Frp vil ha dobbelt straff for østkantslubberter

even25
FRP 30.04.2019 kl 18:52 1653

Frps Sylvi Listhaug vil ha dobbelt straff for kriminalitet blant oss østkantslubberter.

For balansens skyld vil det bli dobbelt straff for økonomisk kriminalitet i Tjuvholmen-Aker Brygge-arkipelet; noe de sliter tungt med på de kanter.

Heia Frp, partiet for folk flest. I alle fall for noen av dem.
Redigert 30.04.2019 kl 18:56 Du må logge inn for å svare
polemiker
01.05.2019 kl 14:01 608

777 er inne på de riktig løsningene her. Alle later til å være enig i at det systemet vi har i dag ikke funker. Da bør politikerne gjøre før de mister helt kontroll slik som i Sverige. Politiet selv etterlyser bedre lover og videre rammer for å kunne ta hånd om unger og ungdom som de i dag ikke kan fengsle. Dette vet disse jævelungene godt, og kan derfor bare håne politiet så mye de vil.

I Sverige "hygger" disse tenåringene seg med å sette fyr på biler, kaste steiner på politi og andre tjenestemenn. Bare et tidsspørsmål før det blir populært her også. Eneste politiet kan gjøre med det er å kjøre dem hjem til sine foreldre eller foresatte. Dagen etter er de ute igjen og fortsetter som før. Noen foreldre gir sikkert faen, men mange er også svært fortvilte. De vil gjerne ha hjelp og ønsker at ungene skal fengsles eller låses inne. Noen velger å sende dem på straffekoloni på koranskoler i utlandet.

Politiet kan knapt nok røre disse folka og må pent nødt til å finne seg i å få spyttklyser i tryne og skjelt ut etter noter. Norsk politi og rettsvesen er blitt ødelagt av sosialistene over årtider. Metodene til dette feministiske dialogpolitiet funker ikke, og spesielt nå som det har flømmet inn folk med en helt annen kultur og religion.
Risk-reward1
01.05.2019 kl 14:26 600

Eenig med JBJB om at sammenligningen med Samantha Fox er merkelig, men det er 2 åpenbare feil i innlegget.
1. Islam langt mer ideologi enn religion, og som ideologi er den like forkastelig som Nazismen!
2. Hijab er ideologiplagg for å vise tilhørighet, eierskap og har et sterkt preg av sexuell kontroll over kvinnen, som er eiendom i islam.

Legg til i nazismen en gudstro og en profet, og vi skal akseptere og godkjenne dritten som religion?
Nazisymboler og uniformering skal aksepteres og godkjennes fordi de da kaller seg en religion?

Jenter blir banket tystet på at "samfunnet" om de blir observert ute uten hijab`en. Slik fornorskning skal de ikke ha noe av, og foreldrene banker dem opp når de kommer hjem. De færreste av disse jentene har frihet til å velge, da tilhørighet- fysisk- og psykisk straff er konsekvensen om de velger å ta den av. De aller fleste tør ikke ta den kampen, men mange av dem gir sin støtte i det skjulte til de som gjør det. Mange samfunnsdebattanter med muslimsk bakgrunn får henvendelser fra "hijab-jenter" om nettopp dette.
Fornektelsesskrullingene innbiller seg at det er et frivillig plagg............

RR
Slettet bruker
01.05.2019 kl 17:03 585

«Liten stat» ? Har du røyka sokkene dine?

Jeg prøver for tredje gang:

Den norske staten bruker nå 1370 milliarder i året. Det utgjør over kr 900.000.- pr ansatt i privateide bedrifter. Hallo!?

NIHUNDRE TUSEN KRONER pr ansatt i verdiskapende sektor! Dette er fullstendig sinnsykt. Sammenlign dette med andre land så ser du hvor sinnsykt det er.

Den norske staten bruker nesten tre ganger mer enn den svenske og danske.

Og du snakker om en liten stat. Hallo!? Norge har verdens største offentlige sektor. VERDENS STØRSTE.

Den norske staten drar altså inn vanvittig mye penger og forsømmer samtidig sine primæroppgaver. Vi skal altså IKKE betale mer. Det er MER enn nok nå. Nå må staten begynne å bruke alle pengene de allerede tar inn fornuftig, ikke sløse vilt på fantasiprosjekter og luftslott og høye smørbrød og koseturer for offentlig ansatte. Nå må de slutte å lempe mer skatt på befolkningen.

Finansiering av veier er en av statens primæroppgaver, og vi har nesten verdens høyeste bilavgifter, og drivstoffavgifter, i tillegg betaler vi årsavgift. Vi skal altså ikke betale enda mer for å få lov å kjøre rundt på kjerrestiene tyskerne bygde under krigen. Det er nok nå.

Det burde en høyremann som deg forstå.
Redigert 01.05.2019 kl 17:06 Du må logge inn for å svare
ArneB 5.0
01.05.2019 kl 17:07 584

Dersom man skal følge deg, lada, hvorfor i helsike gjør Frp ingenting med alle problemene de detekterer? Kan det være at de har hatt for få justiministre? Eller er årsaken at de har satt folk i stillinger som de rett og slett har vært inkomptente i? Ser man bort fra stakkars Wara har det jo vært de rene amatørenes festdans!
Slettet bruker
01.05.2019 kl 17:18 581

Er det liksom noen andre som gjør noe da? Ikke det nei...de har mer enn nok med å stikke kjepper i hjula og flere destruktive tiltak.

De er en gjeng med surrehuer alle sammen. Det er faen meg snart ikke en eneste politiker igjen som noengang har jobbet med noe fornuftig. De er karrierepolitikere hele gjengen.

Hør på våset fra SV, de vil ha mer politi. Dette har jo alle mast om i minst 30 år, og budsjettet er da mer enn stort nok.

Du kan jo prøve å anmelde lovbrudd så får du se hva som skjer. Nå tar det vel ikke mer enn en ukes tid før du mottar brevet om at saken er henlagt grunnet bevisets stilling. Selv med kjent gjerningsmann.

Bare rør alt sammen. Politikerne er ikke interessert i å ordne opp i problemer for da har de ikke noe å bable om i meste valgkamp. Det er sånn de tenker. Bare se på Høyreregjeringen som skulle fjerne formueskatten, det er jo snart det eneste de har igjen å krangle med AP om så den fjerner de ikke. Den trengs til neste valgkamp.
Slettet bruker
01.05.2019 kl 17:18 581

Hei toern/folkens:))

Og...bondejenta fra Sunnmøre med gull korset rundt halsen og smilet om munnen måtte gå da hun ville sette landets interesser foran terroristenes rettigheter, toern - Araberpartiet mobiliserte Utøyaoffrene og kastet krenketkortet - i ettertid har vi fått bekreftet at Listhaug hadde spot on når arabermedløperne i AP hilser IS terroristene tilbake til landet de hater - ingen IS terrorister i våre gater, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
01.05.2019 kl 17:32 573

«Liten stat» ? Har du røyka sokkene dine?

Det er da veldig merkelig at du ønsker å gjøre staten mindre ved å øke utgiftene.
Jeg er også bekymret for tallene du oppgir og ønsker dem ned. Det virker imidlertid som at du vil øke utgiftene til staten.
Truly
01.05.2019 kl 18:14 564

https://resett.no/2019/05/01/holmliabeboere-raser-mot-listhaug/

Loven må være lik for alle ( bydeler),så dette forslaget blir for dumt.
Også på Holmlia bor det folk som leser og skriver norsk,og de
Reagerer også på Listhaugs utspill.
Slettet bruker
01.05.2019 kl 23:20 543

Øke utgiftene??? Hvordan kommer du frem til den konklusjonen?

Jeg ønsker å redusere utgiftene OG prioritere primæroppgavene som er offentlig infrastruktur, forsvar, politi, og rettssystem. Samtlige forsømmes i dag, mens luftslott, saksbehandling og fantasiprosjekter prioriteres.