Jonas "arbeidsmann" her fra APe land, mener at

MarkusP
01.05.2019 kl 13:33 237

https://www.dagbladet.no/nyheter/bygger-for-ap-lederen-uten-tariffavtaler-og-med-losarbeiderkontrakter/67611682

Støre investerte selv i et selskap hvor mange arbeidere hadde slike kontrakter.
Liv og lære er uforenlig i mange av sakene hvor Støre er avslørt.
Han tjente tre mill da han valgte å selge seg ut av Grenselunden.......,så da ble han uansett ‘profitør’ ( skjellsord i rørsla!)
på boliger.
Støre har ikke hjertet på venstresida så han ser på seg selv som Aps adm.dir. Inntil han får en internasjonal stilling.

Gratulerer med dagen,kamerat Støre,du har vel heist flagget i dag?

Mens vi marsjerer, masturberer, menstruerer, onaner, produserer og konsumerer har universalgeniet Leonardo da Vinci meget enkelt betegnet oss alle.

Menneske er ikke annet enn et vandrende skithus, og hva er det dem avgir til sine etterkommere? Det er ikke annet enn et fullstappet dass.
http://imgur.com/a/mCpOD

Og dette har de selv å rose seg av? Men de skal fortelle hva tullinger tror på. https://www.youtube.com/watch?v=vTJWdtX90C0
Redigert 01.05.2019 kl 14:19 Du må logge inn for å svare

For det er imperialismens og kapitalens viktigste politikere, de som framstiller seg som «venstre», men som praktiserer høyrepolitikk, de som blinker til venstre og kjører til høyre, som leder 1. mai-arrangementene i Norge.

De politiske karakteristikkene «høyre» og «venstre» slik de brukes i den kontrollerte offentlige samtalen, har fjerna seg fullstendig fra den reelle politikken som politikerne utfører. Språket er blitt helt orwellsk. Med fred menes krig, med velferd menes nedskjæringer. Det grønne skiftet betyr flere flyreiser og motorveger. https://steigan.no/2019/05/den-store-hoyrefesten-1-mai/

Det viktigste ved 1. mai er at krigshisserne og de som gjennomfører sosiale nedskjæringer, kan framstille seg som «venstre», og kunne anklage dem som er mot nedskjæringene og et demokratisk styresett med nærhet mellom velgerne og de styrende, kan utstøtes som populister, rasister og konspirasjonsteoretikere. Sånn at de kan fortsette med krigene og nedskjæringene uten motstand. Godt støttet av hovedstrømsmediene.

Jonas Gahr Støre trives bedre sammen med den korrupte Hillary Clinton enn blant the deploreables. Men et samlet sentralstyre applauderte han.
https://steigan.no/2019/04/jonas-gahr-store-begriper-ikke-det-folket-han-vil-styre/

For noen år siden brukte vi spett og stubbebrytere, og arbeidstiden ble gradvis nedsatt for arbeidere, fordi hjelpemidler oppfunnet av folk bosatt og hjemhørende helt andre steder enn her i kongeriket, var utstyrt med noe som er mangelvare her i landet, nemlig intelligens. Hva vi selv utdanner er alle ukjent i verden, men verdensberømt i Norge De begavet mennesker er alle bosatt andre steder i verden og oppfinnelsenes deres, lettet slitet med selve arbeidet slik utnyttelsen demninger (nedbør) ble omgjort til energi/vannkraft El. Strøm, dynamoer dampmaskiner, heisekraner, el. motorer, telefoner og nå sist data!

Byråkratene V/ LO hang seg på for de ikke skulle slite og svettes mer. APe folkene her i Juklerød staten (Sigbjørn Jens og Jonas) og nå Erna Solberg representerer tyranniet, når de sier at vi må arbeide mer og lenger? Kloke mennesker andre steder har funnet opp all verdens gode hjelpemidler for og gjør livet enklere for vanlige mennesker, ikke for å utdanne mengder av skamløse og ødeleggende byråkrater, snyltere og parasitter som har hengt seg på, alt skapende arbeid og sier at de skal fordele resultatet av dette arbeidet, likt for folket? Og nå med hele verden, men jo mer folk arbeider og skaper verdier, dess mer stjeler de samme folkene som er ansatte er i” folkestyret” kongedømmestaten. Selv har de ikke gjort et dagsverk F.eks.; er det moms på dasspapir, en mer ynkelig skatt går det vel ikke an å finne opp. Det virker som når meitemarken har gjort sitt; då kjem sneglene krypende og syg seg fast med lim og slim. På avlingene

Arbeide Mer! Etter at stubbebrytere, hakker, spett, slegger og manuell potetplukking er avskaffet. Hva med å kvitte seg med noen kommuner fylke avvikle hele staten og skrote både fregatter, konsulenter og avdankete jagerfly og kjøp av nye slike som om ikke er oppfunnet ennå? Plan økonomi/administrasjon for arbeid. http://www.nyhetsspeilet.no/2014/08/okonomisk-advarsel/

Med tyskeren sin hjelp bygget vi ut veldige kraftstasjoner for å befri oss selv fra tungt arbeid. Men i neste øyeblikk er vi «arbeidsledige» og jamrer verden over, av den grunn. Er det da ikke arbeidsledige vi ønsker å bli? Har vi ikke andre livsmål enn å slite fra vuggen til graven for brød? Eller hva vil vi da med våre tekniske framskritt?

“The hardest thing to understand in the world is the income tax”
Albert Einstein

Så ikke i Norge. Der er man verken opptatt av Nato-ekspansjonen eller atomrakettene ut fra kriterier om anti-imperialisme.

Både SV og Rødt har jo på sitt program at at partiene er imot Nato og vil ut av det. Men vi får erindre at Lenin skrev at partiprogrammer lages for å bedra folk. https://www.derimot.no/jan-harstad-landet-uten-venstreside/