USA-sanksjoner dreper titusener i Venezuela


USAs sanksjoner er med vilje lagt opp for å ødelegge Venezuelas økonomi og gjennom det føre til regimeskifte. Dette er en unyttig, hjerteløs, illegal og feilslått politikk som fører til store lidelser for det venezuelanske folket.
https://steigan.no/2019/04/rapport-usa-sanksjoner-dreper-titusener-i-venezuela/

USA skal forsterke sanksjonene mot Cuba, Venezuela og Nicaragua. USA kjører sitt eget løp i alle verdens hjørner - I Europa er NATO særdeles nyttig med 29 kolonier/vasall medlemmer - så lenge det varer.
Gedigent sløseri med penger og ressurser som med fordel kunne vært brukt til vårt eget lands infrastruktur. Det samme kunne USA der det meste er nedslitt. Merkelig stille fra de som vanligvis skriker om klima og miljø for den minste ting når vi ser på denne totalt unyttige leken som nå foregår. Hva med miljøet i krigene som pågår. Skal de gjøres via batteri?

Som ikke nevnes av høyresida 2016 nasjonalforsamlingens hadde flertall, som den nåværende opposisjonen, godkjente tre politikere som var fratatt stemmeretten av høyesterett p.g.a. valgfusk og kjøp av stemmer. Så lenge de sitter i nasjonalforsamlingen kan den ifølge grunnloven ikke vedta noe som helst. Hvis de tre fratrer mister de flertallet. https://www.derimot.no/terje-enger-litt-om-venezuelas-konstitusjon/


Solberg og Stoltenberg er stiv størkne gale. Erna vil kontrollere verden og Stoltenberg vil gå til krig mot Russland! Idiot Norge. En Illegal innvandre dreper en urinnvåner og rettfarsestaten i bananmonarkiet dømmer han til.
https://www.nrk.no/finnmark/domt-til-tvungen-psykisk-helsevern-etter-knivdrapet-pa-havard-pedersen-1.14369411
For soning her i klovneriket, vi hel og halvtulling folket må betale hele regningen.


Bolton CIA pentagon krigsindustrien er en side av samme sak. Vil pentagon ha krig, blir det krig. Ingenting er forandret, og USA sine presidenter må handle etter sikkerhets-oppdateringene de får på pulten til frokost hver dag. Trump leser visst ikke disse, så dette har han nok overlatt til Bolton som er bukken som passer havresekken.

Verden lærer aldri. USA har ikke oppnådd noe som helst etter snart 20 års krigføring i Afghanistan og tusener med døde og invalidiserte soldater bortsett ifra noen trilliarder i gjeld Irak ble invadert etter åpenbare falske premisser, og Libya ble nøyaktig som både sønnen til Gaddafi, og andre advarte imot. Kaos og anarki.
Nå spar USA opp noen dissidenter som forteller redsel historier om regimet, og ønsket om vestlig demokrati blant befolkningen, USA invaderer, erklærer seier, og enda en borgerkrig i Midtøsten er i gang. «Demokratiforkjemperne" slåss til siste mann om makten etter at regimet har falt som er naturlig i en kultur der politisk makt er all makt.

Etter 10/20 år og nye millioner asylanter som lever på europeisk skattebetalere, må vesten "bidra til gjenoppbygging " og slik hangler verden videre.

Så lenge jeg kan huske har USAs våpenskjold forestilt en skallet ørn som holder 13 piler i den ene kloen, og en olivengren i den andre. Dette skal være et symbol på en fredselskende politikk, sa Putin under et møte med Bolton i Moskva på tirsdag.
«Jeg har et spørsmål», la den russiske presidenten til. «Det ser ut som om ørnen deres allerede har spist alle olivenene. Er det nå bare pilene som er tilbake?»

«Men jeg har da ikke bragt med noen oliven».

«Det var det jeg tenkte», svarte Putin smilende.
https://www.derimot.no/john-bolton-i-moskva-pa-usas-vegne-ornen-har-bare-krig-a-by-pa/

USAs nederlag i Afghanistan er dermed også et nederlag for Norge. Men verken på regjeringens nettsider eller på Forsvarets er det foreløpig noen som helst antydning om at noen snarlig tilbaketrekning. Slik er det å være vasall. Man blir knapt informert og må bare gjøre det storebror gir ordre om. https://steigan.no/2019/04/sviende-nederlag-i-afghanistan/

Når vår utenriksminister snakker om en humanitær krise i Venezuela snakker hun enten mot bedre vitende eller hun fortegner virkeligheten bevisst.

I Jemen er det en humanitær krise, men den snakkes det ikke om for den er det våre «venner» USA, andre Nato-land og Saudi-Arabia som står bak. De har nå bombet landet sønder og sammen og gjennomfører bl.a. en matvareboikott mot deler av befolkningen, en blokade som har ført til en sultkrise som særlig rammer barna. https://www.derimot.no/ondskapens-akse-usa-storbritannia-israel-og-saudi-arabia/
Riot
30.04.2019 kl 08:21 303


Jag älskade inte Olof Palmes politik....men jag saknar hans röst, hans obekväma röst.


Jeg tror du skal høre litt på Torbjørn Jagland (AP brussel). Han har den obekväma röst du trenger.

https://www.youtube.com/watch?v=Das4Hpirvc0
General Thorbjørn JaglandCouncil of Europe Secretary General Thorbjørn Jagland talking about new technologies - The Hague Summit

Bare Bekhoder og lakk boks tullinger kan tro på slikt. Hva skal vi kalle det at USA utroper en ikke-valgt fyr til president i Venezuela?
https://www.derimot.no/venezuela-kuppmakeren-guaido-er-na-mer-verdt-dod-enn-levende-for-usa/

USA hadde åpenbart fått forsikringer om at militærkuppet som ble prøvet gjennomført 30. april ville kunne lyktes. Men slik gikk det ikke, tvert imot ble det en gedigen fiasko og alt oppstyret foregikk i en spesiell bydel i Caracas. Resten av byen var rolig eller var full av motdemonstrasjoner til støtte for landets regjering.
https://www.derimot.no/venezuela-usas-tilbakeslag-forer-til-nye-beskyldninger-fra-bolton/
Riot
05.05.2019 kl 01:42 218


Vet inte vad du säger...men ett är klart att USA måste. strida sina egna krig.....vi andra har andra prioriteringar.

å ikke informere hvor dårlig det går, kan en kanskje få en viss oppslutning om andre krigsprosjekter, f.eks. Iran eller Venezuela. Den kinesiske generalen Sun Tsu advarer mot kriger uten befolknings-støtte. Slike kriger vil en tape. Og det er nettopp det en nå ser. Men for rustningsindustrien og Pentagon er fred og nedrustning enda verre. https://www.derimot.no/afghanistan-det-gar-mot-dundrende-usa-nederlag/
05.05.2019 kl 14:22 193

Ja, så det skal vi altså tenke på og skamme oss over; at USA ødelegger for Venezuela.
Men, de sosialistiske skittgrisene i Venezuela som har ført SITT EGET folk til randen av en sultkatastrofe, nei det gidder ikke den selvoppnevnte superkikkador å ta stilling til.
Helvetes idiot!