NHY Markedsoppdatering for første kvartal 2019.


Hydro inviterer til en oppdatering av visse operative data og markedsinformasjon tilgjengelig hittil for første kvartal 2019.

Det vises til kunngjøringen 12. april 2019 om rapporteringsdato for 1. kvartal 2019, som blir forsinket fra 30. april til 5. juni som et resultat av det tidligere kommuniserte cyberangrepet.

I mellomtiden inviterer Hydro til en oppdatering av visse operasjonelle data og markedsinformasjon tilgjengelig hittil for første kvartal 2019.

Konferansesamtalen vil bli avholdt 30. april 2019 klokka 08:30 CEST og vil bestå av en presentasjon av konsernsjef Svein Richard Brandtzæg etterfulgt av en Q & A. Presentasjonsmaterialet vil være tilgjengelig på hydro.com klokken 07:00 CEST samme dag.
To spennende uker for oss NHY aksjenærer!
Først oppdatering 30/4, foreløpig Q1. Så 6/5.. dommer vedtak Brasil, iforhold til embargo løft for Alunorte!
isaach
10.05.2019 kl 09:49 718

Både delstaten,statsadvokaten og hydro enige om at ikke forurensning og at full produksjon kan gjenopptas.Alikevel har domstlolen ikke klart å skrive noen få setninger om at full produksjon kan gjenopptas.Man må jo bare lure på hva som foregår i hodet på dommeren.Vil domstolen markere sin makt?
I et normalt rettssystem ville et godt råd være å be om muntlige forhandlinger i retten.Alunorte og delstaten møter opp og forklarer muntlig sine standpunkter i håp om at man får dommeren til å skrive ut en kjennelse.(Siden saken tydeligvis er uten såkalt fri rådighet har domstolen vel rett til å sitte på saken i nærmest det uendelige)Men nå bør Alunortes(hydros)advokater være litt mer kreative ,man kan ikke bare sitte å vente i det uendelige.
nucleus
10.05.2019 kl 12:06 629

Vedkommende dommer i Brasil, må løfte embargo fingeret sitt nå!
Allt er jo dokumentert fra Høyre til Venstre, så hva venter vedkommende på?
Tøff start for Hilde Merethe Aasheim, men dama "går jo ikke rundt grøten", ho synger ut.
Oppfatter det som bra tegn.