brahman
29.04.2019 kl 18:50 1186

Frp er blitt et av de mest totalitære !

Samtidig viser Frp-politikerne fra Trøndelag sin uvitenhet om vaksiner og vaksinasjon.
Redigert 29.04.2019 kl 19:02 Du må logge inn for å svare

Den dagen det finnes vaksiner imot dårlige politikere skal jeg også vaksinere meg

https://www.nettavisen.no/nyheter/vaksine-motstand-far-skyld-for-mesling-utbrudd---men-flere-barn-far-vaksine-na-enn-tidligere/3423646845.html

Finnes lommer med flere uvaksinerte
det finnes små lommer av uvaksinerte personer enkelte steder i Norge
det finnes små lommer av uvaksinerte personer enkelte steder i Norge
Thinky
29.04.2019 kl 20:18 1166

Er ikke meslinger en barnesykdom man har en gang, og så ferdig med det ?

https://www.dagbladet.no/kultur/dagbladet-mener-vaksiner-redder-liv-ta-dem/69549689
Vaksiner:
Dagbladet mener: Vaksiner redder liv. Ta dem.
Vaksinasjonsarbeidet er endeløst, men uendelig viktig.
brahman
29.04.2019 kl 21:33 1152


Aftenposten fortalte jo at vedkommende med flyet fra Lisboa, som ble smittet av meslinger i Europa, var vaksinert mot meslinger.

Da ble det vel med ett ikke så interessant for mediene å skrive mer om det..

Er det mer du lurer på kan du bare spørre.
Case closed.

Vaksiner ble introdusert etter at sykdommene de skulle beskytte mot allerede var nærmest selv-utryddet.
Statistikken viser dette og det går igjen i en drøss land.
Når folk fikk bedre kosthold, fikk bedre hygiene/sanitærforhold så bedret alt seg av seg selv.
Men hva er det som feilaktig tilegnes æren for å få bukt med sykdommer - jo vaksinene. Korrupt bransje.

Ansvaret for bivirkninger og skader legges på brukeren - dvs foreldrene, i form av liten skrift på "pakningsvedlegget" eller informasjon du selv må sørge for å lese. Der står mye viktig - i et skriv som er nøye formulert av jurister og selgere for at bransjen ikke skal få noen skyld samt at brukeren ikke skal mistenke at det er noen problemer.

Vaksiner inneholder dessuten en del dritt som ikke har noe i en menneskekropp å gjøre, spesielt ikke i blodet.
F.eks. inneholder visse vaksiner celler fra aborterte menneskefostre (det er ikke tull).
Man må faktisk lure på om det er et ønske om å svekke skade folks helse bevisst, i tillegg til at det ikke er gjort studier på vaksiners effekt (tro det eller ei, men sånn er det).

Vaksinerte mennesker kan spre smitte av NETTOPP DEN SYKDOMMEN DE SKAL BESKYTTE MOT.
Det finnes mange artikler som viser at utbrudd hadde årsak i nyvaksinerte.

Hvordan kan det ha seg at meslinger før i tiden ble sett på som en mild barnesykdom, mens i dag brukes alt av "utbrudd" for hva det er verdt for å selge vaksiner - skremme befolkningen til å tro alt er så farlig.
Med vaksiner så svekkes kroppens egen forsvarsmekanisme - immunforsvaret.
Det hele er fullstendig galskap, men for penger gjør man hva som helst. En pengebinge som en nasjons skattepenger er sterkt lokkemiddel
for lobbyister og influencere i b-pharma.

Denne videoen er intervjuer med bl.a. helsesøstre og fagpersonell, samt noen mødre som selv har brukt hodet.
På ingen måte noen fanatisk video, men sunn fornuft formidlet seriøst og lettfordøyelig.

VAKSINASJON - velsignelse eller belastning?
https://www.youtube.com/watch?v=921QbcMcsos

Dyktig og informert finsk-svensk dame som advarer, Linda Karlstrøm
https://www.youtube.com/watch?v=0rdn11LtnhE&t=1124s
Redigert 30.04.2019 kl 22:11 Du må logge inn for å svare

Norsk gulltrond jeg åpner ikke youtube linken til finsk-svenske damer.

Husk å vaksiner deg.
kilde EOD

Over og ut.
Kan bare sies en gang.

https://www.nrk.no/norge/vaksine-drama-pa-frps-landsmote_-apner-trolig-for-pabud-i-barnehager-1.14538343
Åpner trolig for påbud i barnehager
GARDERMOEN (NRK): Søndag går Frp-landsmøtet trolig inn for å gi kommunene mulighet til å pålegge alle barn som skal gå i barnehage å vaksinere seg. For flyktninger vil partiet ha tvang.
pfsp
05.05.2019 kl 00:52 1084


Meslinger

Store medisinske leksikon Medisin Blod og immunsystem Infeksjonsmedisin Virussykdommer


Utbredelse
Meslinger er en av barnesykdommene som enkelt kan forebygges med vaksinasjon.
Meslinger av CDC. Falt i det fri (Public domain)

Meslinger er en akutt virusinfeksjon som er ledsaget av et karakteristisk utslett og kan ha alvorlige komplikasjoner. Infeksjonen forårsakes av morbilliviruset, og er en av de mest smittsomme sykdommene vi kjenner til. Viruset har mennesket som eneste reservoar, og er derfor mulig å utrydde fullstendig med vaksinasjon. Voksne og barn over 15 måneder som har fått vaksinen mot meslinger, MMR-vaksinen, er beskyttet.

Tidligere fikk nesten alle barn meslinger før de nådde skolealderen, og siden sykdommen etterlater livsvarig immunitet, er den sjelden hos voksne. Spedbarn er vanligvis immune til de er rundt seks måneder gamle, fordi de i fosterstadiet har mottatt antistoffer mot meslinger fra moren. I perioden før barnet mottar MMR-vaksinen, som oftest skjer ved 15 måneders alder, er barnet ekstra sårbart for infeksjon. Før vaksinen ble tatt i bruk, opptrådte store meslingepidemier hvert tredje år. Dette skjedde hver gang det vokste opp et nytt mottagelig kull.

Sykdommens store smittsomhet kan illustreres ved et eksempel. Meslinger kom for første gang til Grønland i 1951. Befolkningen manglet immunitet, og i Julianehåb fikk 4257 av 4262 innbyggere meslinger.

I 2016 ble det rapportert at meslinger var utryddet fra det amerikanske kontinent etter 22 år med intensiv vaksinasjon. Men i 2017 var det en omfattende epidemi i Minnesota, hvor feilaktige påstander om MMR-vaksinen hadde slått rot og skremt et større miljø fra å vaksinere barna sine.

I Europa er situasjonen dramatisk bedret etter at vaksine mot meslinger ble introdusert på 1960-tallet, men meslinger er fortsatt endemisk i flere land. I 2016 ble det meldt 4484 tilfeller av meslinger, med 13 dødsfall. De fleste tilfeller ble meldt fra land som Romania, Italia, Storbritannia og Tyskland. Flere utbrudd har forekommet i befolkningsgrupper med lav vaksinasjonsdekning, som for eksempel romfolket, antroposofiske miljøer og ortodokse jøder. I 2017 forverret situasjonen seg, og i Europa var det et så stort utbrudd at Verdens helseorganisasjon slo alarm. Særlig i Romania og Italia var det mange tilfeller, med henholdsvis om lag 5000 og 2000 smittede. I disse landene er vaksinasjonsdekningen lav, og det er stor risiko for smitte.

Den siste landsomfattende epidemien i Norge var vinteren 1980-81, og meslingencefalitt har ikke vært rapportert siden 1982. Det siste registrerte dødsfall av meslinger skjedde i 1985. Infeksjonen regnes ikke lenger som endemisk i Norge, men kan unntaksvis opptre som sporadiske tilfeller gjennom personer smittet i utlandet. Av og til kan det føre til mindre utbrudd i lokalmiljøer hvor det finnes grupper av uvaksinerte barn. I 2011 var det et utbrudd med tilfeller hos uvaksinerte barn i flere bydeler i Oslo.
Sykdomsutvikling
Det karakteristiske utslettet som opptrer ved meslinger.
Meslinger av Michael J. Burns, MD/West J Emerg Med (2015). CC BY 4.0
Koplikske flekker i munnslimhinnen
Meslinger CDC. Falt i det fri (Public domain)

Meslinger er en av de mest smittsomme sykdommer man kjenner, men den overføres bare direkte via hoste- og nysedråper (dråpesmitte) fra en pasient, ikke gjennom en tredjemann. Meslingviruset angriper luftveienes slimhinner og øyets bindehinne.

De første symptomene melder seg 8–11 dager etter at man er blitt smittet, og utslettet 13–14 dager etter smitten.

Den akutte sykdommen varer i ca. 8 dager. Den har et meget regelmessig forløp i to faser atskilt av et midlertidig temperaturfall.

Første fase begynner med en rask temperaturstigning til ca. 39 °C, og deretter utvikles det symptomer som ved en kraftig forkjølelse: hodepine, sterk snue, halsbetennelse med heshet og en tørr, gjøende hoste, øyekatarr med røde, rennende øyne og lysskyhet, ofte også oppkast og diaré. I denne fasen kan det komme et utbrudd av små, hvite flekker på innsiden av kinnene ved de forreste jekslene i undermunnen (koplikske flekker).

Etter 2–3 dager inntrer det en tilsynelatende bedring med temperaturfall, men etter noen timer stiger temperaturen igjen til 39 °C eller mer. Også de øvrige symptomene forverres, samtidig som utslettet utvikles. Dette består av høyrøde, lett hovne flekker som til å begynne med har en diameter på 1–2 mm, men som snart flyter sammen til større, uregelmessige flekker. Det kan være små blødninger i utslettet, men dette er ikke noe alvorlig tegn. Huden mellom flekkene er normal. Utslettet begynner oftest ved hårfestet bak ørene og brer seg herfra i løpet av et døgn eller to til ansiktet og halsen og videre til kroppen, armene og bena. Pasienten er i denne fasen ofte sterkt medtatt.

Omkring femte dag etter at utslettet har vist seg, inntrer det en definitiv bedring med langsomt temperaturfall, og utslettet forsvinner igjen i samme rekkefølge som det kom. Huden kan være brunskjoldet i noen uker etter sykdommen og skalle lett av, særlig i ansiktet og på halsen. Denne avskallingen er ikke smittefarlig.

Meslingpasienter regnes for smittefarlige fra de første symptomene har vist seg, til fem dager etter at utslettet har brutt frem. Et barn som har hatt meslinger, må ikke mottas i barnehager eller lignende før to dager etter at temperaturen er blitt normal.
Behandling

Man kjenner ingen medikamenter som virker på selve sykdommen, og behandlingen består i sengeleie til temperaturen har vært normal i et døgn eller to.
Komplikasjoner

Komplikasjoner opptrer hos 10 - 15 prosent. En bakterieinfeksjon, for eksempel bronkitt, lungebetennelse eller mellomørebetennelse, er den hyppigste komplikasjonen, og meslingvirus kan selv forårsake lungebetennelse. Det er også en viss risiko for en alvorlig komplikasjon som hjernebetennelse (encefalitt), men dette er nå uhyre sjelden. I ekstremt sjeldne tilfeller slår meslingvirus seg ned i hjernen og forårsaker immunreaksjoner som skader denne. Dette sykdomsbildet kalles subakutt skleroserende panencefalitt (SSPE).

Man skal være spesielt på vakt hvis det kommer fornyet temperaturstigning i andre sykdomsuke. Dette kan være tegn på komplikasjon, for eksempel en bakterieinfeksjon som må behandles.

Sykdommen kan være farlig for spedbarn når moren ikke har hatt meslinger, og for barn som er svekket av annen sykdom. Hvis slike barn blir utsatt for smitte, bør de få en innsprøytning med gammaglobulin, som inneholder antistoffer mot meslinger og gir kortvarig beskyttelse. For å ha full virkning skal innsprøytningen gis snarest mulig. Også gravide som blir utsatt for smitte, og som ikke er vaksinerte eller har hatt meslinger, bør beskyttes med gammaglobulin.
Forebygging

Meslingvaksine ble innført i det norske vaksinasjonsprogrammet i 1969, og i 1983 gikk man over til kombinert vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder i samme sprøyte (MMR-vaksine). Målet er å utrydde sykdommen, og dette er langt på vei oppnådd. Før vaksinen ble tatt i bruk, opptrådte store meslingepidemier hvert tredje år.

Vaksinen består av levende, svekkede meslingvirus, dyrket i fibroblaster fra kyllingfoster. MMR-vaksinen gis ved 15-månedersalder og ved 12–13-årsalder. Man regner med at barnet er beskyttet livet ut.
Vaksinasjon ved reiser

Ved reiser til land hvor meslinger er et betydelig helseproblem, er det viktig at barn er vaksinert mot infeksjonen. Flere av de europeiske land hvor det har vært større utbrudd, er populære feriemål. Dersom nordmenn skal reise til disse landene, kan det derfor være fare for meslingsmitte. Voksne og barn over 15 måneder som har fått MMR-vaksinen, er beskyttet. Familier med barn under 15 måneder må vurdere å bli hjemme. Eventuelt kan MMR-vaksinen gis barn helt ned til ni måneders alder, men barn under denne alder kan ikke få vaksine mot meslinger.
Meslinger i fattige land

Selv om meslinger stort sett er borte i Norge, er sykdommen fortsatt en uhyggelig svøpe i den tredje verden. Den underliggende underernæring, dårlige hygiene og fattigdom gjør at sykdommen slår hardere til og langt oftere er årsak til død.

WHO anga i 2005 at fire prosent av alle dødsfall blant barn under fem år skyldes meslinger, og de aller fleste skjer i fattige land. Det er meslingvaksinasjon som er svaret på denne utfordringen – og det er investert mye i de senere år. Ikke minst har Norge vært et foregangsland når det gjelder vaksinering av de fattigste barna.
https://sml.snl.no/meslinger

okei
pol x96 Pottetettvaxzz er sofavelger mot frp
Scam man pål- lol

hallo x96 nikk rattata frp jabbada vel.

Det er per effekt en draps-sprøyte som gis ved vaksinasjon. Kan de kalles drapskameratene ?
Dersom spedbarnet ikke dør som en direkte følge av denne giftinnsprøytingen, viser statistiske tall at sjansen er MEGET stor for at det påføres dem ALVORLIGE lidelser. Hvilket igjen fører til STORE belastninger for foreldre, kommune og stat. Skattebetalere må også følgelig betale det dette koster.

Dette er SVÆRT alvorlig.
De som vil våre barn til livs, disse satan's nwo agenter, har satt seg fore noe de IKKE er i stand til å utføre. Vår Gud vil frelse oss og våre barn fra dem og fra deres onde konspirasjoner, i Jesu navn. Amen.
Redigert 07.05.2019 kl 04:29 Du må logge inn for å svare

Det de egentlig prøver å fortelle oss er at familiene IKKE klarer å leve fra generasjon til generasjon foruten den farmasøytiske industriens helsebringende og livgivende serum.

Dette er en logisk fallitt.

Ifølge deres egen evolusjonsteori:
Trengte amøbene noen vaksine?
Hva med trilobittene?
Eller dinosaurene?
Å , hva med neandertalene?
Hm.. apene da?
Homo sapiens ?
Vi er da evolvert langt. Se hvor langt vi er kommet! Det "moderne mennesket" trenger et kriminelt industrielt kompleks, samt en stor gjeng korrupte politikere, for å i det hele tatt være i stand til å leve knapt nok en generasjon til! Wow!
Redigert 07.05.2019 kl 06:17 Du må logge inn for å svare

"Det de egentlig prøver å fortelle oss er at familiene IKKE klarer å leve fra generasjon til generasjon foruten den farmasøytiske industriens helsebringende og livgivende serum."

I 1750 var gjennomsnittlig levealder i Norge 35 år. Dette skyldes selvsagt den ekstremt høye barnedødligheten.

Burde ringe en bjelle for noen og enhver når microsoftgrûnder og
vaksinebillionær Bill Gates ikke har latt en eneste av egne unger vaksineres.
har jeg hørt/lest. (mener vel klode-vaksinering må til for å beskytte sine egne)
pfsp
07.05.2019 kl 19:40 1010

Meslinger er en av de mest smittsomme sykdommer vi kjenner, og har gitt høy barnedødelighet i århundrer. I 1902/1903 ble 163 dødsfall meldt. Siste dødsfall i Norge var i 1989.

De siste årene før vaksinen ble innført, ble 20–30 000 tilfeller registrert hvert år. Antall reelt smittede var antakeligvis det dobbelte, fordi ikke alle gikk til legen. Noen av dem som

Noen av de som fikk ettersykdommen hjernebetennelse, fikk alvorlig hjerneskade.

Symptomer: Feber, hoste, snue, lysskyhet. I løpet av et par dager får man flekker i munnen, så rødt utslett som spres seg over hele kroppen. Feber etter utslettstadiet kan være tegn på komplikasjon. Meslinger kan ligne mange andre virussykdommer med utslett. Derfor må det tas laboratorieprøver. Sykdommen er meldepliktig.

Tre av ti får komplikasjoner som lungebetennelse, bronkitt, diaré eller ørebetennelse.

Gravide: Meslinger hos gravide kan være spesielt skadelig for mor og barn. Gravide har økt risiko for lungebetennelse. Smittet foster kan føre til for tidlig fødsel eller spontanabort. Nyfødte kan få alvorlig infeksjon hvis mor smittes like før fødselen.

Vaksinen: Vaksinen mot meslinger ble tatt i bruk i Norge i 1969, da med én dose. Men den ikke ga så høy vaksinasjonsdekning som ønsket. Fra 1983 gis vaksinen som en del av MMR-vaksinen, sammen med vaksine mot røde hunder og kusma.

Den gis når barnet er 15 måneder og når barnet går i 6. klasse (11-12 år).

Dekningsgraden er på landsbasis 93 prosent for 2-åringer, og 94 prosent for 16-åringer. Målet er å utrydde meslinger.

Bivirkninger: Vaksinen kan gi feber, lokal hevelse og smerter. Årlig meldes 50–90 hendelser som mistenkes for være MMR-bivirkninger. Av disse er mindre enn 10 per år det som omtales som «alvorlig uønsket hendelse».

Siste i 2011: Siste registrerte tilfeller i Norge var i 2011, da 39 tilfeller ble meldt, hovedsakelig i Gamlebyen i Oslo. Siste lokale utbrudd var på Nesodden i 1996, med 82 registrerte tilfeller. Siste landsomfattende utbrudd var i 1980-81.

Over hundre tusen dødsfall: I EU-området ble det meldt over 10 000 tilfeller og tre dødsfall i 2013. På verdensbasis tar meslinger 122 000 liv hvert år, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) . Mange barn i utviklingsland blir døve eller får nedsatt syn av sykdommen. WHO har som mål å utrydde sykdommen i Europa innen 2015.

Ut og reise? Ved økt smitterisiko, som hvis du skal reise til et område med smitte, anbefales vaksinen for dem som ikke har hatt meslinger eller som ble vaksinert før 1983. Vaksinen kan gis helt ned til 9 måneders alder. Da anbefales en tilleggsdose ved 15 måneders alder.

https://forskning.no/vaksiner-forebyggende-helse/fem-til-ti-barn-dode-av-meslinger-hvert-ar/510598

"This study was financially supported by the Norwegian Institute of Public Health."

Jaha. Så babydrap* betyr ikke så mye for deg, pfsp? Har du ikke egne meninger? Betyr penger så mye for deg at du tar imot lønn for å forsvare den kriminelle farmaseutiske industrien?

--

1) "forskning.no is an Oslo-based online newspaper established by The Research Council of Norway"

2) "The Research Council of Norway is a Norwegian government agency responsible for awarding grants for research as well as promoting research and science. It also advises the Government in matters related to research, and is subordinate to the Norwegian Ministry of Education and Research."

3) "This study was financially supported by the Norwegian Institute of Public Health."

* Krybbedød er et eksempel på babydrap hvor vaksinasjonssprøyta er mordvåpenet
Redigert 07.05.2019 kl 20:15 Du må logge inn for å svare

omg Hva skrev du før du mildnet deg og redigerte?

* Krybbedød er et eksempel på babydrap hvor vaksinasjonssprøyta er mordvåpenet
Redigert i dag kl 20:15
pfsp
07.05.2019 kl 22:59 979

Er det her du hører hjemme teslagutten ?
Det virker virkelig som du er en av denne hjernedøde gjengen her

-------------

Er det rett å ta imot en vaksine eller en annen injeksjon som inneholder albumin utvunnet av menneskeblod?

Hver enkelt kristen må rett og slett treffe en personlig avgjørelse i dette spørsmålet.

Guds tjenere ønsker med rette å adlyde påbudet i Apostlenes gjerninger 15: 28, 29 om å avholde seg fra blod. I samsvar med det vil ikke kristne spise kjøtt som ikke er tappet for blod, eller blodpølser og lignende produkter. Men Guds lov gjelder også på det medisinske området. Jehovas vitner har på seg et dokument med en erklæring om at de nekter å ta imot ’blodoverføring (verken fullblod, røde blodlegemer, hvite blodlegemer, blodplater eller blodplasma)’. Hva så med injeksjoner som inneholder en meget liten mengde av et blodprotein?

Jehovas vitner har lenge forstått det slik at dette er et spørsmål som hver enkelt selv må ta stilling til på grunnlag av sin samvittighet, som er oppøvd i samsvar med Bibelen. Dette ble påpekt i «Spørsmål fra leserne» i Vakttårnet for 1. juni 1990. Artikkelen drøftet injeksjoner av plasmaproteiner som en lege kan anbefale hvis man blir utsatt for bestemte sykdommer. De aktive komponentene i slike injeksjoner er ikke blodplasma som sådan, men antistoffer som er utvunnet av blodplasma fra mennesker som har utviklet resistens mot den aktuelle sykdommen. Noen kristne som føler at de med god samvittighet kan godta slike injeksjoner, har merket seg at antistoffer fra en gravid kvinnes blod kommer inn i fosterets blod. «Spørsmål fra leserne» nevnte dette, og artikkelen opplyste også at noe albumin blir overført fra en gravid kvinne til barnet.

Mange mener at dette er av betydning, ettersom noen vaksiner som ikke er framstilt av blod, kan inneholde forholdsvis små mengder albumin som er utvunnet av blodplasma. Albuminet er da brukt eller tilsatt for å stabilisere ingrediensene i preparatet. For tiden brukes også små mengder albumin i injeksjoner av det syntetiske hormonet EPO (erytropoietin). Noen Jehovas vitner har tatt imot EPO-injeksjoner, fordi det kan stimulere produksjonen av røde blodlegemer og på den måten frigjøre en lege fra følelsen av at det kan bli nødvendig å gi en blodtransfusjon.

Det kan senere komme i bruk flere medisinske preparater som inneholder forholdsvis små mengder albumin, ettersom legemiddelfirmaene hele tiden utvikler nye produkter eller forandrer eksisterende produkter. Kristne ønsker kanskje derfor å undersøke om en vaksine eller en annen injeksjon som en lege anbefaler, inneholder albumin. Hvis de er i tvil om det eller har grunn til å tro at den gjør det, kan de spørre legen.

Som nevnt er det mange Jehovas vitner som ikke har nektet å ta imot en injeksjon som inneholdt små mengder albumin. Alle som ønsker å undersøke saken nærmere før de treffer et personlig valg, bør imidlertid repetere de opplysningene som blir gitt i «Spørsmål fra leserne» i Vakttårnet for 1. juni 1990.

Copyright © 2019 Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania Vilk

Du får ta ansvar for dine egne handlinger, pfsp.
pfsp
07.05.2019 kl 23:23 969

Da var det som jeg tenkte.
Du for holde deg til flokken din å la oss andre være i fred, Hadde også vert en fordel om du og sekten din slutter reke på dørene til folk og spre død og fordervelse om vi ikke gjør som dere sier .

Veldig interessant å se, at mine posteringer her provoserer deg til personangrep.
Har du noe UAVHENGIG dokumentasjon (IKKE stats- og/eller farmasøytindustri-sponsret forskning) på at vaksinasjon er UFARLIG og FORBEDRER HELSEN og LIVSKVALITETEN til barnefamilier?
Redigert 07.05.2019 kl 23:30 Du må logge inn for å svare

Du som juksemaskin skal ikke snakke om....

Hvorfor går alle i flokk og slipper frp fri når ML bli FFO
jeg bare spør.

De vaksinene er trolig de nye mediekanalene som Resett, Document og noen til.

Oliver Stonheg
13.05.2019 kl 11:48
60
Støre får sikkert millioner inn på egen konto hver måned fra bompengeselskapene. Han, sammen med mange andre politikere, eier store aksjeposter i disse aksjeselskapene, akkurat som de gjør fra barnevernsrelaterte selskap. Pengene går IKKE til veivedlikehold, men rett inn lommene til frimurerpolitikere.

Denne kommentaren (angående Støre) er kopiert fra en annen tråd på fb.

"Han (Støre) har fått tilbud av Hillary om god stilling i FN hvis han får gjennom tvangs vaksinering. Influensa er neste de vil tvangsvaksinere oss mot og da har de tilgang til å fikle med vårt dna og skape oss om til lydige roboter".

Vi minner alle om at det vi nå ser tydelig tegn på er at norske politikere har nye stillinger liggende klare i FN (=Brussel) og NATO (=Brussel), med fler. AS NAV, blant andre, er registrert i Brussel.

Brussel er erklært 5G fri. - INGEN TILFELDIGHET.

InfoWarriors of Norway har tidligere skrevet om at Stortingspolitikere kommer til å rømme landet når 5G innføres. De vet hvordan farlig dette er, og driter i folket. De gjennomfører nå de siste tiltak før all teknologien er på plass for å drepe alle i Norge. Dette er så farlig at vi oppfordrer alle til nå å samarbeide om å fjerne smartmålere, kvitte seg med mobilen, fjerne alle antennene fra takene og mastene, eller dør vi.

Hør jesuitt landsforæder Støre tar bladet fra munnen i denne korte videoen:

Alt tyder på at han er innforstått for lengst med at han får en stilling i Brussel/utlandet. Det gjør alle norske landsforrædere etter endt oppdrag i "hjemlandet".

https://www.youtube.com/watch?v=6qA2G_ZgEWY

Er det x96 klovnen? infor warrior. lol
pål pottetett xp6 klovn. lol

-Herregud
17.05.2019 kl 17:35 21
Oliver Stonheg
13.05.2019 kl 11:48
60

Brussel er erklært 5G fri. - INGEN TILFELDIGHET.

InfoWarriors of Norway har tidligere skrevet

A handful of snake oil salesmen have created an industry around chlorine dioxide, a homemade bleach, to "cure" childhood autism—with a big assist from platforms like YouTube and Facebook, who for years have allowed and promoted their content.

https://twitter.com/BrandyZadrozny/status/1130845004094738432

The story is awful. Not just for the autistic kids being fed bleach in their baby bottles, or the parents sending their savings to these dangerous hucksters...
But also for moms like Amanda and Melissa, who have joined the ranks of journalists and researchers as de facto content mods for some of the richest companies on the planet, who have refused to take a real stand on the health misinformation spread on their platforms.
Pål Steigan var en mester i infiltrasjon fra mao lille røde boken

Vaksinert men men mao litt syk

Argumentene
lol link

Vaksinene kom før Frp var født!

Frp stemte fra dag 1 MOT epidemiene.
HanVann
02.06.2019 kl 01:05 753

https://www.mcgill.ca/oss/article/quackery/cancer-good-thing-says-montreals-own-food-babe
online degree in naturopathy
"CANCER IS A GOOD THING!!!" says Montreal’s Own "Food Babe"