Grov vold bør medføre kapping av begge armer og begge ben

KalleQ
23.04.2019 kl 14:22 545

https://www.vg.no/sport/fotball/i/na9Vzx/start-leder-overfalt-i-oslo-fikk-hjernebloedning-og-kjevebrudd

jeg mener det samme som dere andre at grov vold, misbruk av barn, drap, terror og andre grove forbrytelser bør medføre avkapping av ben og armer. En het fair straff. Vet man at dette er straffen, så har de noe veldig enkelt å forholde seg til. Slike mennesker som holder på slik, skal selvsagt ikke ha noe godt liv etterpå

shariakalle back in business
KalleQ
23.04.2019 kl 14:34 539

kan du gi meg en grunn til at man ikke kan gi dette i straff. I dag blir man jo tatt på med silkehansker av slike ting. Da hjelper det ikke noe.Å sitte i fengsel i norge, er jevngodt med å bo på hotell

Enig. Legg til dyremishandling også. Sånne folk fortjener alt vondt.
convert
23.04.2019 kl 14:40 535

Lengre fengselsstraffer, lavere standard i fengslene er en start. Beslaglegge alle eiendeler som kan forbindes med status. Dere vet...gull og juggel, pakkiser og slikt. Mye bruk av isolat. Ingen mulighet til å kommunisere med noen utenfor fengslene...bortsett fra fasttelefon til mamma. Og vips....kriminaliteten ville falt drastisk. Men PK vil ikke dette...de vil beholde den høye kriminaliteten.

Å gjøre de uføretrygdet så de kan leve i frihet på skattebetalernes bekostning, er vel ingen god idé. Gi dem heller 20 år med tvangsarbeid.
atnorhe
23.04.2019 kl 14:53 521

Ville det ikke vært mer humant å kappe av hodet? Vold mot små barn/ babyer med og uten fatal utgang, finnes det ikke passende straff for i vår kultur. Har du drept et uskyldig barn ved å påføre det vold, har du mistet din rett til et liv.
Det aller verste ved disse tilfellene, er alle de "formidlende" omstendighetene som gjerningsmannen sin psykiske tilstand, og der av ofte sjokkerende lave straffer.
KalleQ
23.04.2019 kl 15:09 518

De skulle selvsagt ikke fått trygd. Men enig med han som foreslår lengre straffer, elendige soningsforhold, dårlig mat. Ingen rettigheter til telefon, internett eller tv. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønner at kriminaliteten vil gå ned. 30 år på vann og brød hadde nok gjort sitt.

De fleste forstår nok at shariakalle ikke er rakettforsker ja
Sotah
23.04.2019 kl 15:53 502

Hvor tar du det fra at andre enn deg mener det, ts?

Hvem skulle da betale for omsorgsutgiftene det tar å holde vedkommende i live?
Nei, Noahide lovene har ingen fremtid.
convert
23.04.2019 kl 16:03 491

Islam-sosialistene er alltid på pletten og forsvarer voldsutøverne, så lenge de er muslimer eller negre. De som utsettes for den fremmedkulturelle volden, ofres ikke en tanke.

Hva skal samfunnet med masse løse armer og bein ?

Løsøre registeret vil med TS forslag bli vår største arbeidsplass som krever enda mere innvandring for å holde hjulene igang i oslo
Her mener jeg shariakalle igjen viser at han har en skrue løs
23.04.2019 kl 18:58 445

Arbeidsleir er tingen. Det er vel en del som jobber i fengslene allerede kanskje, men en leir på Svalbard kunne vært bedre. Å sitte i et fengsel uten noe å ta seg til avler bare hevntanker og frustrasjonKalleQ
24.04.2019 kl 15:07 412

Hankatten fornekter seg ikke og støtter denne type forbrytelser. Bare sinnsforvirra personer driver på sånn. Skal man få bukt med denne typer kriminalitet, er det enste veien å gå

"De burde vært tatt livet av. Både disse UNGE kvinnene og bakmennene. Giftpiller er passende straff for sånt. "
"avkapping av ben og armer. En het fair straff."
"Juling så de knapt kan stå på bena i lang lang tid er det eneste disse UNGE gutta skjønner."

Hvem er KQ
Redigert 24.04.2019 kl 18:29 Du må logge inn for å svare
Sotah
24.04.2019 kl 20:29 392

Lurer på om han er islamist. Han tiltrekkes av metodene ihvertfall. Kan det være ubadullaen eller mullaen som beærer oss med sitt selskap og kaller seg KalleQ ?

Ta organene deres, ta alt og begrav resten.

Resett er blitt kalt en kloakk. Men det jeg leser nedover i denne tråden er den mest illeluktende kloakk jeg noen gang har sett!

En skrue løs .... ? Tydelig at mannen er islamist! Der er alle skruer løse!

Land som praktiserer det TS etterlyser har jo fått fjernet all kriminalitet. Atter andre land, med dårlige fengselsforhold og helt ville straffer, har plassert seg helt i bunnen mht kriminalitet. TS er ikke en gang representert i knivskuffen.