Iran ADVARER USA !


Hehehe, tipper Donald Promp & Co. skjelver i byxorna! Trenger ikke løfte en finger, bare gi gutta boyz i det israelske flyvåpen noen gode koordinater - så er preste-faenskapet historie !

Så du er tilhenger at det skal bombes til regime skifte i Iran?
Irak, Syria Libya har altså ikke lært deg noe?

Jabba er i sterk tvil om hva som fungerer i denne forskrudde verden! Da er det bare Betongs sterke medisin som fungerer:

- stå med bena lett fra hverandre
- bøy deg bakover
- stikk hue opp i rasshølet
- nyt utsikten og den friske luften

God bedring ...
azzi
25.04.2019 kl 10:28 316

Når man har stått slik lenge nok ,retter man ryggen,samler troppene og blåser dette terrorvelde av kartet!
De har bløffet oss lenge nok.Basta.
mvh.taa.

Hva går advarselen ut på? Skal de sende flere jihadister, vekke sovende terrorceller ("fredelige muslimer") eller øke terrortiltakene? Fredens religion lyser sin mørke åpenbaring over USA
børst
25.04.2019 kl 11:32 293

USA tør ikke angripe Nord-Korea fordi NK har flere tusen artillerienheter siktet inn mot Seul. Iran har flere tusen raketter som er siktet inn på Israel.

https://www.youtube.com/watch?v=fY2suWVFKA4
atnorhe
25.04.2019 kl 17:25 277

Ja vi mangler det perfekte kaos i Midt-østen, og med å bombe Iran, nærmer vi oss.Kan du huse noen tusen nye asylanter etter vi har bombet dem på flukt?

Og hva tror du vil skje etter at disse 100 000 rakettenes last har eksplodert og Israel ligger i grus?

Det er Russland som er verdens ledende imperialist, ikke USA med 800 militærbaser på alle kontinenter. Sant og usant? Når en begynner med virkelighetsfornektelse, slik vestlige medier har drevet med: Det er Russland som er aggressiv, blir det stadig verre å forklare det som skjer. Bildet: USA forbereder invasjonen på Irak. Basert på løgn, men det vet dere vell..
https://www.derimot.no/virkeligheten-ma-omskrivesusa-truer-med-krig-men-det-er-russland-sin-feil/

Nå er da nazistene skiftet ut med ekstreme neocon zionister som Bolton, Pompeo, Trump og Elliot Abrams. Men på toppen av det hele: de gidder ikke engang informere oss om hva disse karene driver på med av militær opptrapping.
Redigert 28.04.2019 kl 08:30 Du må logge inn for å svare

Clintons valgnederlag, Brexit og styrkingen av høyresiden hele Vesten … Hvis man skal tro spin-doktorene, har alle disse fenomenene en ting til felles: de er konsekvenser av en omfattende russisk strategi for «destabilisering» av Vesten. De som «bare» avfeier dette som en forslitt taktikk for å demonisere Russland, skjønner ikke det slue og geniale bak denne PR-strategien: Ifølge denne logikken, kan nemlig enhver kritikk av vestlig sikkerhets- og utenrikspolitikk mistenkes for å være styrt av Moskvas interesser. Også annen potensielt destabiliserende kritikk vil da kunne stemples som «kontrollert utenfra». Vi må motsette oss dette tilbakefallet til den for lengst overvunnete McCarthy-æraen med all vår makt.
https://www.derimot.no/det-orwellske-marerittet-er-kommetmediene-er-fulle-av-det-krig-er-fred-logn-er-sannhet/

Ironisk kan man nå si: Hvis russerne er slike djevler, som er i stand til ikke bare å manipulere det amerikanske valget, men i smug innføre en selvdestruktiv doktrine hele Vesten, som har som mål å forvitre og destabilisere den «beste av alle mulige verdener» fra innsiden, burde man virkelig gi respekt for denne PR-kraftbragden. Men – ironi til side – det virkelige spørsmålet er heller: Er det noen som faktisk tror på dette tullet?

Norge har også deltatt i krigseventyret på USAs side under politiske påskuddet om bl.a. å bidra til kvinnefrigjøring av landet. Falskere kan ikke virkeligheten beskrives og derfor snakker ikke noen politikere om denne fryktelige fadesen lenger. Tausheten fortelle egentlig alt. Er det lurt av Norge og overlate utenriks og forsvarpolitikk til USA som på egen hjemmebane har 30-40 stater som overgår Nord Korea og Venezuela (om det er riktig hva som skrives om dem) i elendighet? Oliver Stone USA Untold story mener som jeg selv, at de er på ville veier med denne krigingen sin world wide.
https://www.derimot.no/16461-2/


https://www.derimot.no/i-afghanistan-har-usa-tapt-i-usa-skjermes-befolkningen-om-nederlaget/

Jeg trodde Trump ville rydde opp i deep shiten hjemme hos seg selv, men han forsetter der hans forgjengere har stoppet opp. USA storbyers utkanter er Zimbabwe-isert. Over 150 millioner mennesker bor i gamle bilvrak og sulter der. 25 % av amerikanske skolebarn bor hos venner familie, eller på campingplasser som ser ut som palestinske flyktningleirer. USA står på kanten av et eller annet. https://steigan.no/2018/04/usas-imperium-synker-fort-2/
Som en klok mann sa, dumheten min har berget meg mang en gang. Norge 1945
X-Files stat. https://www.youtube.com/watch?v=8nGYkEBDjX8

USA har over 300 millioner innbyggere. Snart vil det være 11 milliarder innbyggere totalt i verden, hvor Kina og India (sammen med BRICS landene) vil bli et økonomisk maktsenter. Det er rett og slett idioti og galskap fra USA sin side å tro at USA kan klare å opprettholde sitt hegemoni i en slik verden. USA har jo selv vært med på å industrialisere Kina, så USA bør i så fall kritisere seg selv for dårlig politikk. Hele tiden har Norge vært med på dette.

Tjue år siden NATO bombet jugoslaviske journalister. Dette står å lese i den endelige rapporten fra FN om NATOs bombing av Jugoslavia. Altså, for å gni det inn: NATO bombet serbisk TV med viten og vilje og drepte et stort antall journalister fordi de syntes dette var et «godt trekk» for å stoppe serbisk kringkasting.

Dette bør stilles opp mot generalsekretær Jens Stoltenbergs påstand i sin hyllningstale til Kongressen i USA:

The Cold War ended without a shot being fired in Europe.
And we have experienced an unprecedented period of peace.

Uten at et eneste skudd ble løsnet…
https://steigan.no/2019/04/tjue-ar-siden-nato-bombet-jugoslaviske-journalister/

Norge deltok av humanitære grunner og NATOs bomber og granater med utarmet uran var humanistiske bomber.
https://www.derimot.no/kosovos-statminister-jeg-tjener-usa-balkankrigenes-hensikt-gi-usa-militaert-fotfeste/

Milosevic er frifunnet post mortem av domstolen i Haag. Milosevic ble Drept i FN beskyttende forvaring, men når tid tas det ut tiltale mot NATO og USA som var har begått forbrytelse, sammen med FN menneskerettigheter?