Hvorfor skal politiet bære våpen på 17 Mai ?


Hvorfor skal politiet bære våpen på 17 Mai ? Hvorfor er det så viktig ? Hvem ønsker å drepe barna i 17 maitoget ? Hvorfor ønsker noen å drepe voksne som står å ser på ?

det er bare å klappe inn den nye hverdagen.....


:(
RSinvest
27.04.2019 kl 11:53 1968

Fordi verden er fylt med syke syke folk.

Dessverre er vi også kommet så langt i Norge i dag og terrortrusselen er vel nå en realitet. Det er skremmende og samtidig gjør det meg forbannet.
Vi husker vel flere av heltene våre under 1940 åra sa, dette må aldri skje igjen!!
Det var jo snakk om bevæpning i Norge for noen år siden, men dette ble nedstemt fordi det kunne virke litt drøyt, ja friheten blir ikke den samme.
Nå er tiden kommet at bevæpning blir en realitet.
Mange kan si mye og mangt om Trump, men han ser nok klarere enn de fleste verdensledere at NATO landene må betale mere penger inn i krigskassen.
Nå har Trump lagt press på Jens Stoltenberg, og det skal nå betales inn 2 % fra NATO landene. Denne prosent andelen burde økes til nermere 3%.
IS må knuses en gang for alltid og da er det bare en ting som hjelper det er nok penger til bevilgning for å knuse IS.
Alle landene må levere inn en konsekvensutredningsrapport til NATO. Problemet er hadde det vært en kvalitetssikring på tingenes tilstand i Europa og Norge ja da hadde vi sluppet bevæpning i Norge 17 mai. Nå har jo Oslo fått så mange borgere og vi er jo blitt et land med mange forskjellige meninger. Har liten tro på at det blir noen bevilgninger og kvalitetssikringer som øker vår sikkerhet og frihet i Norge.
Redigert 27.04.2019 kl 12:40 Du må logge inn for å svare
Hektar
27.04.2019 kl 12:41 1909

Morsomt spørsmål. Er vel typisk norsk å være naiv, er det ikke?
OZZY
27.04.2019 kl 13:27 1841

Er det ingen som kan si det ? Hva slags samfunn er vi blitt ? Har vi ytringsfrihet men tør ikke bruke den ? Er det slik Grunnloven av 1814 var tiltenkt ?
undrende
27.04.2019 kl 13:46 1816

Politiet skal vel bære våpen på 17 mai fordi det nå har blitt en reell mulighet for terror. (at det har blitt advart om det)
Terror mot 17 mai toget i Oslo vil i såfall snu opp/ned på en god del av galskapen vi nå ser og opplever, spesielt av politikere på stortinget
Tenker det da blir slutt på at kjerringer på stortinget står å gråter for IS familiene
Zorin
27.04.2019 kl 14:25 1787

Selvfølgelig har vi Ytringsfrihet i Norge. Alle er fri til å ytre de mest stupide tingene de kan komme på. Så lenge man husker på at man også står til ansvar for det man sier.
Geiren
27.04.2019 kl 15:46 1712

Hvorfor skal snekker’n ha hammer og sag, elektrikeren ha skrutrekker. Mye man kan lure på

Hvorfor sprenges kirker med både vokne og barn?

Hvorfor sprenges moskeer med både vokne og barn?

Hvorfor plaffer noen elever ned både sine medelever og lærere?

Hvorfor fantes det kamikaze piloter som styrtet flyene sine mot bakkemål?

Hvorfor rekrutteres det stadig nye selvmordsbombere world wide - også i Norge?

Hvorfor tror noen i Norge at det alltid vil være så annerledes her?

Nei, alt kommer også hit før eller siden om ikke allerede og akkurat det kan vi takke Erna og resten av syklubben for ...

Fortsatt God Helg!

Er det virkelig noen som tror at det blir bedre om vi bytter ut Erna. Ja vi har jo så mange kompetente politikere å velge i vet ikke hvor jeg skal begynne. Jonas og co. Nei det er absolutt ingen som kan gjøre en forskjell. Listhaug kanskje.
Det er så enkelt vi trenger et styre/parti som har minimum 45% oppslutning som klarer å gjøre en stor forskjell fra dagens styre. Som har høy fokus på konsekvensutredninger i flyktninge politikk og sikkerhet. Videreføre det landet heltene våre bygde opp i etterkrigstiden hvor frihet, sikkerhet, økonomi står i førersete. Med den verdiskapningen oljeformuen har skapt har politikerene i flere 10 år gått til dekket bord. De har klart å svekket vår frihet, sikkerhet og økonomi.
Redigert 28.04.2019 kl 00:47 Du må logge inn for å svare
gunlove
28.04.2019 kl 00:46 1466

Ønsker man forklaringer rundt dette som kan være mer troverdig: les mer på resett..no, document.no. rights.no. Det fins medier i andre land også, Avpixlat, frieord.no med flere. Du finner ingenting i aviser som VG, Dagbladet, Aftenposten, Klassekampen og kanaler som TV2, NRK, SVT. De som lyver mest er de som de fleste tror forteller sannheten. Heldigvis forstår flere og flere nå at NRK er en propagandakanal. Hvorfor tror dere at lisens ble omgjort til skattetrekk?? NRK sparer penger og øker inntektene med over 1 mrd kr..Faens fjols som bor i Norge. Nå må alle betale, uansett hva man har gjort. Plombering, kun PC, alle skattebetaler må nå betale, fra 01.01.20, smil hvis du tror du er smart :)

Nok er nok
I Bergen protesterer vi mot politikerer som tror de kan gjøre hva de vil uten at det har konsekvenser for deres posisjoner.
Det er den eneste måten de forstår.
Samtidig er det viktig at de tar forholdsregler for å beskytte våre barn og voksne som feirer nasjonal dagen.
Hvem ønsker å drepe barna i 17. Mai tog vet vi. Vi må ta våre midler i bruk for å hindre det.
Der tror vi alle er enige?
-Dëë-
28.04.2019 kl 09:14 1347

Skjønner dere ikke at TS bare troller?? ??
Znabel
28.04.2019 kl 09:46 1305


Man er så klart redde for høyreekstreme terrorister.
28.04.2019 kl 10:15 1284

Ja vi hadde en, men han var arvelig syk, noe som er fortiet. Men han vkste opp hovedsaklig blandt innvandrere, og var bitter på dem som hadde tillatt det. Ingen unnskyldning for ham selvfølgelig.
Hva skjedde nettopp i Sri Lanka?
Det finnes syke personer rundt oss, og derfor må i hvertfall kunne beskytte våre uskyldige små, og la dem få ha den gleden av å gå i 17. mai-tog.
undrende
28.04.2019 kl 11:17 1243

Helt riktig, vi har ingen politikere, og/eller politiske partier pr i dag som vil gjøre noen forskjell, m.m Listhaug kan gå i bresjen for et eget parti. Hele vest Europa kjøres fullstendig i dass.
Når kan vi få et alternativ, som gir garanti for en håndfast politikk? som kan ta vare på den stemmen vi gir dem.
Dette partiet vil nok befinne seg et stykke til høyre, det vil dessverre gå noe ut over den delen jeg syns har vært bra i etterkrigstiden, rettigheter/levestandard for arbeidstakere. I Polen har de vært håndfaste på sikkerhet og økonomi under sittende regjering, men det er rimelig skjev fordeling mellom den lille 5% på toppen og resterende befolkning. For polakkene sin del, så får man håpe dette jevnes mer ut i EU's raskest voksende økonomi.
Det viktigste for meg nå er sikkerhet og at landets økonomi ivaretas, dernest nødvendige sosiale goder.
kaunis
28.04.2019 kl 16:53 1147

Ja hvorfor, noen mener vi må bekjempe IS, men de er jo bare en konsekvens av noe annet, og noe annet skal du ikke si høyt. IS har "bare" villet vise verden hva som egentlig er det store målet til den religionen de så inderlig er tilhengere av. Da må en jo spørre seg, er det virkelig slik at dette er en virkelig riktig etterlevelse av deres profet. Barn lærer av sine foreldre den religionen deres foreldre har lært av sine foreldre. Her hjemme ser vi daglig kvinner går/bærer hijab og nikab mm for de de er kvinner, og underlagt frihetsberøvelse av sin religion som styres av menn. Vi har fått nye landsmenn som gjerne tar livet av andre for å følge lovene til sin religion. Dette og mye mer, verner di om, og har som mål at Norge skal styres etter denne religionen en gang i fremtiden. Samtidig foregår det i dag flere steder rundt om i verden et utall mord som i de fleste tilfeller utføres av forvirrede/syke personer som har lett tilgang til våpen og i konflikter mellom forskjellige bander(narkotika og smugling) og ulike kontroversielle konflikter. Den altoverskyggende terroren er en konsekvens av religioner og da mennesker som er totatl religiøst hjernevasket. Hvem tar livet av seg selv og hundrevis av andre uskyldige i selvmordsaksjoner uten å han en veldig stor tro på at dette er noe en får lønn for i himmelen? Religiøs fanatisme er et våpen ingen kan verge seg mot i forkant, men å drepe andre uskyldige menneske for en religiøs sak, er mer en utilgivelig. Dette er så feigt og så ubarmhjertlig, at skulle det finnes et helvete, så er det dit disse vil komme. Det gir ingen noen ære å drepe barn eller bruke barn for å skulle oppnå noe til noe som de tror er til deres religions ære og himmelsk fortrinn.for dem. Vi mennesker er som en enhet, uten grenser for hva vi kan brukes til, for i en tro, å håpe på et evig liv. Heldigvis, får religioner mindre og mindre innflytelse på moderne og opplyste mennesker og dette gir et større rom for en mer fredelig verden i fremtiden. Jeg vil bare gjenta, at ikke all terror er religiøst relatert en må kunne være saklig og rettferdig.
Vi må gjøre det beste vi kan for å gi de som ikke har en utdannelse en slik mulighet , slik at de er bedre i stand til å forstå hva som er et menneske verd og ikke. Det er jo lett å få tilhengere når en kan lure andre uten kunnskap, til å tro, at de kommer til himmelen og får et evig liv der, bare de først dreper andre, som ikke tilhører deres tro.Demokrati og friheten vi har, må vi kjempe for hver dag på en hvilken som helst arena.
Domus
28.04.2019 kl 18:32 1106

For å sitere en iraker jeg kom i prat med - de er ikke religiøse de som dreper i Allahs navn.
Han skulle for øvrig flytte hjem til Bagdad så snart det var fred. Han måtte flykte da ukjente begynte å drepe tidligere offiserer i den irakiske hæren. Mange av hans brødre og familiemedlemmer er drept siden Saddam ble styrtet.
Men de er ikke religiøse de som dreper i Allahs navn, gjentok han.
Og det må skilles mellom islamister og muslimer på samme måte som alle andre ekstremister.
Mulla3
28.04.2019 kl 18:39 1101

Fordi at vi nå må forsvare oss mot dem som kom inn i vårt land fordi de trengte beskyttelse.
Nå er det vi som trenger beskyttelse. Det er nesten ikke til å tro at det finnes partier på stortinget som vil ta i mot flere.
Domus
28.04.2019 kl 18:42 1097

Mulla3, hvem har vi sluppet inn som vi må forsvare oss mot?
Gi meg ett eksempel!
kaunis
28.04.2019 kl 21:05 1037

Uansett hva de sier, så tilber de den samme religionen, og derved opprettholder de de samme lovene som undertrykker og gir lett vold i religionens navn.IS er bare en eksakt konsekvens av den religionens grunnsyn og mulige konsekvens. Det er ikke menneskene i seg selv men religionens lover og på bud. Ellers er vi alle like men med forskjellig balast og der en den store forskjellen desverre.
Domus
28.04.2019 kl 21:32 1017

Gå inn i GT så finner du verre. Det er ikke religionens skyld. Ekstremister er ikke religiøse. ABB var liksom kristen...

Høyreekstreme er ser ofte på seg selv som kristne. Er det da religionens skyld i at de foretar seg ekstreme handlinger. CRAP

uansett hva de sier... opprettholder jødene GTs menneskesyn og lover ved å forholde seg til GT? Hva med GTs grunnsyn og mulige konsekvenser?

For øvrig fra NT :Tro ikke at jeg er kommet for å bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for å bringe fred, men sverd.

Fysj, hva gjør dette med de kristne? Skal de ta frem sverd?

Hvem har interesse av:

- Å destabilisere Midtøsten
- Masseinnvandring av muslimer til Europa og å skape konflikter og hat mellom muslimer og Vesten

Når man har funnet svaret på dette, da kjenner man også den underliggende årsaken til at politiet bærer våpen 17. mai.

Islam er verdens blodkreft.

Nei, si det, man får ingen opplysninger fra politikerne, ingen fra riksmedia, ingen fra politi og rettsvesen, det ble faktisk så ille at selv statistisk sentralbyrå ikke fikk lov å regne på statistikker som berørte innvandrere fra den tredje verden.
Ikke spesielt for Norge, langt i fra, hele vest Europa er likedan.
I Frankrike ble det stadfestet at brannen i Notre Dame var et uhell mens katedralen fortsatt brant. Ikke blir det gitt offisielle opplysninger på at landet de seneste to år har om lag 1000 kirker som har brent og/eller blitt vandalisert.
I Tyskland er det flere ganger begått masseovergrep mot kvinner på offentlige steder, gjerne i forbindelse med høytider der store folkemasser samles.
Sverige har flere mord hver eneste uke, i de sydsvenske byer smeller håndgranater ofte blant barnefamilier, offentlige henrettelser med skudd i hode på gata er ganske vanlig. Gjengvoldtekter er svært vanlig, og de blir nesten uten unntak henlagt, eller anmeldelser,blir ikke fulgt opp. Da blir det heller ingen statistikk, men folk forteller
Norge kommer fort etter her. Oslo har overfall, overfallsvoldtekter i raskt økende tempo de også. Etniske nordmenn flytter i stor stil fra flere og flere bydeler. Likedan som i Sverige, og øvrige vest Europa. Stor problemer i skolene med overgrep, vold og generell forstyrrelse av undervisning. Svært lite ofisiell informasjon om dette. Kan det ha med at store deler av lærerstanden er aktivister, slik som rikspresse. Aktivister i i alle tilfeller godt representert i alle viktige institusjoner i landet, i departement, og de holder politikere, politi og rettsvesen i et jerngrep.
Men vær trygg, problemene eskalerer, og en dag renner det ordentlig over, for mange
28.04.2019 kl 23:00 925

Hvem har interesse av å destabilisere vesten? Jo, det er lederne i Saudiarabiske landene, bl.a. Men også ledere i andre muslimske land som Iran. De har nok av oljepenger til å skape uro, men i bunnen ligger den muslimske bibelen, koranen, som betegner alle ikke muslimer (dvs kristne) som vantro, og som iflg. koranen, har rett og plikt til å drepe ikke muslimer.

Nå har vi sett at mange muslimske ungdommer har sluttet seg til IS, som er basert på Koranen, og har deltatt i bestialske ugjeringer mot kristne og andre ikke-muslimer. Det er disse som enkelte politikere vil hente tilbake til landet. De ble advart
da de reiste, men dro allikevel. Myndighetene kan ikke tillate at de får komme tilbake, de har gjort nok ondskap!
kaunis
29.04.2019 kl 10:36 778

Ja stella, det er dette som skaper grobunn for terroristene, de har det i sin lærebok hva de skal gjøre. Disse skriftene skriver seg tilbake til ca600 tallet og har ikke tilpasset seg utviklingen til menneskene opp gjennom hundreårene.Da blir det stor avstand til den virkelige verden.Noen tar sin religion mere høytidelig en andre og vi vet at kristne har vært målet for terror fra muslimene opp gjennom tidene.Når religion styrer mennesker for mye, er det kort vei til handling. Hadde menneskene på klodenJorden, klart å se og å forstått at alt som er skrevet om tro og religionsregler å låver er skrevet av MENNESKER. Tro er bare tro og ingenting annet. Hvem har sett "gud"??? hvem har snakket med" Gud" og hvem tror på steintavlene og hvordan skulle disse ha kommet til, om ikke det var mennesker som hadde hogget budene inn i steinen. Det stod tidligere i en lærebok for folkeskolen "du skal hedre din far og din mor så skal det gå deg godt og du skal få leve lenge........" det sto ingenting om helsekost mm . Dette er et godt eksempel på hva tro egentlig er. Derfor er det viktig å gå imot religioner som maner til kamp og drap på andre troende. Jeg velger det som er fredelig og naturlig for det korte livet vi har på jorden, da kan jeg si til "ST,Peter i døren til himmelen" vil du ha en som går for fred og kjærlighet til andre, inn i himmelen, så ta meg. Jeg har vært i mot alle former for religiøs styring og undertrykkelse og vold mot barn, kvinner og alle andre. Jeg vil ikke bo sammen med selvmordsbombere, religiøse hyklere, herskere ,undertrykkere og alle som ikke har vist empati og omsorg for de som var svakere og fattigere. Tror hva svært mange andre skal si til sitt forsvar for å komme inn i den himmelen de trodde var deres???????