Hvor ble det av JV som de håpet å close ila mars?

CC
NAS 25.04.2019 kl 12:14 1379

Utsatt levering av fly igjen betyr at de ikke klarte å komme i havn mht. JV. Den våte drøm om store merverdier i ordrebok som analytikere og folk her på forumet hadde håpet på er nå forduftet. Har Kjos & Co misledet aksjonærene under emisjonen?

Geir Karlsen oppdaterte i dagens live-presentasjon.

Det er 3 parter som sitter rundt bordet: Norwegian, Airbus og asiatisk finansaktør.
Manglende Airbus-avklaring er årsaken til at JV er forsinket.
Men nå er Airbus-detaljer avklart og avtaledokumentene med Airbus skal signeres.
Så nå er det full gass på avtale med finansaktør.

Boeing-flyordre er foreløpig ikke med i oppsettet pga MAX stopp.
CC
25.04.2019 kl 12:50 1300

Hvis det er mangel på fly som Kjos har sagt er det særdeles merkelig at man skyver leveranser. Nå har man vært i samtaler om dette i svært langt tid og den eneste fornuftige forklaring på dette må jho være at flyene ikke trengs nå. Ellers hadde man ikke forskøvet leveranser.
Hektar
25.04.2019 kl 12:58 1269

Utsatt levering betyr ikke at de ikke klarte å komme i havn mht. JV. Skjønner at det er fristende konklusjon å dra når bjørnene blør fra alle åpninger, men kjære deg, spre sånt fjas på et ubetydelig gratisforum? Moralsk standard og etikk burde være et eget fag på barneskolen.

Det betyr ingenting mer enn at de ser fordelen i å lette det økonomisk presset skapt av veksten de seneste år og ønsker å kunne levere gode resultater til sine aksjonærer, samt nødvendigheten i forhold til nåværende flåte. Hadde det kommer melding om JV hadde det også vært grunn til surv okke som, da i stil "ææh bææ de har ikke råååååd, de må ha hjeeeelp" blah blah blah.

Triste saker... Glad jeg aldri har følt en trang til å prostituere meg sånn for å tjene en slant ?
Redigert 25.04.2019 kl 12:58 Du må logge inn for å svare

Nå holder det vel med opphenting av gamle tråder. Alle husker at det var emisjon, Frodon. Og fordi man har snakket om jv før uten at det har materialisert seg , er det ikke automatisk gitt at det er sånn denne gangen.
tesch
28.08.2019 kl 08:12 440


Kommer nok nyheter om JV denne , eller tidlig neste uke