FRP nord og ned


Denne fattigdommen som har eskalert, hva vil de gjøre med den? Go-Ahead statsråden samferdselstuten fra FRP Partiet etablert for sterk nedsettelse av skatter og avgifter (FRP). Sa at Bompenger, det er nå kommet for å bli?
https://www.nettavisen.no/nyheter/ny-krisemaling-for-frp/3423677371.html

Menneskeretter a la carte mad in Norway. 100 % moms på mat vil gjøre slutt på all sult i verden. 100 % formueskatt vil gjøre alle rik. Jeg er imot både tigging Hk. Avgift, moms, formueskatt Pose og flyseteavgift. Budsjettkameratene FRP og H med Ny miljøprofil. Ved bruk av Mikke Mus budsjettpenger her i vårt egalitære musevise og miljøhykleriet norske navn, har dem som ny miljøprofil fjernet hk avgift på store forurensende motorer?

Budsjettkameratene FRP og H forestår fordelingen av «skatteletten» her i kongedømme/folkestyret. 2 % av befolkningen er tildelt halvparten, de resterende 98 % «tullingene» som har stemt på dem, fikk den andre halvparten? Slik er det å bli knullet av musene i minusgrader på den nordlige halvkule i over 200 år. Dette er demokrati fra selveste helvete, et sted man forbindes med ekstrem varme, men her i kongeriket er det ekstreme fra begge ytterpunkter. Fritt gjengitt av Ibsen prisvinner Peter Handke. Landet gror igjen og folket utsletter seg selv ved valgurnene. Jeg tror at den regjeringen som regjerer best er den som regjerer minst. Den blå-blå regjeringen er like ille, om ikke mye verre enn den forgående. Det var faktisk Høyre som innførte formueskatten i sin tid! Det er noe å tenke på, om du fortsatt har noe å tenke med.

Det hjelper lite med en tier i skattelette når de tar tilbake hundrelapper med den andre hånden. Typisk norske politikere, raner sine egne mens de beriker andre idioter med de samme pengene :-((
Denne karen trenger sikkert mer penger.


https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/OpgzQ1/nesten-en-milliard-i-cash-funnet-hos-sudans-avsatte-president

Hmm
Dette beviser at det kan være noe i nigeria brevene.
"Jeg har en onkel med et bistandsbudsjett i kjelleren.
Send attføringspenger

Men frp har vel fått strammet litt inn på sløsingen der? Hva mer kan vi forvente med bare 10,1% mot 89,9%.

15 milliarder rett i dass. Norge støtta begge sider i borgerkrigen i Sudan og skapte en ny stat som er herja av en ny borgerkrig.
Link fjernet. https://www.dagogtid.no/little-norway/

Ifølge Bistandsaktuelt beskyldes FN for å smugle våpen og landminer til opprørere i Sør-Sudan. Spesialutsending Hilde Frafjord Johnson får kraftig kritikk. Hvorfor dreper hun folket i Sør-Sudan?
http://www.bistandsaktuelt.no/nyheter/2014/brende-tar-avstand-fra-anklager-mot-fn/

http://www.dagbladet.no/2014/03/11/nyheter/sor-sudan/krig_og_konflikter/utenriks/hilde_frafjord_johnson/32253163/

Brende i Sør-Sudan
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/boerge-brende/brende-i-soer-sudan-kan-ende-i-hungersnoed/a/23829979/
Hilde Frafjord Johnsen KRF har brukt 14 milliarder som vi vet om i Sudan og ikke oppnådd noe. Brende skal bruke 28 milliarder.
Brende i Saudi-Arabia: De har en nøkkelrolle i Midtøsten Jemens utenriksminister: – Vi forventer at Norge vil hjelpe oss.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/saudi-arabia/brende-i-saudi-arabia-de-har-en-noekkelrolle-i-midtoesten/a/23889685/


Men frp har vel fått strammet litt inn på sløsingen der? Hva mer kan vi forvente med bare 10,1% mot 89,9%.

Strammet inn? Galskapen ble jo økt med milliarden for at 3% partiet skulle bli med i regjering......
Kostbare samarbeidspartnere må man si.


Men har de ikke vridd penger bittelitt vekk fra høvdingkjelleren, mer fordelt i mindre lommer. Er ikke det litt skritt men frem?

Det verste er jo at Burmeseren ikke er alene, om man går land som lever av gratis penger i sømmene så er dette regelen og ikke unntakene.

Her er også en nisse som svevde høyt på gratis penger. Svarte for en gal verden. Og Ola Dunk er selvsagt best i verden på sløseriet.


https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/xRA65l/arafat-har-milliarder-gjemt-bort


Rutinene blir nok gjennomgått.

Muammar Qaddafi was three times as rich as Carlos Slim and ten times richer than King Abdullah of Saudi Arabia — easily the richest man in the world.

Qaddafi was supposedly worth over $200 billion with assets in bank accounts, real estate and corporate investments around the world.

This staggering new estimate comes from senior Libyan officials and seems to be legitimate, according to the LA Times.

https://www.businessinsider.com/qaddafi-200-billion-richest-2011-10


Til jabbadabbato

Om dette er sant hvor er disse verdiene nå?

Trine Skei Grande traff atmosfæren i Norges nasjonalforsamling når hun sa. Hun så på Libya krigen som en unik mulighet til å vise verden hvilke verdier «vi» står for. Dagrun fra KRF var fulgte opp. https://steigan.no/2017/11/libya-krigen-skal-evalueres-hva-betyr-det/
http://morgenbladet.no/debatt/2011/sannheten_om_libyakrigen
https://www.derimot.no/afrikas-fremste-velferdstat-knust-av-nato-na-er-landet-i-opplosning/
krigens bilde https://morgenbladet.no/aktuelt/2015/12/et-verdensbilde-bryter-sammen
Libya var en stat som langt overgikk den driten av stat vi selv er borger av, men så står dette skamløse mennesket og messer driten sin, ikke i norske aviser, men fra stortingets talerstol?
I Norge er det bare Anders B. Breivik som ikke er riktig klok, men hva er da denne karen?
https://steigan.no/2018/10/nato-leder-jens-stoltenberg-knuser-gjerne-libya-igjen/

Hvor var spørsmålet, men svaret er tomt 0liver.
uavgjort 1-1 er tap når resultatene veies
solnedgang såklart
hvorfor er feil spørsmål.
Svaret var hele tiden: NÅR
Billige scoringer er ikke nok.

Det ble en dobbelpostering av meg, derfor slettet jeg.

Verdier vi står for? Se over uttale av V Grande og Krf Rigmor.
Under et besøk i Paris i 1857 bevitnet Leo Tolstoj en offentlig henrettelse. Det ble en traumatisk opplevelse som påvirket ham gjennom hele resten av livet. I et brev til vennen Vasilij Botkin skriver han "Sannheten den er at Staten er en konspirasjon, skapt ikke bare for å utnytte, men først og fremst korrumperer sine medborgere Heretter skal jeg aldri tjene noe styre noen steds. Filosofen og antifascisten Antonio Gramsci sa det slik: «Det gamle er døende, og det nye kan ennå ikke bli født. I mellomtiden florerer alle slags morbide fenomener.» The Band Played Waltzing Matilda – John McDermott
http://www.youtube.com/watch?v=VK6rZ--DhZM

Asylmottak- Årdal og Valdresekspressen eneste overlevende sier det meste om Norge.
I tusenvis av år har sjøen og havet vært grunnlaget for alt liv her i Norge, og det har vi bygget vår eksistens på, det er var/vår kultur. Helt eksakt tidfestet når dette ble en heft for oss som folk, får andre finne en dato på, men det var lenge før skipsreder John Fredriksen sa han ble syk av Norge. Med disse ord har han selv bekreftet å være en frisk og oppgående mann. Hva annet kan det bli når et Asylmottak etablert «for å huse på drapsmenn fra Afrika m/flere» ,og dette er det tverrpolitisk enighet om, her i folkestyret. (Emigrantstaten med Kongedømmet sitt som etterpå var med i krigen?)

Folkestyre kongedømme, har nå snart erstattet eget folk med et fremmed folk. Det naturgitte Årdal industrier er blitt et Asylmottak for å huse på slike som blir Valdresekspressen eneste overlevende. Folkestyret har via sine egne folkevalgte « betalt både frakt og opphold» for flere enn En drapsmann, fra både Afrika. Asia som Balkan. Det skulle jo si det meste om kongeriket Norge anno 2014-18 Aarebrot mente det var fint lite å skryte av....

Vær litt mer spesefikk? Bad actors hvem er det...https://qz.com/africa/ Hvem står bak dette? Soros
Redigert 29.04.2019 kl 08:22 Du må logge inn for å svare
atnorhe
29.04.2019 kl 09:59 478

This staggering new estimate comes from senior Libyan officials and seems to be legitimate, according to the LA Times.
Hvem av de "offisielle" ? Det er mange av dem, men her er det sikkert den som vesten innsatt. Hvis det er samt som LA times håper på, kan det rettferdiggjøre slaktingen av ham litt mer, men bare litt.
Bruk pengene til alle fremmedarbeiderne som måtte flykte hals over hodet, og mistet muligheten til å forsørge sine familier.

Det har de sagt i 50 år men ingenting skjer bortsett fra at beløpene bare eser ut og juntagjengen blir rikere og rikere og prosjektene dårligere og dårligere med den følge at pengene knapt kan følges. Galskap satt i sytem.
Og når det blir alt for galt så blir nyhetene stanset og lagt i en skuff.
https://www.aftenposten.no/norge/i/kJJGX/Sakene-du-aldri-fikk-lese
Sender kopi av u-landsklagen til toppetasjen. Takk for at du blander deg inn. Behandlingen blir alvorlig og ligger i hasteskuffen.

Kommunister har aldri likt frp, og det er ok.

Pål "potklovn" ørkenbarmahamni0liver hør her.
Du tildeles svart belte i misnøyesyting x96 steigan
Post
04.05.2019 kl 11:59 387

Fremskivingspartiet er det eneste partiet som snakker slik at folk forstår det. Rett fra levra. Onkel sier at det er ingen over eller ingen under. Det kan være at det ikke er riktig, men onkel kan jeg stole på.

Fremdriftspartiet snakker for den lille mann, men 0liver blir som et sandkorn i en brahmaniørkenen. Litt for liten for frp.

Oppdrift i kakadu partiet er varslet. +3% feilmargin
0-6%

Alt nytt er bra men hva med gode gamle frp?

Minner meg om nyt om hillay. Kjepp høyt ut.