Støtt Resett - bli støttemedlem

børst
23.04.2019 kl 17:23 875

Google blokkerer nå alle annonser på Resett.no

Storbritannia, i likhet med Sverige, har i mange år vært et fascistisk samfunn, der både politikere, private aktivister, NGO-er, nærlingslivet og hele statsforvaltningen arbeider sammen for å kneble alle regimemotstandere. All opposisjon i Storbrtannia er i dag kontrollert opposisjon, et skuespill som skal gi staten et skinn av å være et demokrati. Alle som faller utenfor regimets ytringskorridor av hva som er legitime meninger og utsagn, blir kneblet via en rekke fascistiske virkemidler, alt fra å banke opp dem det gjelder, fengsle dem eller hindre dem i å få utføre økonomiske transaksjoner. BNP, British National Party, fikk til slutt ikke engang ha bankkontoer og ble nektet lån i alle banker. Slik kommer det til å bli over hele Europa etterhvert som regimet føler seg mer og mer truet. Nå har en global regimeaktør, Google, blokkert annonser på Resett.no. Om Resett.no skulle få nok medlemmer til å bli økonomisk uavhengig og klare seg uten annonser, vil regimets neste trekk være å gå på alle bankene og alle som utsteder debet- og kreditkort, slik at Resett.no heller ikke får motta betalinger fra medlemmene. Men inntil det skjer, er det bare å oppfordre alle som kan unnvære enn 100-lapp i måneden om å bli støttemedlem. Kanskje noen til og med ønsker å bli VIP til 499 pr. måned.

La oss tvinge regimet til å vise at de egentig arbeider for et totalitært, fascistisk samfunn, slik at flere våkner opp !

https://resett.no/medlemskap/
Redigert 23.04.2019 kl 20:46 Du må logge inn for å svare
Zorin
23.04.2019 kl 17:39 868

Spør dere selv heller hvorfor aktører som for eks. Google nå blokkerer annonser til Resett, samt hvorfor mange andre trekker annonsene sine fra denne siden. Svaret bør gi seg selv. Jeg kunne i allfall aldri finne på å gi penger til en nettside som kun er interessert i å spre hat.
Slettet bruker
23.04.2019 kl 17:49 866

https://www.dn.no/medier/google-blokkerer-alle-annonser-hos-resett-forsvunnet/2-1-591308

Resetts annonser saboteres.
Er det noe vi trenger er det medier som ikke er PK og som til avveksling fra de fleste andre formidler virkelighet og sannhet.
Selv Resett er ikke perfekte sannhetsformidlere. Men beveger seg mer utpå sannheten enn andre.

Helt riktig ts, PK-organene arbeider for et totalitært, fascistisk og anti-demokratisk samfunn. Og ikke bare i Norge. I hele vest-europa.
Redigert 23.04.2019 kl 17:53 Du må logge inn for å svare
børst
23.04.2019 kl 17:53 865

Kan du linke til artikler i Resett.no du mener 'sprer hat'? Og hvem skal få definere hva som er 'hat' ?
Klem
23.04.2019 kl 18:21 850

Politisk korrektheter limet som holder mange miljøer sammen og der er det ikke plass for andre enn nikkere dom
ukritisk tar bølgen.
Google velger å holde seg i bingen med PK-miljøene og da mottar de nikk om de kritiserer og boikotter Resett.
Av samme grunn ser vi norske politikere og samfunnstopper feige ut nå også.
Biggy
23.04.2019 kl 18:44 843

Resett har nå fått 122 nye medlemmer i dag,og omtrent halvparten har kommet siden det ble kjent at Google stopper annonsene til Resett.
Flott at våkne nordmenn mobiliserer og vil forsvare ytringsfriheten!
MrMiss
23.04.2019 kl 19:33 830

157 nye medlemmer nå og 35 de siste 45 minutter.....
Folk reagerer nå!
convert
23.04.2019 kl 20:50 807

99 kroner per måned klarer vi, folkens. Gi islam-sosialistenes sensur en på trynet. Demokrati og ytringsfrihet er viktigere enn ei flaske billig rød i måneden.
HP17
23.04.2019 kl 21:29 787

Når politikere, Google m flere aktivt går inn for å sabotere for en nettavis som også er villig til å publisere kritiske artikler om Islam og muslimer så må en faktisk kjenne din besøkelsestid og støtte opp. Melder meg inn i morgen når jeg er tilbake på jobb.
Wish
23.04.2019 kl 21:41 782

Resett har 228 nye medlemmer i dag og da tror jeg de har fått rundt 1700 totalt.Med debatt på Nrk på torsdag får saken god PR og da burde 2500, eller halvveis til målet på 5000, være innen rekkevidde denne uka.
Det er ennå langt frem,men dette er prinsipielt og engasjerer også oss som til nå ikke har vært så ivrige på

Vi trenger Resetts rampete stil og vinklinger som utfordrer gammelmedias ofte løping i flokk med venstrevridde vinklinger og høy PK-faktor!
Mortenxx
23.04.2019 kl 23:54 752

Annonsørene blir ufrivillig blandet inn i politiske krangler -- og blir truet med boikott fra begge sider.

Det fremgår av en e-post fra Google at vi har blitt blokkert fra Adsense. Det hevdes at vi har brutt reglementet ved å rette «overdreven oppmerksomhet» mot annonsene.

Som våre lesere vil være klar over, har det den siste tiden foregått en aggressiv kampanje på sosiale medier for å få annonsører til å stoppe annonseringen på Resett. Nå er vi altså stengt ute fra selve børsen. Google skriver at avgjørelsen er permanent.
- - -

– Brøt ikke regelverket

– Vi mener vi ikke brøt regelverket. Oppfordringen har vært at leserne skulle handle hos annonsørene, ikke bare klikke på annonser, sier Helge Lurås til Kampanje.

– Vi tar kontakt med Google for å prøve å komme til enighet, men ser også på andre annonseplattformer som et alternativ. Utestengelsen fra Google er alvorlig, men noe vi har tatt høyde for at kunne skje. Det er våre lojale lesere som vil være basis for Resetts overlevelse fremover, skriver redaktøren i en epost til Medier24.

Google svarer

– Google tar brudd på våre retningslinjer svært alvorlig, for å beskytte både brukere, mediehus og annonsører. Noen ganger er vi nødt til å suspendere eller deaktivere kontoer på grunn av brudd på retningslinjene våre, og vi gir da publisister muligheten til å rette opp i bruddene og sørge for at de holder seg innenfor regelverket i fremtiden, sier pressesjef Helle Skjervold i Google Norge i en epost til Medier24.

AlfredZweistein
24.04.2019 kl 00:57 739

Vi klarer oss nok uten støtte fra slike som deg. Jeg tror faktisk ikke du er i stand til å støtte noe som helst!
børst
24.04.2019 kl 07:54 721

Det finnes flere alternativer til Googles Adsense. Kampen for annonseinntekter er på ingen måte over. Og hvis Google ønsker å framstå som en autoritær aktør på ytre venstre, så kan de jo risikere å miste 20-30% av sine markedsandeler (alle høyreorienterte nettsteder kan ende opp med å slutte å bruke Google AdSense).

Top 10 Best Google Adsense Alternatives 2019

Viglink. ...
Skimlinks. ...
Prosperent. ...
Blogher.com. ...
Bidvertiser.com. ...
Infolinks. Infolinks offers several monetization options to publishers. ...
Media.net. Media.net is a contextual ad network and a direct Adsense competitor operated by Bing and Yahoo. ...
Redigert 24.04.2019 kl 07:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.04.2019 kl 11:56 696

Havfruen oppfordrer alle til å tegne medlemskap i Resett og betale Document fast - de behøver pålitelig inntektsgrunnlag. Det handler om Grunnlovens §100, ikke om du er enig med dem eller ikke. Når vi har en kulturminister som ikke gjør jobben sin (i håp om å tie ned kritiske røster) og gir mediestøtte til disse, så må vi gjøre det selv!

Jeg boikotter også annonsører som boikotter Resett, idet jeg slår ring om Grunnlovens §100 om ytringsfrihet, og jeg oppfordrer alle til å bruke sin forbrukermakt på samme måte og sende disse selskapene en email om hvorfor du boikotter dem!
Stephen
24.04.2019 kl 12:34 681

Vurderer et abbonement på Firda.
Mvh. Stephen
Zorin
24.04.2019 kl 12:40 677

Nei takk. Resett duger ikke engang å leses på dass, og hadde det vært en papirversjon av den ville jeg ikke engang ha brukt det til dopapir - selv om det er det eneste blekka ville ha dugd til. Har forøvrig medlemskap i SV, Amnesty, Redd Barna, Røde Kors og Bellona, samt at jeg abonerer på Klassekampen i tillegg til at jeg kjøper DN og Aftenposten. Alle demokratiske forkjempere for menneskelige og medmenneskelige verdier
Mortenxx
24.04.2019 kl 14:56 644

Grunnlovens paragraf 100 handler om statens ansvar for å tilrettelegge for ytringsfrihet. Den sier ikke noe om at private firmaer skal betale for annonsering.

§ 100.
Ytringsfrihet bør finne sted.

Ingen kan holdes rettslig ansvarlig for å ha meddelt eller mottatt opplysninger, ideer og budskap med mindre det lar seg forsvare holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelse i sannhetssøken, demokrati og individets frie meningsdannelse. Det rettslige ansvar bør være foreskrevet i lov.

Frimodige ytringer om statsstyret og hvilken som helst annen gjenstand er tillatt for enhver. Det kan bare settes klart definerte grenser for denne rett der særlig tungtveiende hensyn gjør det forsvarlig holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelser.

Forhåndssensur og andre forebyggende forholdsregler kan ikke benyttes med mindre det er nødvendig for å beskytte barn og unge mot skadelig påvirkning fra levende bilder. Brevsensur kan ikke settes i verk utenfor anstalter.

Enhver har rett til innsyn i statens og kommunenes dokumenter og til å følge forhandlingene i rettsmøter og folkevalgte organer. Det kan i lov fastsettes begrensninger i denne rett ut fra hensyn til personvern og av andre tungtveiende grunner.

Det påligger statens myndigheter å legge forholdene til rette for en åpen og opplyst offentlig samtale.


børst
30.04.2019 kl 17:03 603

Så tok det altså bare en uke før fascistregimet nå har begynt å stenge ned muligheter for kapitaloverføringer. Først ute er VIPPS, der DNB er hovedeier. Neste trinn er å nekte Resett å ha bankkonto, slik at støttemedlemmene ikke lenger har noen konto å betale penger til.

Frihetens siste skanse er muligheten til å overføre kryptovaluta. Men det er jo fryktelig tungvindt for de aller fleste.

Skall
30.04.2019 kl 17:30 591

Dette er prinsipielt og akkurat nå rammer det Resett at Vipps plutselig stopper kundeforholdet.
Det er uhørt å nekte organisasjoner,nettaviser og grupper som ikke bryter norsk lov å være kunder.
Neste gang kan det ramme andre organisasjoner.
Er det Arne Bjerke i Dnb som trekker i trådene?
Mer åpenhet og mer demokrati i praksis,kanskje?

Dette er prisen for å utfordre de politisk korrekte miljøene i Norge!
Hva er det med ord,argumenter og frie tanker som skremmer PK’erne?
Jeg leser daglig venstresidas tankegods og selv om jeg ikke er mye enig med dem er tanken på boikott
fullstendig uakseptabel,selvsagt!
Redigert 30.04.2019 kl 17:32 Du må logge inn for å svare
langver
30.04.2019 kl 17:41 588

Ifølge finansavtaleloven § 14 heter det at "(1) Institusjonen kan ikke uten saklig grunn avslå å ta imot innskudd eller utføre betalingstjenester på vanlige vilkår."

Saklig grunn til å nekte kunder å åpne konto eller inngå avtale om betalingstjenester, vil for eksempel være at kunden har forsøkt å svindle banken eller gjentatte ganger opptrer på en skremmende/truende måte overfor bankfunksjonærene.

At kunden har en bestemt politisk oppfatning er ikke en saklig grunn. Antar at utestengelsen fra Vips vil få et rettslig etterspill.