Frp er Brussels beste venn


I regjering er Frp Brussels beste venn: Frp sier de vil endre EØS, men de stemmer for alle direktivene som kommer fra EU. Det står ikke til troende, sier han og anklager Frp for å svikte de svakeste.
– De plasserer aldri ansvaret der det hører hjemme: Hos arbeidsgiverne, og den økonomiske eliten i EU. Vi skal rette sinnet oppover, aldri sparke nedover, sier han og viser til kampen mot sosial dumping og farlige utenlandske vogntog.

1. mai er en dag for arbeidsfolk og ikke for First House-eliten forkledd i grilldress, sier Moxnes til VG, med klar henvisning til hennes fortid i pr-selskapet First House:
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/6j4Ge0/duellen-i-drammen-moxnes-langer-ut-mot-listhaug

De varene vi bytter til oss (importvarer) og de verdier som ligger i Pensjonsfondet er produsert av arbeidsfolk langt fra Oslo, men av en eller annen grunn klarer Oslo-folk å tilrane seg inntektene fra periferien. Sånn var det også i dansketiden. Om det var det langt til København, er det enda lenger til Brussel. Alle slottene i Danmark er bygd av inntektene som norske fiskere skapte i Lofoten, samt Tømmer og bergverksdrift. Norge var Europas fattig-ste land, til nedbør som råvar ble demning-satt og omgjort til energi. Der igjen skapte industri og etterspurte arbeidskraft.

Funn av olje og gass har bidratt til vi avviklet alt etablert med å flytte det hele til Kina som er endt som en økonomisk stormakt, men vi selv er kinesisk råvareeksportør og verdens mest forgjeldet folk. Lofothavet er faktisk Norges største matfat, men også landets største kirkegård. På den lille norske fiskermann sitt slit, ble Hanseatene søkk-rik. Den stat og styresett, er "hvit" der kolonienes Afrikas befolkning er/var og fortsatt er, "svart" er Bananmonarkiet Norge.

Bompenger er kommet for å bli sa samferdsels-stuten fra FRP. Et Parti etablert for sterk nedsettelse av skatter og avgifter. Mange tror at FRP er imot innvandring EØS eller Schengen, det er slett ikke tilfelle. Alt dette er FRP for. Det er ufint å gjøre som FRP Tybring-Gjedde å beskylde folk (uten egne midler,) som den norske stat selv har frakte/ hentet for bosetting her i Norge, å være en byrde? Staten som står bak denne galskap må selvsagt betale og gi dem et anstendig liv her i riket sitt. Med FRP i regjering har da fattigdommen økt. Det er aldri vært avgifts-bommet mer. Aldri har så mange fremmede folk ankommet Norge som med FRP Listhaug som invandringsminister. Norge hadde 2 skip (kostet oss alle milliarder i leie,) i Middelhavet som bisto menneskesmuglerne for å frakte IS terrorister til Norge. De syklet over Storskog i store mengder.
grantre
29.04.2019 kl 22:24 123

Frp er NWO i forkledning. Partiet har kurs mot null.

Har samme inntrykket som TS Når det gjelder ledelsen ,tror mange velgere er imot
Sotah
30.04.2019 kl 08:34 95

Men nå er det landsmøte til helga. Både Lysende Sol og Smiths venner har varma opp med snåle medieutspill. Stakkars den som er muslim nå.