Regjeringen vil hente IS barn

atnorhe
23.04.2019 kl 17:24 359

https://www.dagbladet.no/nyheter/amundsen---uklokt-og-skuffende-av-solberg-a-apne-for-a-hente-barn-av-is-krigere/71004675


men ikke mødrene? Hvis mora er Norsk statsborger, spiller det ingen rolle om faren er IS sin øverste leder, og har hugget hodet av tusen motstandere.

Ingen med familiebånd skal få ansvar for barna, som betyr at Kari og Ola skal oppdra barna til IS ledere. he-he.Det betyr at alle i nabolaget de kommer til, vet at dette er ungen til Abbubaker, eller Akkubar i fra IS, og hvis han får greie på at ungen hans er "kidnappet" av en vantro Norsk familie, kan han bli sint:)

Hvis fanden fikk barn med en "norsk statsborger i fra helvete, er barnet "Norsk" Det er for sent å bli realist når en har levd hele livet som romantiker. Er du Norsk statsborger Har du rett til å komme til og reise i fra alt etter som. Staten kan ikke styre reisevirksomheten til Norske statsborgere.

Det betyr at de "Norske" IS mødrene får komme til Norge sammen med barna etter mye om og men. Deretter skal Norge "straffe" disse mødrene, som betyr at barna må være hos slektninger hvis mødrene får en liten symbolsk tur bak lås og slå.

Dette er advokat-mat. Menneskerettigheter gjelder for alle mennesker, også IS mødre og barna deres, så lenge de har statsborgerskap i et land som har undertegnet alle Konvensjoner som finnes på området, og Norge må nå overholde de prinsippene de skriker høyt om at alle andre må overholde.
Redigert 23.04.2019 kl 17:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.04.2019 kl 17:27 356

Selvfølgelig må regjeringen hente de hjem og så enda flere, når nesten ingen lenger vil stemme Frp. Da ber man om dette og mer.
Slettet bruker
23.04.2019 kl 18:08 340

Jeg ønsker en meget streng praksis på dette området.
Hjelp de i Syria i steden.
Hvor mange er det ?
Hvem er besteforeldre og hvor er disse ?
Hvor er den ene forelderen, tanke, onkel eller andre ?

Omfanget av dette må holdes lavt. Her trenger det norske folk å bli løpende orientert.
Er man ørlite slepphendt her kan farlig presedens etableres.

Dette er et tema vi er nøye på.
Oskar2
23.04.2019 kl 18:23 332

Hvordan er ansvarsforholdene for IS barna når Stat og hjelpeorganisasjoner påtar seg denne operasjonen?

Nå er vi kjent med at hos Muslimene er der en noe sterk æreskultur som kan bli en sikkerhetsrisiko for mødre og barn i fremtiden?
atnorhe
23.04.2019 kl 18:33 327

Erna prøvde å forklare dette dilemma i dax18, men hun fant på ting underveis. Regjeringen kommer ikke unna sitt ansvar med å ta i mot Norske statsborgere som er fanget i utlandet. Er det andre land som skal ta i mot disse "Norske"mødrene, men vi skal ta i mot andre land sine? skal vi finne et eget land for dem,IS.brud stan?

Erna aner ikke hva hun skal gjøre. Uansett hvilken løsning hun havner på, blir det helt feil for noen. Fakta kommer hun ikke unna, som er at det finne "Norske" Is bruder, og Norge må nå bevise at disse har vært med på forbrytelser i andre land, og gi dem Norsk "straff":) At å reise til et annet land og gifte seg med en som er i fra samme etniske befolkning, er en forbrytelse, tror jeg dyktige advokater vil betvile. I vårt rettsystem må det føres beviser for forbrytelsen, og disse damene kan hevde at de passet barna og kokte til sine ektemenn som var i krig. Disse er muslimer, og kriget på Islamsk side, hva skal tiltalen lyde på?

Dette er et røre vi har påført oss selv, og allerede for 30 år siden ble spørsmålet om lojalitet ved en konflikt reist iht til innvandringen i fra fremmedkulturer og deltakelse i vårt offentlige liv. Nå må vi vise at vi skjønte hva vi gav oss i kast med.
Mythos
23.04.2019 kl 19:15 317

Aldri mer en stemme til høyre fra meg.
Oskar2
23.04.2019 kl 19:22 315

Ser i Media at der er 5 så ble der 12 nå er det visst 40 med Norsk tilknytning, snart er det vel 100 så dette går så det suser for hjelpeorganisasjoner og snille familier som ser dollartegn?