Aktien burde ned 30-40%


Endnu er katastrofe regnskab fra ABG, kun 5øre EPS. Sidste 4 kvartalers EPS er 25øre. Aktien handler på dividende yield, og historisk har markedet krævet ca. 8-10% yield, derfor burde aktien handle i ca. 2,5-3,1kr eller ca 30-40% ned.


Katastrofe? Hva er NAS da? ABG tjener penger med masse markedsuro og betaler fortsatt utbytte, selv om det ikke er like mye som før. Før var det jo en kjempe gavepakke. Nå har jo kursen gått ned 30% fra toppen da, så hva maser du om?

Fundamentalt ser har NAS et produkt kunderne gerne vil have og betale for, mens der er problemer med externe faktorer (jet fuel etc) og problemer med at håndterer væksten. jeg synes kernen i NAS virker rimelig sund. ABG har kraftige negative vækst fx indtægter -24% og EPS -55% i Q1 påtrods af peak equity markets og det fortæller mig at ABGs produkt i stigende grad "out of flavour" og da jeg ikke ser ABG ændre stil så bliver tingene nok kun værre fremover.

Kundene til nas er vel strengt tatt ikke villige til å betale. Er vel det som er problemet. Billettene er altfor billige. ABG har vært dårlig et år nå, og Q1 var ventet rimelig svakt. Men ingen tror vel på fest der fremover, men litt bedre blir det nok.
Zorin
30.04.2019 kl 09:49 636

Selv så leser jeg dagens kvartalsrapport fra ASC som en god kjøpsanledning, da det står tydelig at investorenes kjøpelyst har økt betraktelig i februar og mars etter at markedet har vært stillestående pga. det pågående arbeidet med handelsavtalen mellom USA og Kina. Nå som også det er knappe 2 uker unna signering og at Storbritannia har fått et Brexit pusterom, så mener jeg selskapet har nådd bunnen. Men vi får se.

Har selskapet totalt mistet sitt fotfeste som ledende innen Norge? Ser at Arctic og Pareto stikker av med flere av IPOene og Sparebank 1 Markets er også aggressive.
Sitter på posten min fortsatt men begynner å miste tålmodigheten her nå. Eller er dette et riktig tidspunkt å kjøpe mer?

Skal de nye satsingsområdene (Introduce og Kameo) trekke lasset i årene fremover?
Noen som har et anslag på hva selskapet tjener på Introduce og hva de betalte for Kameo?

Mange spørsmål...

de 3 siste kvartalene har vært tunge grunnet hendelskrig og generelt dårlig stemning. Få selskaper har prøvd å hente penger også fordi det blir dyrt. ASC har fortsatt levert overskudd i de kvartalene selv med elendig marked, så jeg ser helt klart muligheten til at 2018-19 er noen dårlige år og at de kommer sterkt tilbake. I Sverige går det kjempebra, og det er et mye større marked enn det norske. Men de må passe på å ikke miste markedet i Norge.