Aftenposten løper pengeinteressenes ærend i klimasaken med løgn.


https://www.aftenposten.no/viten/i/K38EvE/Sjoisen-i-Arktis-kan-vokse-selv-om-verden-blir-varmere

Her fra billedteksten til Aftenposten :
Det kan høres overraskende ut at sjøisdekket i Arktis har økt de siste årene til tross for en stadig varmere verden, men for oss forskere er det ikke uventet, skriver Marius Årthun.
_______________________
Det som gjengis her er blank løgn. Sjøisdekket i Arktis har ikke økt de siste årene. Det har minket og attpåtil blitt tynnere.
Selv Aftenposten farer nå med den groveste løgn om dette her. Hvordan skal klimautfordringene løses når det lyves for
fullt rundt disse tingene ?

Artikkelen er misvisende og løgnaktig. Med intet annet motiv enn å tekkes pengeinteressene.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/b58Q1v/ny-studie-groenlandsisen-smelter-i-dramatisk-fart?utm_source=vgfront&utm_content=row-r3

Søsteravis med feil og misvisende informasjon. Har ikke steget bare 13,7 mm på 46 år fra denne kilde. Rett og slett usant.
ksandal
27.04.2019 kl 07:43 469

Isbreeer forsvinner, isen i arktis forsvinner, vi er fortsatt i slutten av en istid som varte i 10.000 år
Over forbruk, for mange mennesker, rovdrift på alle resurser, kommer til og gjøre at mennesker mister sin evne til og reproduser seg.

Jeg er ingeniør fra oljebransjen som har jobbet med fly i mange år og siden med elbiler og vannkraftverk. jeg er overbevist om at vi må satse på og få bort fossil fremdrift ASAP!

CO2 utslipp er nok ikke bra og gjøre for mye, men usikker på klimaeffekt der.
Det er uansett ALDRI greit og kaste boss unødvendig i naturen, og nå hiver vi 8 millioner tonn rett i havet hvert år av bare plast, dette blir spist av dyr i havet som igjen gjør at vi får det i maten vår. innen 50 år er det neppe noe fisk igjen i havet, så vi vil måtte lage mat kunstig på andre måter.
kjemiske utslipp, gifter i luften(fosil fremdrift) kommer til og være vår undergang, da vi i 100 år har vist at oljeutslipp er svært giftig og trolig står for 50% av alle krefttilfeller på jorden( altså dobbelt så farlig som og røyke) utslipp fra Bensinbiler og Diesel biler, slipper ut gifter som er så farlig at du i lukket rom, vil dø i løpet av 5 minutter, og i store konsentrasjoner i byer, er det nå så farlig og gå ute, at det er bevist at folk som bor i store byer, lever minst 10 år kortere, enn de som bor på landet, denne forskjellen øker hvert år.

De som tror en Euro 6 motor renser luften, bør gå på skolen og få pengene tilbake for utdannelsen sin, for de er blitt lurt. Det er trist og se hvor store krefter som jobber for og selge mest mulig dritt for og tjene litt penger, istedet for og samarbeide om en bedre verden.
min datter tilhøre trolig siste generasjon som kan reise til en storby på ferie uten oksygenmaske på sightseeing.

ps: viste du at selv den mest moderne Dieselbil idag, slipper ut minst 10.000% mer giftige gasser under vanlig bruk, enn det som er oppgitt i laberatorie? og de dårligste av moderne biler har nesten 30.000% mer enn oppgitt. 294 ganger mer enn oppgitt fra fabrikk. og at forbruket er vanligvis ca 40% mer enn oppgitt.
Så det er trist og se hvor store krefter som kjemper mot Hydrogen, og elbiler som faktisk reduserer store utlipp( en fosilbil bruker i tillegg dobelt så mye strøm som en elbil pr kjørte km) tall fra Statnett.

Viste du at når du leser en undersøkelse fra Tyskland som sier noe negativt om elbiler, eller noe posetivt om Dieselbiler, så kan du være 100% sikker på at det er løgn, falske fakte eller laget av en som er litt dummere enn oss andre.