Endelig kan innvandringen bli fornuftig

kaunis
FRP 30.04.2019 kl 09:05 233

SylviL Listhaug vil fremme forslag om underskrivelse av erklæring om å må godta div. prinsipper for å få statsborgerskap i Norge, med prøvetid. Det vil si at det ikke blir mulig uten straff, eller miste starsborgerskapet ved utøvelse av uønsket religiøs adferd/lovsanvendelse.
kaunis
30.04.2019 kl 14:57 205

Dette er jo et gledens budskap, med et slikt lovverk kan en med loven i hånd stoppe den religiøse utøvelsen av tvang over innvandrere. Det vil føre til en fornuftig tilpasning for de fleste innvandrer til Norge og hjelpe alle de muslimer som vil forlate sin tvangstro (troen er en tvang fra fødselen av). Dette vil medfører at unge muslimer kan komme bort fra hatet mot kristne, som ligger latent der og fører lett til gjengmiljøer og voldsutøvelser pga religion. Men godhetstyraniet som herjer blant politikere fra div. partier kan gjøre det vanskelig å få til fornuftige tiltak mot tvangsregimer som hindre den enkelte i selv å ta sine fornuftige valg.
Slettet bruker
30.04.2019 kl 15:53 191

Tror ikke det har noe for seg. Muslimer er pliktig til å gå i moskeene, og der får dem inn med teskjeer hvordan de skal oppføre seg.
Husk de må følge koranens bud om hvordan de skal opptre overfor kristne. Det er dette IS-krigerne har gjort før de reiste ut til
Syria eller hvor de var. Koranen er jo en hatbok overfor kristne.
Slettet bruker
30.04.2019 kl 15:55 190

Må få føye til at intet hadde vært bedre enn om hun lykkes.