Norwegian, Den perfekte oppkjøpskandidat


Norwegian kommer ganske snart til å bli solgt. Nedlegging av ulønnsomme ruter, utsettelse av flyleveranser samt kostnadskutt på 2-3 millarder(!!!) tyder på at man er i ferd med å lage en meget attraktiv pakke for den som kjøper. INgen tvil om at det er en sterk merkevare både her og i utlandet. Samtidig vil ny kjøper helt sikkert splitte selskapet til et flyselskap, bank delen vil selges og reward vil bli solgt. Bare bank og reward tilsvarer nesten 10milliarder kroner. Jeg tipper riktig verdi ved evt sal er på 75-80kr per aksje!

Til dere som har shoret aksjen på verdier over dette, ta det helt med ro. Til dere som har shoret på 60-40..... Dere bør tenke på å dekke noe av shorten og begrense tapet. Denne akjsen skal langt opp!

Shorterne begynner å virke desperate på å holde kursen nede. Aksjene i norwegian bank alene er mer verdt enn kursmålet dems på 15 kr!!! Det er nå det skal lastes! Hold på aksjene. Kommer en kraftig inndekning denne uken og neste uke er mitt tips. Hold ut støtten på 37 kr holder selv med denne negative analysen som ble sluppet! Hold løpet ut damer og herrer!

Kommer det et bud finnes det ikke bedre tidspunkt enn å slå til nå. IAG kan spare 5 milliarder kroner i forhold til opprinnelig med et bud nå!?
Redigert 29.04.2019 kl 15:10 Du må logge inn for å svare

Virker ikke som det er desperasjon akkurat. Derimot, kommer gode nyheter av noe slag blir det fort trangt. Hva kan komme? Neste trigger er vel trafikktall. Men virker ikke som om mange bryr seg:) vrien denne aksjen. Faller og faller og faller. Daler like mye som SAS, haha

Over 5 prosent av aksjene er shortet.

Med de mindre posisjonene er det snakk om 8-9 % shorter. Det er 12 millioner aksjer som må dekkes inn ved en god melding!
Redigert 29.04.2019 kl 15:40 Du må logge inn for å svare
haldor
29.04.2019 kl 15:41 524

Meglerhusene som senker NAS- kursen jobber vel for oppkjøper.

Nei! Ikke posisjoner under 0.5 %.
Nå må kjos slå tilbake mot shorterne her snart!
Redigert 29.04.2019 kl 15:51 Du må logge inn for å svare