over tid. Alle andre velger til slutt å legge ned driften.
.777.
21.04.2019 kl 16:08 596

Uansett hvor mye sosialistisk pjatt jeg leser kommer jeg neppe ned på det nivået...
21.04.2019 kl 16:17 592

Hvem har tid å lese alt dette, selv om ytringsfrihet er viktig?

https://resett.no/2019/04/21/resett-er-28-prosent-mot-malet/

Resetts lesere mobiliserer og det er nå hele 1400 medlemmer hos Resett.
Dette er en fordobling på 36 timer siden fredag kveld og til i dag tidlig!
Målet er i få 5000 betalende medlemmer og Resett er nå 28% mot dette målet.
Flott at folk engasjerer seg,tror på ytringsfriheten og reagerer mot PK-miljøenes forsøk på å mobbe og diktere annonsørene
til Resett.
Nrks innslag på Dagsrevyen ga også mye god PR for Resett,for jo flere som leser på Resett jo flere vil ved selvsyn se at skremselspropagandaen fra PK’erne og venstresiden er basert på intoleranse,hat og politisk korrekthet.

Norge har mest pressefrihet i hele verden

https://resett.no/2019/04/22/norge-har-mest-pressefrihet-i-hele-verden/

Russland ligger på 149 plass.
USA ligger på 48 plass (Plassen før Senegal og noen få plasser bak Botswana-Tonga og Romania)

https://rsf.org/en/ranking#

Siden du blander deg inn på topicen og later som du bryr deg om ytringsfrihet. Hva mener du om problematikken jeg har tatt opp på tråden? Synes du det er et problem at også FRP politikere foreslår boikott av frie medier og at president Trump trakasserer medier og journalister han ikke liker samtidig som han reklamerer for "lojale" medier?
.777.
22.04.2019 kl 10:48 543

Uten å ha fundert over det tidligere så antar jeg at det fra KGBs ståsted er en fordel med stor pressefrihet. Er det ikke logisk at jo flere stemmer som blir hørt jo enklere er det å splitte og demoralisere samfunnet?

Målet til kgb var jo å etablere særinteressegrupper i Vesten for å så splittelse i samfunnet. Fagforeninger for å skape kløft mellom arbeidstaker og arbeidsgiver, kvinnesaksorganisasjoner for lage splittelse mellom mann og kvinne, osv. Viktigst av alt var det å ødelegge kristendommen som ga folket noe å samles om på det høyere plan.

Det er sprøtt å se hvor godt kgb lykkes med strategien sin, forøvrig lånt fra «Art Of War» som ble utdelt til alle i militæret i Sovjet, med instruks om å pugge den. Det virkelige sprøe er hvordan Vesten har adoptert strategien og gjort den til sin egen politiske ideologi (uavhengig av parti) under det misbrukte (les: voldtatte) begrepet «liberalisme», hvor alle typer trossamfunn og de merkeligste særinteressegrupper i dag kvalifiserer til statsstøtte. Befolkningen tvinges altså via skattesystemet til å betale lønn til alle de som løper KGBs ærend.

Det eneste jeg lurer på er om Putin ler seg skakk, eller er dypt bekymret, når han ser hva kgb har stelt i stand i Vesten når han observerer den selvdestruktive galskapen som utspiller seg her i dag? Det er jo fullstendig galematias og det er tydelig at pasientene har tatt kontroll over asylet...
.777.
22.04.2019 kl 10:56 541

De som ikke skjønner hva jeg snakker om kan se videoen i linken nederst, hvor den avhoppede kgb agenten Yuri Bezmenov holder foredrag om KGBs arbeidsmetoder og strategier:

Yuri Bezmenov (former kgb) Psychological Warfare Subversion & Control of Western Society - Complete

https://m.youtube.com/watch?v=SZnkULuWFDg
dirken
22.04.2019 kl 11:02 536

Russiarussiarussiamani? KGP velger Trump og oppretter kvinnesaksforeninger. Han Putin er litt av en type.

Er dere fornøyd med å ligge på 150 plass i verden eller ser dere ennå lavere potensial?
.777.
22.04.2019 kl 14:07 524

Du får se videoen Dirken, artig type, bortsett fra at alle punktene på tavla hans har gått i oppfyllelse, og vel så det.

"Det er enkelt. Ta avstand fra Trumps meningsdiktatur og innrøm at de 3 FRP folkene jeg linket til gjorde det samme som Rotevatn. De ønsker alle å tie et medie som har meninger de ikke liker."
:DDDDDDD
Du er f... meg d...... enn jeg trodde! :DD
Din opp er ned verden blir bare mer og mer latterlig. Jeg har allerede forklart deg forskjellen på forbrukermakt og meningsdiktatur. Jeg registrerer at du ikke evner å forstå det du leser. I stedet hevder du det er enkelt at jeg har talt for meningsdiktuatur ved å henvise til at jeg ikke har tatt avstand fra forbrukermakt! JEEEEEZZZZZZESS!

"Hvorfor skulle jeg gjøre det."
Fordi de som bruker forbrukermakten sin har vist til bevisst feilinformasjon i artikler etter artikler, mens Rotevatn & co kun HEVDER resett.no er høyreektreme og ønsker å forsøke å strupe inntektene. Det siste støtter du, og det første bruker du som eksempler på at det må vi alle ta avstand fra. Blir bare for dumt, eller du er som jeg skrev tidligere i konstant fyllerør.

Du snur generelt ALT på hodet, og debattere med deg er rett og slett bortkastet tid. Skjønner det er viktig for deg, for du lever livet ditt her inne. Kanskje du skulle få deg et liv i stedet?

RR
dirken
22.04.2019 kl 19:00 507

Er det forbrukermakten sin Trump bruker ovenfor wapo og nyt og alle andre han ikke synes er panegyriske nok i sine hyllester av Trump?
sus1
22.04.2019 kl 21:10 493

Jeg boikotter eller jeg oppfordrer til boikott..

"Fordi de som bruker forbrukermakten sin har vist til bevisst feilinformasjon i artikler etter artikler, "

Hvilken bevist feilinformasjon er det CTG viser til i linken i åpningsinnlegget?

hehe, Ytrhøyre er kent for å være grinebukker.

Det derre jabbet ditt gir vi blanke fan i! Vi er ikke krenket , men oppmuntret til å stå på i kampen for ytringsfriheten! - slik at også slike noksagter som deg fortsatt skal få lov til å lire av seg tøv i alle himmelretninger!

Nå er det jo jeg som står på barrikadene og kjemper for både Resett og alle andres rett til å ytre seg fritt så din påstand er meget misvisende. De fleste på denne tråden gir faen i alle andre enn sin egen ytringsfrihet.

Du er vredenskjent for dine IGJENGIVELSER
#på huet

jabbadabbato
I dag kl 01:08 4
Nå er det jo jeg som står på barrikadene og kjemper for både Resett
Redigert 24.04.2019 kl 01:36 Du må logge inn for å svare