Til bekhoder, jabbadoer pepper-et og øvrig grums!Det meste av landets virksomheter er blitt konket og er nå solgt til slakt. Alt er utenlandsk eid, statlige foretak rømmer som muslimene fra sin egen drit, men her i kongeriket får de råd og bistand fra stats-felleseid skatt og avgifts folke banken DNB, som har etablerer postkasseselskaper via Panama/kanaløyene og Sveits "for å unngå å betale skatt"? Kongeriket egne finans borgere flykter nå fra sin egen skatt og avgifts galskap? Kongeriket selv er ellers vertskap for all verdens bunnfall og avskum, som hentes fra klodens mest tilbakestående avkroker, men som straks ved ankomst, omgående øker den gjennomsnittlige IQ i den opprinnelige norske urbefolkningen, for boligprisene stiger i kongeriket? Ja selv gratispassasjeren HMK kronprinsen, han har tjent hele 12 millioner på eiendomsspekulasjon? Jeg undres hvem av etterslekten her i kongeriket, som skal betale slutt regningen? Det skal ikke være noen av mine om jeg selv kan forhindre det. Det kan enhver, sauphode banne på.

http://e24.no/boers-og-finans/dnb/dnb-tar-450-millioner-i-tap-etter-roeeggen-saken/20359958
Skandale foretak.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/panama-papers/oversikt-skandalene-i-statseide-selskaper/a/23654280/

Kamelsluker folket i iskanten. Meland Bjerke som Giske sitter på alle sider av bordet. I byggesak som takst sammenheng må det erklæres uavhengighet. Eiendomsverdi AS er eid av DNB, Nordea, SpareBank1 og Eika.

Statskonkursbanken DNB (tidligere arbeidsplassen til Kåre Willoch økonomen) DNB markedsføres seg selv med å være landets største eiendomsmeglerforetak. (Blitt søkkrik med å omsette tidligere tyvegods.) De reklamere med å selge meglertjenester innen eiendom, forsikring, bank, inn og utlån av all bolig og nærings eiendom omsetning. Det er nå avdekket at de selger postkassefirmaer via Panama og kanaløyene. Men dette har da pågått i over 30 år minst? Og det er bare Erna Solberg som er den skyldige? Hvilket politisk system er det norske folk egentlig bekjent ut av, når et par familier, kan «Gro» seg fast på de politiske «folkevalgte» taburettene i flere generasjoner? Hvor andre steder på kloden kan Landsforrædere bli "Kåret" til Landsmoder? Jens og Jonas som Gro og Kåre før dem. Er to + 2 kjekke arbeiderklassegutter «sosialistiske» bosatt på Oslos beste vest. Alle kan de rose seg av å være tidligere nabo til «økonomen» Anders B. Breivik.

Tilfelles med Breivik har de like lite tilfelles med Arbeiderparti som Omar Krekar fra Taliban, skulle vært en motedesigner i Paris. Det virker som: Om vi ikke hadde et, bank og finansvesen, da ville vi alle vært uten hjem og "egen" bolig? Men takket være bankene har vi nå tak over hodet + millioner i gjeld, og det til utenlandske, tidligere egne eide banker? Samtidig har vi 100 tusener offentlige ansatte som kontrollere oss, om vi ikke er som dem. Der de jobber «hvit» er alle vi andre, svart.


DNB Panama skatteforetak svindelsak. Hvor er Økokrim i dette del-privatiserte norske stats griseri?

Og Hvor er Martin Kolberg som ellers vil ha granskning av alle andre, enn APe egne disipler. Han er like sjarmerende som en åpen grav nå er han er TAUS SOM GRAVEN.
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2318415
En Gro «troendes tullaladd» Tror ikke på Gud, men Gro.

Dette er imøtegått mange ganger, grumset og løgnen gjentas og hentes frem hele tiden.
Om Gaddafi utlandskonto. Han gjorde vel ikke annet enn hva verdens beste land gjør via oljefondet, "pensjonsfondet vårt?" Da pleier det hele forstumme, men det har gått noen hus forbi.

Kleptokrati (av gresk kleptein «stela» og kratia «makt», «styre») er ei nemning for eit styresett so korrupt at ho ikkje ein gong held ein fasade av ærlegdom. Den personen eller den gruppa som på autoritær vis held makta i ein sovoren stat kallar me kleptokrat(ar). Kleptokratar er sermerkte ved at dei forsyner seg uavgrensa frå statskassa, og fyller på ved å tyngja undersåttane med høge skattar. Kleptokratar tek gjerne i bruk kvitvasking av pengar eller set pengane i anonyme bankkonti i utlandet for og taka vare på dei ulovlege innkomene sine. (DNB/Nordea Panama Kanaløyene og Sveits) Dette har vært og er en bevist politikk Eks Oljefondet investeringer utland. Salg av Norges bank gull. Flytting av seddeltrykkeriet til Frankrike. Statskraft salgskontor er flyttet/etablert i Brussel for å selge norsk nedbør omgjort til energi” skattfritt” for økt egen profitt?

Med folkets penger kjøper de folkevalgte seg stillinger i FN EØS EU og øvrige internasjonale fora. De grafser grådig til seg av folkets midler, og bevilger seg derfra, milliarder til all verdens vanvittige prosjekter GAVI Regnskog Klimakvoter og som den siste galskap betaler milliarder for Kjøp av fly, som ikke kan fly, men betegnes som en KALKUN, for en klovn skal bli sufflør i NATO etc.
http://nn.wikipedia.org/wiki/Kleptokrati


De siste 55 årene har Norge gitt mer enn 20 tusen kroner i minuttet i bistand til nærmere 160 land
Måten vi driver bistand på i dag, er meningsløs og mer ødeleggende enn oppbyggende for landene vi forsøker å hjelpe.

Penger vi trodde skulle gå til fattige, trengende mennesker, ser vi nok en gang i virkeligheten går til velfødde nordmenn. Mye tyder også på at store deler av bistanden i seg selv skaper korrupsjon og dårlig styre i mange av verdens fattige land.

Som vi kunne lese i bladet Bistandsaktuelt her om dagen, viser det seg at penger godtroende og nyvervede nordmenn trodde skulle gå til fattige barn, virkeligheten går til dem som verver givere. Redd Barna, SOS-barnebyer og Kirkens Nødhjelp betaler så mye til dem som verver, at pengene giverne betaler det første året aldri når fram til de fattige.

Kun et par måneder tilbake fikk vi innsikt i hvordan nordmenn har tatt ut mange millioner kroner i året i lønn av norske bistandspenger. Det norske konsulentselskapet International Law and Policy Institute (ILPI) har vært engasjert av UD og Norad og mottatt over 150 millioner kroner siden det ble starta i 2009. Nok et eksempel på penger ment for fattige, men som altså har endt i nordmenns lommer.https://www.dagbladet.no/kultur/de-siste-55-arene-har-norge-gitt-mer-enn-20-tusen-kroner-i-minuttet-i-bistand-til-naermere-160-land/66162040
Ikke nok med at lite av pengene forlater landet, men en stor del av det som kommer gjennom er med på å fremme korrupsjon, noe flere av de store har innrømmet åpent, og det er kanskje ikke rart at lokale organisasjoner i disse landet nærmest ber andre land stanse bistanden fordi det meste forsvinner i lommer de ikke var tiltenkt.
Og hva gjør politikerne? Jo de øker budsjettet med milliarden.

Bistand er virkelig big business og det er mange som beriker seg gladelig.
Dobbeltmoralens hjemland.


Demokratiet
”U-landene er allerede langt på vei ødelagt, ikke takket være kommunismen; men takket være demokratiet.
Øst Europa og Sovjet går nå samme veien takket være de samme årsaker. I denne situasjonen er det katastrofalt at verden og folkene mangler virkelige ledertyper. I stedet skvalper det over av middelmådigheter, oppkomlingsnuller, regulære kjeltringer, mediebanditter, overvåkningstullinger, vulgært kremmerpakk og både kristen og islamske fundamentalister. Med slikt pakk i spissen går land og folk en rask undergang i møte”
Sitat av. K.R. Schreiner

Og mitt i det hele er det ikke skyggen av en virkelig statsmann og se. Resten kjenner du jo godt, kortsynte tåper som håper de kan beholde sine andedammer i fred selv om staten går i oppløsning. Du skjønner nå hvilket stormvær vi er ute i. Senator Cicero til vennen Attikus da den tredje romerske republikken brøt sammen.
Født 106-43 f.kr


Slike har Norge mange av.
I stedet skvalper det over av middelmådigheter, oppkomlingsnuller, regulære kjeltringer, mediebanditter, overvåkningstullinger, vulgært kremmerpakk og både kristen og islamske fundamentalister. Med slikt pakk i spissen går land og folk en rask undergang i møte”. Norge er Venezuela om få år, men Norge har ingen.................

Til 0liver og andre gladlakser
https://www.dagbladet.no/nyheter/frp-ere-foreslar-obligatorisk-vaksine/71026142
Ingen bør slippe unna vaksiner, foreslår Frps helsepolitiker Åshild

Med slikt pakk i spissen "går land og folk en rask undergang i møte”

sikter du nå til: "øvrig grums"
?
Jeg kjenner meg ikke igjen.

Erfaringen fra den andre verdenskrig viste at de fleste nordmenn knapt hadde noen kampvilje. 1000 år før ofret sine sønner og døtre til Åsa-gudene, deretter forsvant de ut av historien. Under borgerkrigstiden på 1200-tallet ble de mest hardføre drept. De klokeste flyktet til Island.

Høns og fjærfe kjennetegnes å være fargeblind. Erna Solberg, Børve Brende og Ine Marie Søriede m/fl fremstår å være Dodo fuglene Hærførere “If it walks like a duck, and quacks like a duck, it most probably is a duck!” Mitt inntrykk er i vertfall at både svensker og nordmenn flest representerer en slags menneskelig variant av dodo-fuglen som ble utryddet fordi den knapt kunne gå, men trodde selv at den kunne fly. Og dermed ganske bokstavelig ble "sitting duck" for de sultne sjømennene som ankom øya hvor den holdt til. Tilsvarende har både nordmenn og svensker hatt et genetisk utgangspunkt som gjorde et flertall av dem, til først som et lett bytte for sosialdemokratiske og liberale demagoger, for i neste omgang rett og slett bli ute av stand til å forsvare seg og sitt mot de nyankomne "sjømenn".
Når det gikk noenlunde bra frem til midten av forrige århundre skyldtes det snarere fraværet av lett tilgjengelig og rimelig massekommunikasjonsmidler fra Afrika, Midt-Østen og Asia enn egentlig egen evne å verne om eget land og ressurser. Det være seg hos nordmenn som svensker.
Det er å anta at tospannet Brende/Søreide sammen med AP og FRP er så amerikaniserte oppi huet at de går på autopilot, og vil stå sammen med USA på et tidspunkt, hvor oppegående amerikanere i panikk har emigrert til New Zealand, og de øvrige de har gravd seg ned i bunkere. Tankene går til filmen om Hitlers siste dager: Der Untergang.
Redigert 01.05.2019 kl 06:21 Du må logge inn for å svare

Merkelig taust etter dette. Traff det?

Den traff meg x2 mai.
Jeg trykker "liker" selv om jeg ikke har hat tid til å se hitlers siste film.

Oliver du beskriver Norges historie fra 1000 tallet og frem til idag på en glimrende måte. De årene KGB styrte oss fra Statsministerboligen er utelatt ,men det gjør så liten forskjell i galskapen...

Men vi må se fremover og vi må finne alternativer , hvem ,hva og hvordan ,er det store spørsmålet ?

Se henvisninger over, til Schreiner og Cicero som bekrefter Einstein. Definisjonen på galskap er å gjenta om og om igjen noe som ikke fungerer, i den tro at det plutselig skal gi et annet resultat. Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. Einstein.
Redigert 02.05.2019 kl 11:26 Du må logge inn for å svare

Dvs du er ferdig med x96 kommunist fails
?

Som et eksempel på norsk politikk, eller hva det er?
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/05/02/195574052/bakke-jensen-feilinformerte-stortinget-om-nh90

Her ser man hva en teflonbelagt person ansvarlig for å voldta det norske forsvaret med sine vanvittige disposisjoner. Før kamp og angrepsfly kjøpet til 100 talls milliarder besørget sekretær jobben i NATO, fikk han solgt og omgjort militære forlegninger til asylmottak. Solgte Olavsvern, en ubåtbase som kostet over 4 milliarder å bygge/rehabilitere. Ble solgt for kun 38 millioner. Pluss de vanvittige investeringene i marinebåter som plutselig ble tatt ut av tjeneste, lagt i opplag eller solgt til mafiaen i Nigeria. Mannen er ikke snau.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Stoltenberg-Fullt-mulig-a-bruke-17-milliarder-mer-pa-forsvar--8043674.html
https://www.nrk.no/norge/sju-forsvarsministre-ma-svare-for-14-ar-forsinkede-skandalehelikoptre-1.14403252
https://www.nrk.no/norge/forsvarsministeren-grillet-om-skandalekjop-av-helikoptre-1.14403731
https://www.tu.no/artikler/da-det-forste-nh90-helikopteret-skulle-leveres-oppdaget-forsvaret-over-800-avvik/456577
https://www.dagbladet.no/nyheter/full-oppvask-om-skandale-helikoptrene/70705685
Noe etter fregatten til over 4 milliarder ble hevet og Oljefondet har tapt over 545 milliarder, begrunner Sentralbanksjef Egon Olsen i Olsenbanden AS rentehevingen med at Norge går godt? Du snakker om å leve i et akvarium.
Gullsalgets skyldige.
https://no.wikipedia.org/wiki/Svein_Gjedrem
https://no.wikipedia.org/wiki/Kjell_Magne_Bondeviks_andre_regjering
https://no.wikipedia.org/wiki/Per-Kristian_Foss
https://no.wikipedia.org/wiki/Lars_Sponheim
Mye av de samme folkene, fra de samme partiene har fratatt store deler av sitt eget folk "et minimum av midler" for overlevelse og livsopphold? Og dette søppelet blant menneskeheten, har noen gått inn i et valglokale og stemt på?

Når jeg ba deg om link mente jeg ikke alle på en gang.
?

Du kan da lagre det, og lese det når du får tid....

Jeg får ikke tid. Slapp av, den er oppbrukt.
Leser bare det du skriver, og da er jeg vaxxinert.

De du selv skriver er ikke mye å bry seg om, så det er sagt.

Der tar du fail igjen.
Jeg er en SJWSFOHOHO tidstyv og har stjælt litt av ditt. Takk fortiden, alt var bedre før du gikk på snørra og ble blitz pålpot Skam-bodia kommunist.

Barnslige greier. Stakkars deg.

Med slikt pakk i spissen går land og folk en rask undergang i møte”
HanVann
17.08.2019 kl 02:38 214

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
En eller et vannlås eller vasslås er en konstruksjon som benyttes i sluk og avløp for å hindre at kloakkgass og lukt trenger opp fra rørsystemet. Dette oppnås ved å utforme avløpsrøret som en liggende S, det vil si lage en bue på røret slik at det hele tiden er fylt av vann på et punkt.

Vannet blir liggende som en barriere mellom luften på begge sider av denne vannlåsen. Vannlåser er obligatoriske under oppvaskbenker og utslagsvasker, i toaletter og sluk og i de fleste typer avløp. Oftest er vannlåsene og de buede rørene godt synlige
Bortsett fra rensing, krever sjelden vannlåser vedlikehold.
Dersom avløpet står ubenyttet i lang tid er det imidlertid fare
HanVann
17.08.2019 kl 02:59 211


🤣🤣EVERY FUNNY BLONDE MOMENT IN HISTORY!🤣🤣
HOHO 'S CHANNEL
Ikke-Publisert 18. okt
🤣🤣A COMPILATION OF ALL THE FUNNY HO MOMENTS WE COULD FIND🤣🤣
link: wwf:donations/give a HO
🤣🤣A COMPILATION OF ALL THE FUNNY MOMENTS WE COULD FIND🤣🤣
Redigert 17.08.2019 kl 03:14 Du må logge inn for å svare