IOX - So...


Jose controls now 36% of the shares in Interior...... hmmmmmm.... interesting....

Ja, å ser jeg litt bakover på dine innlegg, så var du inne på rett veg med tanke på investorer å oppstart i Argentina. ??? Håper at dette blir bra også for oss mindre, men langsiktige aksjonærer. Forresten, er du inne som eier av aksjer i IOX nå ?

I never sold out although the risk went over what I consider acceptable. Classic case of falling in love with a share......But I have chosen to keep quiet as the picture became too muddled to understand. This announcement gives a bit of clarity where we are going now. Jose is committed. So will he decide to convert the bonds to shares next year?... hmmm...

Ok,har også stolt på at noe ville skje i forhold til eierskap å at noen med penger å nettverk, står å trekker i trådene. Bæærnt var også inne på det. Men tiden har gått med en del venting på at noe skulle skje. Risiko, ja, men håper at det løsner nå både i Colombia og at Argentina blir en god start med denne investering for oss?
I tillegg har myndighetene i Argentina fokus på at det skal være greitt å investere i oljeleting i landet. De ønsker svært gjerne investeringer i landet. Det som ihvertfall skrives om i oljenyheter for sør amerika, er at Argentina er en av de beste landene å investere i med tanke på sosiale,strukturelle å finansielle rammer for oljenæringen. Det blir spennende, IOX var jo tidligere også tilstede i to Sør Amerikanske land. Desverre var Peru ikke særlig bra, selv om at de der fant en del olje. Håper at Argentina har et godt vekstpotensiale utover de produksjonslosensene de overtar,at lete lisensen kan vøre svørt givende.
Spennende tider ????
Redigert 01.05.2019 kl 16:17 Du må logge inn for å svare

100% sikker på at IOX vil levere varene og at selskapet kommer til å produsere mye mere olje og gass i fremtiden. Allerede inneværende år har de doblet prod. Dvs det må de og d gjør de. Spennende dette.
Ransen
30.04.2019 kl 23:58 1766

Meldingen om borestart og plan er nok like rundt hjørnet. Konstruktiv dialog med SLS...

Ransen, tror du samtidig vi vil få en emisjon? Helt ok for meg
Akte
01.05.2019 kl 07:00 1584

Borestart kan komme når som helst. Dage uger eller blot timer.
Iox bliver årets aktie på Børsen.
Ransen
01.05.2019 kl 08:10 1476

Tror ikke på en emisjon i denne runden. De har brukt aksjeutvidelsen på Argentinasatsningen som ble godkjent av styret på GF i fjor. Aksjekapitalen er også økt. Vi får se hva de finner på ved neste GF.

Ok, blir spennende å se

Det er veldig spennende! Endelig får man se potensialet til IOX! Denne deal-en er det veldig godt gjort å få til, samt det kun er små formalitet som vær og når boreutstyr er tilgjengelig som gjenstår Colombia. Når det er dette det står på, er så godt som alt klart. Ref. Q4 vs. Årsrapporten som innehold info fra april mnd. Stor progresjon.
Redigert 01.05.2019 kl 08:25 Du må logge inn for å svare
Silom3
04.05.2019 kl 17:07 1007

Hi Forengier.
Nå har dette vært bearbeidet noen dager. Velger å ha positive briller på. De er faktisk så positive at jeg ( håper)tror melding om dato borrestart snart foreligger.
Hva mener du nå ift 30/4.
Du har jo vært med på flere måter, lenge.
Mvh