Stigende trend brutt opp

Pelegrini
NEL 01.05.2019 kl 11:23 878

Fra Investech Aksjeskole:
Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende.

Aksjer som ligger i stigende trender signaliserer å stige videre. Trender varer ofte lengre enn mange investorer tror, og dermed selger mange for tidlig. Eier du en aksjer som ligger i en stigende trend, bør du normalt sett holde den. Leter du etter nye aksjer å kjøpe, bør du vurdere å kjøpe aksjer som ligger i stigende trender.

Stigende trend brutt opp. En stigende trend som blir brutt opp signaliserer sterkt økende kjøpsinteresse hos investorene. Dette kan gjerne være initiert av fundamentale forhold i aksjen, eller at meglerhus eller media har satt søkelyset på selskapet, slik at flere investorer har blitt oppmerksom. Sitat slutt.

Mange vil hevde at NEL er oppblåst og ikke har det fundamentale grunnlag for den stigningen vi ser nå. Det fundamentale er ikke basert på hva selskapet tjener i dag, men hvilket potensial de har med hensyn til utvikling i bransjen, hvor vi ser at store aktører nå satser på hydrogen for å utvikle renere energi.
Dog kan teknologien ikke være konkurranse dyktig i alle applikasjoner.
Dette vil endres med den forsking og samarbeids avtaler som NEL har idag.
Redigert 20.01.2021 kl 19:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.05.2019 kl 11:27 861

Tusen hjertelig takk for at du la ut denne herlige analyse om Nel, Pelegrini. Det kun dette som gjelder for Nel: Det fundamentale er ikke basert på hva selskapet tjener i dag, men hvilket potensial de har med hensyn til utvikling i bransjen, hvor vi ser at store aktører nå satser på hydrogen for å utvikle renere energi.
Redigert 20.01.2021 kl 19:48 Du må logge inn for å svare