Rapporten i dag


Hva var positivt og hva var negativt? Rapporten viser at de jobber solid og metodisk med alle prosjektene, og det lover godt for kommende borekampanje. Det var en teknisk justering av beregningen av nåværende kjente reserver, men også informasjon om hvordan de jobber med å påvise nye reserver – dette var særlig interessant og viser at de har kommet langt med dette. For oss som venter på boring var denne rapporten godt nytt, gjennom å vise det grundige forarbeidet som er lagt ned i de månedene som har gått. Kanskje får vi både meldinger om boring og påvisning av nye hittil ukjente reserver i år.
Redigert 23.04.2019 kl 11:31 Du må logge inn for å svare

Rapporten viser ihvertfall at de arbeider systematisk å at de avklarer områdene de har rettigheter i, på en grundig måte. Håper at disse avklaringene fører frem til konkrete handlinger nå snarlig. Spennende blir det. Men systematisk kunnskap øker sjansene for treff på utpekte steder for kommende borekampanje. Så selv om påviste reserver går ned, så går sannsynlighet for treff opp. Ledelsen arbeider godt,frem mot kommende nye boringer. For de bekrefter godt på vei nå, at borekampanje kommer. Det er veldig positivt slik jeg ser det. Så gleder jeg meg til detaljer snart????? Ser frem til neste steg nå, å inntjening øker på høy oljepris. Blir bra dette

Sånn, da var tossetimen over og vi nesten hentet oss helt inn igjen. Skulle bare mangle, når vi tenker på at kursen var på mer enn det dobbelte da oljeprisen var på halvparten, cor-6 var uløst, før utviklingen på vikingo, før oljerørledning og ny vei, og i en situasjon der IOX var kommet mye kortere ellers. Nå kan vi fokusere på hva rapporten betyr for IOX konkret i månedene som kommer. Den er først og fremst en ny bekreftelse på at boring nærmer seg og at IOX jobber grundig med det, og inneholdt også interessante opplysninger om arbeidet med å påvise nye reserver.
Redigert 23.04.2019 kl 11:35 Du må logge inn for å svare

Ja,den henter seg fint inn igjen. Bra det, håper at vi får konkrete meldinger om oppstart å detaljer for videre boring, snart. Nye funn å borekampanje er nå det viktigste. Håper at den delen får fokus å blir god for oss som eier aksjer i IOX å som fortsatt har veldig god tro. Blir ikke skremt av aksjens oppførsel i markedet. Den sender kursen kraftig ned med en gang det ikke kommer en eksplosiv melding. Men når det derimot kommer en eksplosiv melding, da pleier den å reagere kraftig oppover. Så jeg tenker at å sitte i ro er det lønnsomme nå. Å at nær fremtid viser meg at det er rett tenkt. Høy risiko/Høy - høy gevinst. Spennende tider å være aksjeeier i IOX, sjelden kjedelig !
hofa
23.04.2019 kl 15:20 994

Det er ikke nemt at læse dagens PM positivt, men det er efterhånden hovedregelen at man skal læse imellem linierne. Jeg har foreslået dem at de ansætter en presseansvarlig til den slags. De duer bare ikke til at formidle noget som helst.

Nå er det jo ikke IOX som har skrevet reserverapporten da.
hofa
23.04.2019 kl 15:58 904

ikke destro mindre burde de følge op på det, i stedet for blot at lade kursen race

IOX-ledelsen har fokus på å utvikle ressursene i Colombia, ikke på å hjelpe norske aksjonærer å lese rapporter. Men informasjonen stod jo i rapporten, så den som satte seg samvittigsfullt inn i dette ville se at justeringen av det tekniske estimatet for eksisterende reserver ikke var noe å ta på vei for, og at det mest interessante lå i oppdateringer som peker frem mot borekampanje i år.
hofa
23.04.2019 kl 19:54 718

Jeg har købt yderligere op i dag. Med nuværende oliepris i forhold til antal aktier, skal der ikke pumpes meget olie op før kursen er i 6 - 8, dog kræver det at pumpen bliver sat i bakken.
CarryOn
23.04.2019 kl 22:45 595

Fra katastrofetråden til trådstarter agent Johnny English aka 007 James Bond (er utestengt der og stolt av det...)

OddHarker
I dag kl 21:58
Vi kan oppsummere dagens diskusjon med at nedgangen på 30 øre i dag (ikke noen veldig stor nedgang egentlig) nok var basert på at mange misforsto denne rapporten. Ja, det var en justering av estimatet fra de allerede påviste reservene, uten LLA47, men det var også interessante opplysninger om arbeidet som er gjort og som peker frem mot borekampanjen. Når dette synker inn hos dem som hørte på Johnny English (som tror han er James Bond) er vi nok fort tilbake godt oppe på 4-tallet og vel så det, trolig allerede i morgen.

La oss tenke litt på dette: Kursen var på mer enn det dobbelte da oljeprisen var på halvparten, cor-6 uløst, vi var avhengige av noen indianere for transport, uten røravtale og alt var kommet mye kortere. Hvis vi så ser på det som selskapet har meldt de siste månedene, inkludert denne rapporten, viser den et veldig metodisk arbeid for å forberede borekampanjen og sørge for at den blir en suksess, og ha kapasitet for å håndtere den økte produksjonen.
Redigert i dag kl 22:00
---
Spot on, OddHarker!
Rimelig forklaring på nedgangen i dag. Synd for dem som lot seg villede av vår agent i oljejungelen, men andre bør bukke og takke for billig påfyll eller inngang.
NOK 4 250 412 i omsetning – ikke verst. Men hva vil torsdagen bringe? (Agenter bør ikke svare)